לוחצים על shift+ctrl+c והוא לבן...
י ילד קטן שהלך לגן New member 30/1/05 #60 תשובות 1צריך קוד 2 אין לי מושג 3 אולי רק בארצות הברית אבל אני לא בטוח
ב בובה שווה מגיל שנה New member 30/1/05 #69 תשובות 1. לא זה לא עולה כסף להירשם 2. זה יהיה מסובך לתת לך פירוט בפורום 3. וכה אמרו שזה יצא מקווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תשובות 1. לא זה לא עולה כסף להירשם 2. זה יהיה מסובך לתת לך פירוט בפורום 3. וכה אמרו שזה יצא מקווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S shira122 New member 30/1/05 #80 אני יכולה לומר אוניברסיטה יוצא רק במרץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תאמינו לאחרים!
א אביטללל בקריז New member 30/1/05 #56 הייית צריכה לפני שקנית להגיד למוכר בחנות איזה פנטיום המחשב שלך והאם זה מתאים למשחק. כנראה שלא.
M mikmik000 New member 30/1/05 #116 קונסולות.. יש אותו לפלייסטישן 2 ... ונראה לי גם באקס בוקס.. אממ.. זה כזה סימס בעיר.. זה משהו שווה.. שיחקתי אצל בן דוד שלי..
קונסולות.. יש אותו לפלייסטישן 2 ... ונראה לי גם באקס בוקס.. אממ.. זה כזה סימס בעיר.. זה משהו שווה.. שיחקתי אצל בן דוד שלי..
D dooshw New member 30/1/05 #33 ../images/Emo127.gif../images/Emo8.gifאה טוב סליחה.. יש לך רעיון יפה....... (מסטיק וורוד..) ירדן