שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

HagarStar

New member
המ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: מיזביז שיר השבוע לא של פראמור: Alive - Mondotek קליפ השבוע: להקת השבוע: קיוט אלבום השבוע: דה סיים אולד בלאד ראש וויד א ניו טאץ'- קיוט משהו חיובי שקרה השבוע: חופש, מפגש מטב2, חזרנו לבצפר
משהו שלילי שקרה השבוע: המ חזרנו לבצפר
והיה לי מבחן בתנ"ך סדרת השבוע: ורוניקה מארס אני מורידה הכל מהתחלה
ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

שיר השבוע של פראמור: Conspiracy נראלי. שיר השבוע לא של פראמור:
היו הרבה, קשה לי לבחור
קליפ השבוע:
להקת השבוע: Family Force 5
אלבום השבוע: של פמילי פורס, שכחתי את השם שלו. משהו חיובי שקרה השבוע:
משהו שלילי שקרה השבוע:
סדרת השבוע:
ציטוט השבוע: "זה שומן, תכירו." - אור מצביע על תמונה של ג'רארדXD תמונת השבוע:

A t a s h i

New member
וול. ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של פראמור: לא יודעת, בקושי שמעתי השבוע פאראמור. :ם נגיד ש-When It Rains. שיר השבוע לא של פראמור: Evanescence - Lies (Remake). קליפ השבוע: נה. להקת השבוע: Evanescence, Trisomy. אלבום השבוע: Madina Lake - From Them, Through Us, to You. משהו חיובי שקרה השבוע: אע, לא מצליחה לחשוב על משהו. :X משהו שלילי שקרה השבוע: ביצפר. >< סדרת השבוע: 'CSI: NY'. ציטוט השבוע: נה. תמונת השבוע: נה.

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gif

שיר השבוע של פראמור: קראשקראשקראש מיי הארט פרנקלין
בורן פור דיס מיזביז שיר השבוע לא של פראמור: The Taste The Touch- Asteria זה בעיקר, אין לי כוח לפרט
קליפ השבוע: אין להקת השבוע: אסטריה, סאוסין, SKSK, סילברסטיין, בלסדהפול אלבום השבוע: לאדעת משהו חיובי שקרה השבוע: תל אביב משהו שלילי שקרה השבוע: בצפר סדרת השבוע: אין ציטוט השבוע: ידיד שלי כותב את הא',ב'.."אבגדוה....משהו פה לא בסדר..אני יודע את זה!!!" תמונת השבוע: בלסדהפול

mcfly danna

New member
שלי!!!

שיר השבוע של פראמור: AWK, CRUSHx3 ועוד... שיר השבוע לא של פראמור: mcfly- TCFC , BW fall out boy - where is your boy tonight me &you suger we're going down dance dance וכמובן איך אפשר בלי "מה שווה כזאת אהבה?" (דנה אינטרשינל ועידן כפרעליו- סרט הודי) קליפ השבוע: איזה קליפ עצוב!!! http://www.youtube.com/watch?v=aT434G38OBg - התאהבתי.. להקת השבוע: fall out boy וparamore!!!! אלבום השבוע: RIOT! משהו חיובי שקרה השבוע: הרמקולים שלי חזרו להיות נורמלים!!! והציפורניים שלי צבועות בצבעים מגניבים.. משהו שלילי שקרה השבוע: המערכת שלי נשברה, יותר נכון שברתי אותה, ההורים שלי גילו מה עוללתי לשיער שלי סדרת השבוע: נמלטים
ציטוט השבוע: (אני וחברה שלי מדברות על זה שהיא נורא מתגעגעת לאנגליה ולסוסים שם) אני:"לי, לי אין לאן לחזור, אני מרקו! אני הולכת עם קוף ביד!!" (אני וחברה של דנות _הרבים של דנהXDD על לקים) אני:"היי זה הלק שלי!!" אייזי:"טוב, רוצה אותו?" אני:"טוב.." אייזי:"אז בואי למיטה לשחק.." XDDDD זה התחיל כי אני בתמימותי שמתי חתחתול על המיטה ואמרתי לה כזה "בואי למיטה לשחק.." והיא לקחה את זה לכיון השקסי... כפרעליה.. תמונת השבוע:
תמונה אומנותית שלי...{עלק..}

לול.

שיר השבוע של פראמור: We Are Broken, Stuck On You שיר השבוע לא של פראמור: Epica - Beyond Belief Epica - Dance Of Fate קליפ השבוע: - להקת השבוע: אפיקה. אלבום השבוע: - משהו חיובי שקרה השבוע: אין לי כוח לפרט. משהו שלילי שקרה השבוע: כנ"ל. סדרת השבוע: או. סי, עקרות בית נואשות, סמנתה מי?, גוסיפ גירל, האוס, האנטומיה של גריי, ניפ טאק. ציטוט השבוע:Cameron: I wasn't going to just let him leave! Foreman: But you were okay with him crashing through a glass wall... תמונת השבוע: היילי סימית! [אפשר להוריד את השיער]

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פראמור: קראש ניראה לי. שיר השבוע לא של פראמור: המון המון פיונרל פור אה פרינד, קידס אינ גלאס האוסז, הלוגודביי, סיי אניטינג ושרווד
קליפ השבוע: - להקת השבוע: כל מי שכתבתי בשיר השבוע לא של פארמור וגם גו:אודיו מדהימיםםםםםםם
אלבום השבוע: כנ"ל לתשובות הקודמות. משהו חיובי שקרה השבוע: הייתי בלונדון ובשישי שבת הייתי שם בהופעות
משהו שלילי שקרה השבוע: היה לנו יום אחד עם מלא גשם מגעיל
סדרת השבוע: פרק שווה כזה באו.סי שראיתי בטלויזיה במלון XD משהו מהעונה הראשונה. ציטוט השבוע: הממממממ.. "ל(שכחתי איך קוראים לו) יש זין באמת גדול!! ל(שכחתי איך קוראים לו אחר) יש עבה ול(שכחתי איך קוראים לו) יש ארוך!! נכון שבנות מעדיפות עבה?!" אומשהו בסגנון.. - פורסט, הסולן של הלוגודביי, מדבר שטויות על שאר חברי הלהקה חחחחחחחחחחחח תמונת השבוע: צולם ונערך על ידי - כבוד! ותכף אני שמה עוד תמונה שצלמת מקצועית אחת (כפרע עליה היא גם בפורום הרשמי של פיונרל) צילמה את הקהל וגם אני הייתי שם

למעלה