שרשור שבועי

אלוש 4

New member
אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פראמור: קונספירסי שיר השבוע לא של פראמור: גולדן של פול אאוט בוי קליפ השבוע: הוט של אבריל להקת השבוע: פארמור אלבום השבוע: ריוט! משהו חיובי שקרה השבוע: הייתי אצל סבתא שלי משהו שלילי שקרה השבוע: כלום :] סדרת השבוע: בובות ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע:

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פראמור: אמ לא זוכרת אם שמעתי אותם השבוע
שיר השבוע לא של פראמור: The Beatles - Here Comes The Sun The Beatles - Hello Goodbye The Beatles - Back In The USSR The Beatles - Eleanor Rigby קליפ השבוע: למי היה זמן לראות?
להקת השבוע: הביטלס. אלבום השבוע: - משהו חיובי שקרה השבוע: אבא התקדם מהדור הראשון לשלישי XDD, בדרך קיבלתי [בהפתעה!] גם מכשיר [: , הצלחתי לבנות את האתר בפחות מ-3 ימים
ודווקא קיבלתי הרבה מחמאות עליו|מסמיקלמוות|. משהו שלילי שקרה השבוע: חברה שלי התעלפה
. סדרת השבוע: שנות ה-70, אבודים. ציטוט השבוע: "looking at my butt?" לול צ'ארלי
. תמונת השבוע:

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif זה במסגרת שיעורי טכ"מ,

עשיתי על הביטלס. בגלל אני כ"כ מושפעת עם השירים, התמונות והכל

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע של פראמור: המממ.. אין
. שיר השבוע לא של פראמור: Don't- Kelly Clarkson
. Hook Me Up- The Veronicas (האלבום) The Secret Life Of...- The Veronicas. (האלבום). קליפ השבוע: אין. להקת השבוע: הורוניקס^^. אלבום השבוע: ראו למעלה
משהו חיובי שקרה השבוע: קניתי גיטרה%#^%^#$
. משהו שלילי שקרה השבוע: חזרנו ללמוד
. סדרת השבוע: גיבורים
. ציטוט השבוע:" סנייפ, סנייפ, סוורוס סנייפ, סנייפ סנייפ, סוורוס סנייפ- דמבלדור
"
תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

http://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4 XDDDDD

מוצ"שמח לכולם!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

שיר השבוע של פראמור: לא שמעתי
שיר השבוע לא של פראמור: The Hush Sound - Red Wine The Red Jumpsuit Apparatus - Home Improvement The Red Jumpsuit Apparatus - Misery Loves Its Company Hawthorne Heights - Blue Burns Orange Hawthorne Heights - Where Can I Stab Myself In the Ears Rilo Kiley - With Arms Outstretched Boys Like Girls - Dance Hall Drug Boys Like Girls - The Great Escape היהודים - לא יכול אחרת יוני בלוך - עמוק בתוך הים קליפ השבוע: The Hush Sound-Red Wine להקת השבוע: Boys Like Girls
אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: בית ספר. פיינלי! משהו שלילי שקרה השבוע: אהמ, ש"ב בכימיה
סדרת השבוע: האוס
[וואו, אתמול היה פרק מהזה טוב!] ציטוט השבוע: המורה למתמטיקה: "והתוצאה המקסימלית היא רבע" אני: "מה מקסימלי ברבע?!?!" **** המורה למתטיקה: "נתחיל ללמוד חומר חדש- טריגונומטריה" אני: "אבל המורה נשארו עוד 3 דקות..." המורה למתטיקה: "מצוין, זה בדיוק הזמן המתאים כדי ללמד את הבסיס"
תמונת השבוע: היו המון טובות השבוע. השתלטתי על המצלמה של חברה שליXD [וזו מנורה, בתמונה, למי שמתקשה.]

למעלה