שרשור ציפורי לילה
15/08/11

Klayhamn

New member
../images/Emo41.gif שרשור ציפורי לילה ../images/Emo119.gif 15/08/11 ../images/Emo41.gif

מישהו רואה את שיחתן האחרונה של ענת וענבר (לפני שאחת מהן תחזור הביתה)?

רגע רק רגע

Active member
ראית איך היא זלזלה בשבועיים שאיילת תמכה בה?

אני לא מאמין. ענת, שקיבלה כמות יותר גדולה של קולות... מנחמת את ענבר על ההעמדה להדחה
אין פלא שענבר רצתה את איילת בחוץ. היא זונת צומי יותר גדולה ממנה!

קשקשה9

New member
ועוד היא כועסת על כל העולם ואחותו??../images/Emo46.gif?

אמרתי לך שהיא מקנאה באיילת אפילו כשאיילת לא בבית היא טוב מאוד בבית מגיע לך מרשעת

noaxxx

New member
../images/Emo45.gifמסתבר...

על ענבר כבר אין לי מה להוסיף, נגמרו לי המילים.. למעט זה שאת ההתפרקות הזו שלה לא צפיתי, לטעמי היא נסחפה קצת

noaxxx

New member
אם איילת היתה, לא היינו במצב הזה מלכתחילה../images/Emo9.gif

בתקופת החברות שלהן דווקא איילת הצטיירה

כאגואיסטית. איילת הייתה סופר מרוכזת בעצמה וענבר הייתה קשובה לה. מודה שלא ראיתי את כל הקטעים שמדברים עליהם פה שענבר עשתה לאיילת סוג של משפט שדה אבל איילת היא ממש לא טלית שכולה תכלת. ולראיה, ההצטרפות שלה לעליהום על ליז. הפעמים היחידות שאיילת הרשתה לעצמה להתפרץ על מישהו (ובאמת בלי שום סיבה מיוחדת) היו בהקשר של ליז.

רגע רק רגע

Active member
ענבר התהלכה כמו זומבי בשבועיים הראשונים...

אם לא איילת, עם כל אגואיסטיותה... ענבר הייתה מגדלת עלים כיאה לבטטת כורסה. מי עשה מה... הוא לא חלק מהמשוואה הזו, כי גם "ליז לא באה לי טוב בעין" <ציטוט מדויק של ענבר> היה חלק מהעליהום.

billc

New member
אז עכשיו היא חייבת לה לכל החיים?

לדעתי זה שענבר התחברה לציר הרשע, עשה לה שם רע אבל כעקרון זכותה לדבר עם אנשים אחרים ולא להיות בלון החמצן של איילת

רגע רק רגע

Active member
בדיוק כמו שאיילת לא הייתה חייבת לה כלום...

בתחילת העונה. יש למה שאני מתכוון אליו שם - הכרת תודה. לענבר אין את זה!

billc

New member
וענבר לא עזרה לאיילת?

כמה פעמים היא עזרה לה בדאונים שלה? השאלה אם יש גבול להכרת תודה.

רגע רק רגע

Active member
כמה מה?

ענבר התמרמרה עד אין קץ. ענבר לא הפסיקה להטיח באיילת האשמות בזמן הגרוע שלה - את ככה ואת ככה... לזה אתה קורא תמיכה? אני לא! וגם אם "נגמרה" לה הכרת התודה... יכלה לחתוך בשקט. אבל לא. ענבר נשארה וקנאה בתשומת הלב שאיילת קיבלה.

למעלה