שרשור צהריי שבת מספר 2

meytula

New member
מיצי../images/Emo24.gif

צהריים טובים
גם לדעתי,האמת הם כבר מוכנים,הם רק מתמרמים יותר,הבית משמעם.ההפקה חושבת שתהייה דרמה ואקשן אבל כולם שם כל כך עייפים וחוששים למליון שהם לא יעשו שום דבר שיסכן אותם מלקבל אותו,אני חושבת שהשבוע הנוסף מיותר. או שאורטל מובילה את קרן בהצבעות וההפקה רוצה עוד שבוע לקרב את הקהל לקרן

צהריים טובים ../images/Emo140.gif

גם הם רוצים כבר לצאת מהבית כמה שיותר מהר. אתי אמרה שהיא תעשה בלאגן בבית. הבחורה הזאת חיה בסרט. אצלה הכול דיבורים. היא בסוף תתנחמד לכולם.

meytula

New member
על אתי נכתב

''דיבורים כמו חול ואין מה לאכול...''
היא רוצה לייצר כאילו רעש כדי שההפקה תגרום לה להישאר,תאכלס לאתי מגיע להיות בגמר היא דמות מאוד דומיננטית ותרמה הרבה לבית,בלי אתי היה ממש משעמם וכל הבנות היו נראות חמודות ,אתי מוציאה מאנשים את כל הרע בהם

meytula

New member
תודה על הקישור

איזה רעש וצילצולים היא,על מי שהיא מדברת?בטח על קרן לא??

izmeral1

New member
מיצי החתולה שלי. כנסי......./images/Emo140.gif.

מצאתי דרך להרוס את ההפקה. ולא אכתוב כאן עלתי.על משהו טוב חחח. רק במסרים אני מוכנה לכתוב. לכול מי שלא בעד קרן וגב. הכול אחלה שיטה. עדיין לא מאוחר. יבל שלא מסמן הייה כך לעשות. הכול בזכות וואלה? שבוע טוב לך ולכולם
בעד דנאיל איתן ןאורטל לפרס. ואתי לגמר גם שזה רק למען הטוב לב האנושי...........

להפקה לא כדאי להדיח את אורטל

היא מתמודדת טובה לגמר. הם יכולים להרוויח הרבה אסמסים. בגלל שהיא עברה את כל ההדחות על ידי הקהל. ההפקה לא תסתכן בזה שתדיח את אורטל.

צרצרה1

New member
איתן יותר מהכל רוצה להדיח את אורטל

הוא כל הזמן מנסה לכוון את החברים שלו לזה. מה שלא ברור לי זה איך זה שאורן לא קולט את זה. איתן אמר כמה פעמים שלא בטוח שאורטל תהיה בגמר ושהרבה תלוי במה שהחברים יחליטו... היא לא מועמדת בעת, אבל זה מעסיק את איתן. על ליהי איתן לא מדבר ככה. כמו ברור שאיתה אין לו בעיה. אורטל מהווה לו איום, מה גם שיש בו המון קינאה לה ובה. ואורן השפן אומר לו שאין בעיה אם תודח... אורן לא עומד לצידה של אורטל ולא אמר ולו פעם אחת שמגיע לה כי היא הגיעה עד הסוף בזכות אהבת הקהל ולא בזכות החלטות החברים. אורן לא אמר ולו פעם אחת שאם אורטל תהיה מועמדת - גם לה מגיע שיגנו עליה, לעומת המוני הפעמים שהגנו על ליהי. איתן טיפש, אבל החברים שלו טפשים ממנו, והוא מנווט אותם. לו היו חכמים - לא היה להם מה לעשות עם הדביל שאוהב לשחק במכירה של בגדים. אני מוכר אתה קונה. מה זה מצחיק... למות.

meytula

New member
הבלוטה החופר והסקסית

אורטל הורסת את הבריאות,יש לה מראה של קליאופטרה

לקח לי קצת זמן להתרגל למראה שלה

כי הפנים שלה בהתחלה לא היו נראות לי כ"כ.. אבל אני חושבת שהיא נראית מאוד מיוחדת.

meytula

New member
כן,היו פה גם כאלה שהפריזו שהיא נראית כמו גבר

יש לה פנים גסות אבל יחד עם זה מאוד עדינות,מיוחדת לגמרי שלא לדבר על הגוף שלה,שהוא פשוט שלמות!

אני חייבת לציין

שגם לי בהתחלה היו אסוציאציות של גבר.. אבל פשוט הייתי צריכה להתרגל ולראות אותה יותר.

meytula

New member
יש בזה משהו

לדעתי לרב האנשים לקח זמן להתרגל ליופי של אורטל,אני התאהבתי בה בפרק של משימת התקציב שהיא וליהי עשו מקלחת משותפת

למעלה