שרשור ציפורי
לילה ג'קסוניות

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif ענבר וקרן זוממות

ענבר אומרת לקרן שהיא תנסה לרחרח מחר ולברר מגב "מה הוא מוצא בחן". היא שואלת אותה האם היא תרצה לדעת. קרן: "את תשמעי ותחליטי אם אני צריכה לשמוע או לא"

Klayhamn

New member
קרן אומרת ש...

אם חן עכשיו תבוא היא (קרן) תתן לה פצצה לפנים מישהו רוצה להמר האם יראו או לא יראו את זה במשדר המרכזי?

Klayhamn

New member
קרן ברגע של פילוסופיה

אומרת שהיא צריכה עכשיו לפעול לפי "תורת המידות", ומנסה להיזכר האם מדובר ביצירה של סוקרטס או פרויד התשובה במהופך: (הזוניפש)

בוףברכה

New member
הן מדברות על גב??..קרןמתחילה להזכיר לי..ליעוז

מכניסה..ת'עצמה לסרטים...חבל"ז..

KEEK

Member
אני לא יודע מה גב עשה לקרן, אבל

אם אחרי לילה לבד היא עצבנית וממורמרת עליו, אני מבסוט

Klayhamn

New member
כלום

היא ראתה אותו (או שמעה ממישהו) יושב ומדבר עם חן בחצר - והיות והיא לא יודעת מה היה ביניהם, היא חושבת על הגרוע מכל

goodpink

New member
ענבר תסתמי אין חברה את וקרן מי את חושבת את

עצמך אף אחד לא חייב לך כלום גב לא הכניסו בשבילך או אולי כן מבחינת ההפקה אבל לא מבחינת הצופים לא חייבים לך כלום איזה חוצפנית חושבת שיש לה בעלות על גב. ענבר תשתקי חוצפנית מגעילה איזה חברה את אני לא מאמינה שהיא אומרת את כל הדברים האלה שהיא יודעת שהבנות שהיו חברות הכי טובות שלה היו דלוקות על גב. גועל לא מאמינה עליה. לא מאמינה שהיא פועלת בצורה הזו מה זה צריך להיות. כנראה שענת ואיילת איזנו אותה וכל הגועל שלה יצא אחרי שהן עזבו רואים את כל הגועל שלה.

בוףברכה

New member
../images/Emo63.gif..תורת המידות....אם הייתה קוראת..ת'ספר..

הייתה יודעת..שהיא...SMALL..(.או..מדיום..

noaxxx

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo141.gif

חבל שהבנים אף פעם לא שומעים את טון הדיבור הזה, שקרן השתמשה בו עכשיו בשיחה עם ענבר. כולל כל העוויתות שזה גורם לה בפנים.

goodpink

New member
איפה כל הנגיעות האלה שקרן מדברת בVR או מה?

האם קרן בנתה לה עולם דימיונו בו יש לה מערכת יחסים עם גב? איפה כל הנגיעות האלה שהיא מדברת שגב נוגע בה ומראה על רגש רומנטי כלפיה? רואים בעיקר שהיא נוגעת בו איפה זה בדיוק? אפילו איתן אמר שקרן מנסה לחקות את דניאל חחחחחחחחח לא יודעת שזה הביא הרבה שינאה לדניאל בחוץ

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif דנה וחן בשיחה באמבטיה

יש לי דה ז'ה וו לשיחה של קרן וליהי בשבוע 3 והלאה - אחרי שהתחיל הקשר בין דניאל ואיתן חן אומרת שהיא תשמור על ה-"אמת שלה" וה-"עקרונות שלה" ושאם הוא רוצה לצאת עם מישהי שיש לה את העקרונות שלו, אז שיבושם לו אומרת שאין לה כח להסתודדויות האלה של קרן וגב (אם שמעתי נכון..)

נעמה8080

New member
אני כבר שבוע לא רואה את הדור הבא

לפני שבוע איבדתי עניין לגמרי ולא רואה בכלל וגם לא מרגישה שחסר לי. לפני זה הייתי רואה ועוקבת (אתם אולי זוכרים), אבל פתאום זה לא מעניין אותי. גם לא קורה שום דבר מיוחד, הכל יבש מאד. ניסיתי לראות את השידור בערוץ 10 אתמול ואני רק מחכה שייגמר..... לא מעניין אותי. זה באמת מוזר (לי לפחות) שהפסקתי לראות, אבל זה רק מראה שהתכנית לא מעניינת. ואני מכורת ריאליטי. על האח הגדול לא הייתי מוותרת ככה. התכנית היא כישלון לצערי. ציפיתי להרבה יותר, אבל ברגע שעל ההתחלה שמעתי על מה הקונספט, ידעתי שזה יהיה כישלון. אבל אתם חמודים פה בפורום אז רציתי לשתף אתכם.

לונדרון

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

נעמה, אני שמחה שלא ויתרת גם עלינו, ומקווה שתמצא במהרה סיבה שתחזיר לך את העניין בתוכנית

למעלה