בבקשה איך נירשמים לאתר הרישמי?
י ילד קטן שהלך לגן New member 31/1/05 #251 גררררררררר אני לא מצליח לעשות מסיבות מתי שמישהו גדל הוא סתם גדל וזהו בלי מסיבה ומתי שמישהו מתחתן אם פשוט שמים טבעות וזהו עזרה דחוףףףףףףףףףףףףף תודה מררואש {אני לא מישהי שאוהב מישהו
גררררררררר אני לא מצליח לעשות מסיבות מתי שמישהו גדל הוא סתם גדל וזהו בלי מסיבה ומתי שמישהו מתחתן אם פשוט שמים טבעות וזהו עזרה דחוףףףףףףףףףףףףף תודה מררואש {אני לא מישהי שאוהב מישהו
N Net92 New member 29/1/05 #18 את הקוד של המשחק../images/Emo187.gif../images/Emo129.gif את הקוד שיש לך בצד האחורי של המשחק
T the queen zohar New member 30/1/05 #46 ואם אנחנו לא יודעים מה לעשות? וזה פורום,כל אחד עונה מתי שבא לו!
M mikmik000 New member 30/1/05 #49 סורי, אין כזה צ'יט.. יש פאץ' שזה... תמונה שמעלה את כל הצרכים וניתן להוריד אותה דרך סימיל!
T The S i m s Girl New member 30/1/05 #54 אין קוד של מיליון יש קוד של אלף וקוד של חמישים אלף חמישים אלף- motherlode אלף- kaching
ע עמיתוש המאמי New member 30/1/05 #71 תשובה כנראה שהאיסיקיו או המסנג'ר פתוחים ושולחים לך הודעות... עצה שלי.. תנתקי את האינטרנט!
S S I M S 2 girl New member 30/1/05 #82 יא איך אפשר תאומים????????? והורדתי את הפאץ' ואני שמתי איפה שצריך.....ועדיין 1 תינוק....... מה צריך משהו מיוחד שיפעיךל?
יא איך אפשר תאומים????????? והורדתי את הפאץ' ואני שמתי איפה שצריך.....ועדיין 1 תינוק....... מה צריך משהו מיוחד שיפעיךל?