הכניסו כאן משהו שנון ומתוחכם.../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif
שיר השבוע של פראמור: די הכל
מלא גרסאות אקוסטיות גם.
שיר השבוע לא של פראמור: Teenagers - My Chemical Romance Rise Against - Behind Closed Doors Anti - Flag - This Is The End (for You My Friend) Useless ID - Deny It Air Traffic - Charlotte Avril Lavigne - Innocence 30 Seconds To Mars - The Fantasy Power Puff Girls - Theme Song ששש....
Timbaland - Apologize אפרת גוש - תמיד כשאתה בא סינרגיה - אשם רוני סופרסטאר - אדוני. סתמו.
וואו, מלא ישראלי.
בששבילי זה מלא.
אה ואיזה שיר פארודיה על פאניק אט דה דיסקו
קליפ השבוע: אין.
להקת השבוע: Rise Against, Paramore
אלבום השבוע: לא היה משהו מיוחד, נגיד Flyleaf - Flyleaf All We Know Is Falling, RIOT! - Paramore
Origin of Symmetry - Muse
משהו חיובי שקרה השבוע: הרווחתי 100 שקל! ווהו!
משהו שלילי שקרה השבוע: למה להיות שליליים? ~.~ סדרת השבוע: אין. ציטוט השבוע: ~אני וחברה שלי מדברות על רוק ואני מסבירה לה שפיור רוק לא קיים יותר~ "תקשיבי, אם את רוצה רוק אז זה ג'ימי הנדריקס, ביטלס, פינק פלויד...." "כל הישנות קיצר," "אממ כן אפשר להגיד ככה," "היה אחד עם שיער כזה לבן ~מראה איך נראה השיער~ זקן כזה, נוו, הוא נראה משוגע," "איינשטיין? מה הוא קשור?" ~אני משדלת לא לפרוץ בצחוק~ "נווו הוא אנגלי ו-" "הוא האמת וינאי יהודי אבל זה לא קשור," "וואטאבר, נו אז הוא שר-" "איינשטיין היה מדען! מה הוא קשור לרוק?!" "אה הוא לא היה זמר?" ~אני מתפרצת בצחוק~ XDDDDDDDDDDD ס'חבילות
"שיר אומר/ת (15:07): דן מנו תעשה לי קוקוסים ;;" XDDDDD תמונת השבוע: סקסי ליידי.