חחו חחח בקשה
S S I M S 2 girl New member 30/1/05 #179 לא... ../images/Emo41.gif האמת היא שאני לא יודעת למה אני הולכת לפסיכולוגי ..... שוב פעם- אני סתומה
י יאללה לא מצאתי New member 30/1/05 #184 עמית חמודי זאת אני מלמטה אני רואה יש לך קודים לכולם כל הכבוד אני מקווה שאתה לא סתם צוחק עלינו כן? ועוד אנשים שקוראים את זה אז תסתכלו למטה השארתי הודעה יש לי בעיה פליז תעזרו לי
עמית חמודי זאת אני מלמטה אני רואה יש לך קודים לכולם כל הכבוד אני מקווה שאתה לא סתם צוחק עלינו כן? ועוד אנשים שקוראים את זה אז תסתכלו למטה השארתי הודעה יש לי בעיה פליז תעזרו לי
R rotemshi New member 30/1/05 #130 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif נ"ש מה עם האוניברסיטה? זה נכון שזה כבר יצא
S S I M S 2 girl New member 30/1/05 #137 אני לא מצליחה לעשות תאומים... ואני רוצהההההההההה ניסיתי פאצים וקודים ומה לא!!!!
I Ice Cream Girl New member 30/1/05 #121 ../images/Emo29.gif שונאת אותךךךך מי שאל אותך אם הוא יפעל לי במחשב?!!? לכי תתחרפני בגלל שאת לא חברה של רועי וינברג/אביב/אורן/אלעד ובבקשה אנשים שיודעים---תענו לי
../images/Emo29.gif שונאת אותךךךך מי שאל אותך אם הוא יפעל לי במחשב?!!? לכי תתחרפני בגלל שאת לא חברה של רועי וינברג/אביב/אורן/אלעד ובבקשה אנשים שיודעים---תענו לי
I Ice Cream Girl New member 30/1/05 #128 ../images/Emo29.gifאבל את יודעת אם זה .. למחשב? או כמה זה עולה?.