שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: סורי שלא פתחתי אתמול הייתי עסוקה כל היום חח שבת שלום :)

YoureMyHeroine

New member
now let's see

שיר השבוע של פראמור: My Heart כלכך. שיר מושלם!! שיר השבוע לא של פראמור: Noises- You Me At Six קליפ השבוע: It's High Tide Baby!- The Blackout להקת השבוע: המ יש כלכך הרבה
אלבום השבוע: - משהו חיובי שקרה השבוע: הוא היה שכונה, נתי
משהו שלילי שקרה השבוע: המ שומדבר מיוחד. אימונים כרגיל חח סדרת השבוע: ניי ציטוט השבוע: "אבל דייייייייייי!!!!!!11" תמונת השבוע:מושלם שלי

שבוע טוב לכולם ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שיר השבוע של פראמור:בורן פור דיז שיר השבוע לא של פראמור:אבריל לאבין - מיי הפי אנדינג לינקין פארק - אין דה אנד מיי כמיקל רומנס - פיימוס לאסט וורדס דה רסמוס - נייט אפטר נייט דה רסמוס - אוף דה שדאוו קליפ השבוע:דה קיל - 30 שניות למאדים להקת השבוע:מיי כמיקל רומנס אלבום השבוע:ריוט ! קניתי אותו השבוע
משהו חיובי שקרה השבוע:---- משהו שלילי שקרה השבוע:---- סדרת השבוע:דני הוליווד
ציטוט השבוע:----- תמונת השבוע:תמונה של אחיינית שלי
http://img178.imageshack.us/img178/9836/006jy8.jpg

HagarStar

New member
המ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: הלו הלו שיר השבוע לא של פראמור: וויד יו - כריס בראון
קליפ השבוע: של פאניק D: כולי מתלהבת מחדש [ריאן!] כשמשדרים אותו XD להקת השבוע: פאניק אלבום השבוע: וואלה לאדעת משהו חיובי שקרה השבוע: ברית לבנדוד שלי, קניון עם אמא - ג'ינס מ24/7 ואמפי4, יומולדת, קניון עם שייצ'י - חצאית מ24/7 וחולצה מTNT, סושי עם אבא וסווצ'רט מריבולבר
, טופדן עם פיצקלך [שהוא הילד הכי יפה אוור!], בית ריק אצל נועמקה עם אנשים משהו שלילי שקרה השבוע: מחזור וגשם? אה ו50 באזרחות |: הלך על ה90 בתעודה סדרת השבוע: עקרותביתנואשות D: ציטוט השבוע: "קפקפתי קוף!" חחחחחחחחח זה נשמע מפגר אש אבל זה היה נשמע מצחיק ב5 בבוקר כשקפאנו מקור תמונת השבוע: מיששששששש 3333> הכלב של נועמקה

בו, אני מפחידה<:

שיר השבוע של פראמור: וואו שמעתי אותם הרבה השבוע. לטס סי... פרנקלין אמרג'נסי-קראב מיקס רווינד (דמו) שיר השבוע לא של פראמור: מייק אפ - אסקייפ דה פייט סיצ'וויישנז -אסקייפ דה פייט נוט גוד אינאף-אסקייפ דה פייט דה וובז ווי ווב-אסקייפ דה פייט(כן שמעתי אותם הרבה מרוצים?XD) ברינג איט-קוברה סטארשיפ אלבייטור-טימבלנד FT טי-פיין בי מיין- רובין דיס קוד בי אניוור אין דה וורלד- אלקסאיזאוןפייר שיר מדהים
קליפ השבוע: לא ממש ראיתי יוטיוב להקת השבוע: אסקייפ ופארמור אלבום השבוע: אול ווי נואו איז פולינג משהו חיובי שקרה השבוע: אולי קונים לי פלאפון<: משהו שלילי שקרה השבוע: הממ.. הרבה סדרת השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: הוו הסקסיות נוטפת
אפילו שהוא משחק גולף הוא סקסי!

Johnni456

New member
עייפה. כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ עייפה../images/Emo1.gif../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif

שיר השבוע של פראמור: All we know
שיר השבוע לא של פראמור: Hey There Delilah זה שיר כ"כ יפה
קליפ השבוע:
להקת השבוע: Maroon 5 אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: נסעתי לחרמון. היה ממש גרוע. 7 שעות באוטובוס, שעה וחצי בחרמון, לא היה שלג, הכל היה קרח ובמקום זה הייתי יכולה להשאר בבית ולהשלים שעות שינה ועכשיו אני צריכה לחכות לסופ"ש הבא
סדרת השבוע: הדוגמניות XD פאק, זה הדבר הכי אדיוטי, מצחיק, פאתטי וממכר שראיתי בחיים XDDD ציטוט השבוע: אורלנדו: "מאצ'ו (הכלב שלה) ממש אוהב את האוכל מהקופסאות שימורים לכלבים!" אני: "גם בלקי (החתולה שלי) ואלף (הכלב שלי)" אורלנדו:"כן, זה ממש טעים!" XDD לקח לה 5 דקות להבין מה היא אמרה XD תמונת השבוע:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיוהוו.

שיר השבוע של פראמור: ווי אר ברוקן. שיר השבוע לא של פראמור: הרבה סיטי סליפס, בלאקאאוט ופיונרל. קליפ השבוע: איטס הייג טייד בייבי - דה בלאקאאוט. להקת השבוע: בלאקאאוט. סיטי סליפס. אלבום השבוע: סיטי סליפס - נוט אנ אנג'ל. (למה לעזאזל הוא היה כלכך יקר בלונדון?!!?@?$#) משהו חיובי שקרה השבוע: יצאתי אתמול ליומולדת 18 של חברה מהביתספר והייתי עם י"בניק חחח סתם נו. ידיד טוב כזה
משהו שלילי שקרה השבוע: כמה נכשלים בביתספר :X הייתי חולה. לא יצאתי עם דניאל. סדרת השבוע: השרדות. השנים הטובות
ציטוט השבוע: - תמונת השבוע:

RockSter

New member
עונה !~! :)

*שיר השבוע של פארמור- crushcrushcrush *שיר השבוע לא של פארמור: boulevard of broken dreams- green day *'קליפ השבוע: מממממממ... skater boy- avril lavigne? *להקת השבוע: green day*linkin park&paramore&HIM&fall out boy *אלבום השבוע: american idiot *משהו חיובי שקרה השבוע: מממממ.. *משהו שלילי שקרה השבוע: המוןןןןןןןן שעות מת'! *סדרת השבוע: אבידות ומציאות- מיה דגן המלכעעע (פקאאאצה שכמותי!) *תמונות השבוע: וילה ואלו ההורס!

rachel malasa

New member
LA LA LA LA LA LA

שיר השבוע של פראמור: אין...זה מוזר...
שיר השבוע לא של פראמור: Star Girl-Mcfly
קליפ השבוע: ---
להקת השבוע: Mcfly
אלבום השבוע: Mcfly-Wonderland
משהו חיובי שקרה השבוע: חצאית חדשה מ-TNT :))
משהו שלילי שקרה השבוע: מבחן בהיסטוריה+מבחן בנביא =\
סדרת השבוע: נמלטים כ"כ!!!!!!!!!
ציטוט השבוע: וואי היו לי כמה אבל שכחתי ..
תמונת השבוע: מממ... הארי!

אין לי כוח ללכת לישון../images/Emo60.gif

שיר השבוע של פראמור: הממ CrushCrushCrush והגרסה האקוסטית של Pressure
אה, וגם אחת הגרסאות האקוסטיות של Misery Business
שיר השבוע לא של פראמור: נראה לי ש- Next Ex-Girlfriend / Bowling For Soup קליפ השבוע: אחת הגרסאות האקוסטיות של Misery Business
להקת השבוע: פאראמור D: ובואולינג פור סופ D: אלבום השבוע: ריוט & אול ווי נואו איז פולינג? (כןכן, ממש חרשתי על כל מה שקשור בפאראמור השבוע) משהו חיובי שקרה השבוע: 95 בלשון ^_^ ו-91 במתמטיקה. נראה לי שזה חיובי. ותיאטרון ^_^ היה מצחיק. משהו שלילי שקרה השבוע: ...נעזוב את זה. סדרת השבוע: "בטיפול"
ציטוט השבוע: "ווהו, זה מתקרב!" XDD *עזבו, צריך להבין את ההקשר כדי שזה יצחיק* תמונת השבוע: אני אוהבת את התמונה הזאת XD"

Drowning Lovers

New member
הכניסו כאן משהו שנון ומתוחכם.../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של פראמור: די הכל
מלא גרסאות אקוסטיות גם.
שיר השבוע לא של פראמור: Teenagers - My Chemical Romance Rise Against - Behind Closed Doors Anti - Flag - This Is The End (for You My Friend) Useless ID - Deny It Air Traffic - Charlotte Avril Lavigne - Innocence 30 Seconds To Mars - The Fantasy Power Puff Girls - Theme Song ששש....
Timbaland - Apologize אפרת גוש - תמיד כשאתה בא סינרגיה - אשם רוני סופרסטאר - אדוני. סתמו.
וואו, מלא ישראלי.
בששבילי זה מלא.
אה ואיזה שיר פארודיה על פאניק אט דה דיסקו
קליפ השבוע: אין.
להקת השבוע: Rise Against, Paramore
אלבום השבוע: לא היה משהו מיוחד, נגיד Flyleaf - Flyleaf All We Know Is Falling, RIOT! - Paramore
Origin of Symmetry - Muse
משהו חיובי שקרה השבוע: הרווחתי 100 שקל! ווהו!
משהו שלילי שקרה השבוע: למה להיות שליליים? ~.~ סדרת השבוע: אין. ציטוט השבוע: ~אני וחברה שלי מדברות על רוק ואני מסבירה לה שפיור רוק לא קיים יותר~ "תקשיבי, אם את רוצה רוק אז זה ג'ימי הנדריקס, ביטלס, פינק פלויד...." "כל הישנות קיצר," "אממ כן אפשר להגיד ככה," "היה אחד עם שיער כזה לבן ~מראה איך נראה השיער~ זקן כזה, נוו, הוא נראה משוגע," "איינשטיין? מה הוא קשור?" ~אני משדלת לא לפרוץ בצחוק~ "נווו הוא אנגלי ו-" "הוא האמת וינאי יהודי אבל זה לא קשור," "וואטאבר, נו אז הוא שר-" "איינשטיין היה מדען! מה הוא קשור לרוק?!" "אה הוא לא היה זמר?" ~אני מתפרצת בצחוק~ XDDDDDDDDDDD ס'חבילות
"שיר אומר/ת (15:07): דן מנו תעשה לי קוקוסים ;;" XDDDDD תמונת השבוע: סקסי ליידי.

McLeaFLY

New member
what the frank? ../images/Emo6.gif

איך ג'רארד עדיין סובל את לין זי?
|לין-זי|

Drowning Lovers

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo23.gif

מצטערת, אבל בין אלה שאהבו את MSI לפני שג'רארד ולין זי התחתנו, איני רוצה לשמוע מילה רעה עליה.
לא יוצאת עלייך או משהו אבל לפעמים נמאס ~.~ אה רגע
התכוונת שג'רארד צריך להיות עם פראנק?
אהההההההההה לזה התכוונת?
אה סליחה.
אה רגע
אה לא.
אה כן?
הלכתי לישון.

למעלה