שרשור שבועי

McLeaFLY

New member
כי ג'רארד ופראנק צריכים להיות ביחד!

את לין זי שישאיר לי D:

xXx Lilo xXx

New member
סיימתי ש"ב ../images/Emo12.gif ../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פראמור: הלוו הלוו
שיר השבוע לא של פראמור: Bi RAin- Freeway Bi Rain - Move On City Sleeps - Prototype City Sleeps - not an angel Omarion ft. Bi Rain - Man up Avril Lavigne - My Happy Ending
קליפ השבוע: City Sleeps - Prototype
להקת השבוע: City Sleeps ורין
זמר השבוע XD
אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: אמממ לא היו מבחנים
משהו שלילי שקרה השבוע: הרבה דברים.
סדרת השבוע: full house || קייל XY || ארץ נהדרת
ציטוט השבוע:
Let me be the one to hold you tight Be the one you wait for every night​
תמונת השבוע:

Emergency Exit

New member
Weekend. ../images/Emo220.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של פראמור: קראשקראשקראש. שיר השבוע לא של פראמור: הוממ. click five - just the girls וקיוט - newport living. קליפ השבוע: הומ. sugarcult - שיז דה בלייד.
להקת השבוע: קליקפייב, פאראמור, Sgarcult, Dangerradio אלבום השבוע: !Riot משהו חיובי שקרה השבוע: צופישירון2008 - הופעהשלהצופים.
היהתותח! משהו שלילי שקרה השבוע: העולם. האנשיםבעולם. הביצפר. שיעורים.
סדרת השבוע: דרייק וג'וש. ^__________^ ציטוט השבוע: "הבלגתי במכוספס". תמונת השבוע: צב הנינג'ה על האצבעשלי

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פראמור: הממממ... אין נראה לי
|רצהלהתחבא| שיר השבוע לא של פראמור: Kelly Clarkson- Addicted קליפ השבוע: לא יודעת. להקת השבוע: לא יודעת. אלבום השבוע: לא יודעתXDD. משהו חיובי שקרה השבוע: סיימתי עם ההפקה@%^@%^@#^והיה אחלה תודה על ההתעניינות
XDD. משהו שלילי שקרה השבוע: החברה הבערך הכי טובה שלי אמרה לי שהיא עוברת ביצפר ביום חמישי הקרוב
סדרת השבוע: 8 כללים פשוטים. ציטוט השבוע: "כל 3 שניות מישו משתגד, מישו משתגע כל 3 שניות$^@%^#@$%^"
(מהגיגי גמת התיאטרון אחרי כל אחת משלושת ההופעותXDD). תמונת השבוע: אני לא בבית למרבה ההפתעה. שבוע דבש שיהיה לכם

למעלה