שרשור ציפורי לילה
15/08/11

billc

New member
צריך לציין שענבר אף פעם לא עמדה להדחה

עלידי הקהל הפעם היחידה, זה היה בהתחלה וזה היה עלידי איתן, והקהל דוווקא החזיר אותה

דקל69

New member
הרבה אנשים בפורון גיבו אותה וסימסו לה

בימים הראשונים טרם עמדו על קנקנה. אני כבר מרגע שנשארה בפעם הראשונה טענתי שענבר אינטרסנטית, זה מתבטא בעקיצות הקטנות שלה גם, ביהירות לעיתים, בזלזול שלה בדעות אחרות והנסיון להנחיל את דעתויה לאחרים. ענבר פשוט מחליטה לגבי אנשים ולא זזה מעמדתה - היא נהגה כך גם כלפי ליז ועדי, עם איילת היא לקחה את זה צעד קדימה, בעצם מספר פעמים.

Klayhamn

New member
היא הייתה הפייבוריטית שלי

אך כגודל הציפיה, כך גודל האכזבה...

דקל69

New member
יש לענבר הרגל מגונה ולא נעים בעיני שברגע

שהיא לא קונצנזוס, שברגע שהיא מרגישה נזיפה, העמדתה במקום, שהיא מרגישה שהמקום שלה מתערער היא מתחילה לדבר בקול ציוצי ומאוד בכייני. שהיא דיברה עם הבנים, קרן וליהיא היא היתה סמכותית, בטוחה, נחרצת ומקובעת. שאתי ובעיקר אורטל הוכיחו אותה עם נסיון המעשה לאיילת , היא החלה לדבר איתן בקול מעט בכייני, מרצה, מסביר, אמפתי ורגיש. היא כמו שני אנשים - כשהיא במצב בטוח חזק ומוגן היא שונה ממקום שהיא מואשמת, מותקפת ובעיקר מוכחת. זאת לא פעם ראשונה שאני מבחינה בזה. גם היום בפרק שהראו את הפניה של אתי אליה ראינו את הטון הקטן והמרצה, כמין משדלת אנשים להבין ולהוכיח שהכל בתמימות ובכוונה טובה. והנה קראתי הודעה מפי האשכולית שההודעה על האיום להתאבדות הוא מפרי מסקנה של ההתאבדות ולא איזהיא הוכחה או אמירה מפי גורם מסויים. יכול להיות שהמשפחה של איילת פנתה אליהם - איימה, התריעה, התחננהו ודרשה להוציא אותה משם בגלל כל הדברים שנעשו בימים האחרונים. ענבר מבחינתי הולכת מדחי לדחי, ההתנהגות שלה דוחה - שנוח לה היא שולטת, קובעת, פוסקת ושופטת אך שהיא מרגישה מאויימת, ננזפת ומעמידים אותה במקום בדברי אמת (כמו האמירה של אורטל שלא שודרה שאיילת כיסתה לה את הבמה והיא הלכה לחפש אותה במקום אחר) - היא חוזרת לטון הקורבני, המסכן והקטן שהו התחילה את התוכנית וסחטה את כל האמפטיה אליה. אני מאוד מקוה שלא נשמע בימים הקרובים שאיילת נכנסה לטיפול או משהו כי אם כך ההפקה פשוט בזיונית, אבל אני חושבת שאם היה לה סיכון לא היו מודיעים על הפרישה בפריים טיים והיו עושים מזה אייטם פשוט היו מוציאים אותה בדרך שקטה וסודית. זאת היתה החלטה משותפת עם איילת, שנראה היה שהיא שלמה עם זה. עצם זה שהיתה במודעות להחליט ממי להפרד ומי יסדר לה את הבגדים ולא במצב "קטטוני" ושבור קצת מעיד לי שבמקרה שלה זה לא מצב של סיכון חיים אלא שבירה ודאון מהכל. ומי בעצם יודע איפה עובר הקו הדק ביניהם, אולי ענבר שאבחנה כך, או אולי דוקא ההפקה שהתעלמה.

בסך הכל איילת היתה מתוקונת שנקלעה למשבר

תקוותי שיהיה לה רק טוב כי באמת חיבבתי אותה. אני חושבת שהיא איכותית אבל נתקעה רגשית עם איתן ועצוב לי, עצוב לי בשבילה. מאחלת לה המשך קל יותר וחיים טובים ומאושרים. מגיע לה שיהיה לה טוב.

שאפולי

New member
הפוסל במומו פוסל.

הרי קרן, ענבר, איילת יודעות רק : "אני אני אני אני"

Lichy7

New member
בעעעע...

היא עושה לי בחילונת
בדיוק כמו שחשבתי- ההדחה הוציאה אותה מדעתה. הגיע הזמן שיתפוצץ ה

רגע רק רגע

Active member
יש לי מוטו חדש...

ענבר, תבכי
אני יודע שזה נשמע קצת מרושע, אך אני הולך עם האמת שלי

קשקשה9

New member
אני איתך רגע ...היא שוברת שיאים של טרוף

לא יודעת כבר איך לקרוא לזה אבל .... ענבר תבכי

מה נסגר עם הענבר הזאת?

על מה בדיוק היא אוכלת כאפות עכשיו? ומה זה השנאה הזאת שהיא מכילה בתוכה? אני ממש לא מבין... מה כבר איילת עשתה לה? היא מדברת בצורה מאד מוזרה....

האמת שאני ממש לא מבין

היא נשמעת ממש מוזרה.... ברור שהיא שונאת את איילת... מאיזה מקום זה בא ומה הבכי המטורף הזה - אני ממש לא מבין.... עד לרגע שלא אמרו את השם שלה כמועמדת להדחה היא נראתה בסדר גמור ואפילו עלה לה חיוך כשאמרו בהתחלה שהיא לא מועמדת להדחה... אני אגב מרחם על איילת, שגם עברה מה שהיא עברה, גם כל מה שעובר עליה ברמה המשפחתית, וגם עכשיו היא פה מושמצת על ימין ועל שמאל על ידי מי שהתיימרה להיות חברתה הטובה ביותר... עם חברים כאלה...

Klayhamn

New member
אם מה שאשכולית אדומה כותבת נכון

אז זה מאיר את כל הסיפור באור אחר לגמרי

לא בדיוק מסכים...

כי גם אם כן זה נכון, הדרך היא לא בלהעמיד אותה להדחה, מה שאדם במצב דיכאון בדיוק לא צריך להרגיש (שרוצים להדיחו) והיא הייתה יכולה לפעול בדרכים אחרות לעזור לה, כולל לפנות להפקה, להיות יותר שם בשבילה, לא להפנות גב וכו'. ענבר היא לא המושיע שלה... יש הפקה רצינית שם עם פסיכולוגית וניתן לסמוך עליהם שישמרו עד כמה שניתן על השחקנים שלהם. בסופו של דבר זה מה שההפקה עשתה. ענבר לא צריכה לקחת את זה על הגב שלה.

למעלה