שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

Emergency Exit

New member
אוווי ואבוייייי - היום גיליתי שאני לא גוי../images/Emo6.gif

שיר השבוע של פראמור: brighter שיר השבוע לא של פראמור: Killer Queen , kind og magic - quuen. ו - Rise up -bless the fall קליפ השבוע: ממ. say it sooner - TA להקת/אומן השבוע: TA, bless the fall אלבום השבוע: All we know is falling משהו חיובי שקרה השבוע: קנו לי בגדים לחג, נרשמתי לטיול, אולי עבודה שוב. וקיבלתי!!!1(עזבוXD) משהו שלילי שקרה השבוע: איןליכוח לזוז, כואבתליהבטן, והראש, ולא קניתי את הנעליים האהובותשלי
סדרת השבוע: עקרות בית נואשות.
סרט השבוע: לאדעת ציטוט השבוע: "אז תקחי את שלי." "ואז את תשימי חומות? להרביץ לך?" "כן, את מעדיפה להרביץ לעצמך?" "כן." "אז למה את אפעם לא עושה אתזה ואת תמיד מרביצה לי בסוף?" XDDD תמונת השבוע: חיחי. יויו מדאפקההה.

Johnni456

New member
שייגעצ שולטים../images/Emo47.gif../images/Emo187.gif

אוי ואבוי! קטפתי את הפרי מעץ הנוי XD אוי ואבוי.. ואת אמרת לי שאני יהיה בסדר.. אוי ואבוי! אנ'לא בסדר.. זה שוד ושבר XD ואני יכולה להמשיך ככה לנצח XDDDDD

פסחDD:

חח פסח. כאילו שזה באמת חופש. 4 עבודות ותגבורים.:/ שיר השבוע של פראמור: אין לי שמץ. נלך על O STAR. שיר השבוע לא של פראמור: אמריקן בוי- אסטלה FT קניה ווסט דליריוס - דיויד גואטה FT טארה מקדונלד וויט' יו - כריס בראון ביפר - יש להם שם ארוך אינלי כוח לכתובXD קליפ השבוע:
להקת/אומן השבוע:
אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע:
משהו שלילי שקרה השבוע: נשברתי מהצמחונות סדרת השבוע:
סרט השבוע: היום שאחרי מחר ציטוט השבוע: "אמא תקני לי בייגלה" "לא כפרה יש בזה חור זה לא בריא" XDDDDDDD תמונת השבוע: I can fake it all

נסטי XD

New member
שבוע פסדר..

שיר השבוע של פראמור: לא שמעתי השבוע
שיר השבוע לא של פראמור: 3DD- be like that, let me go goo goo dolls - I don't want the world to see me v- blood sweat and tears קליפ השבוע: סרטון קורע של הי"ב שלנו ממסיבת פורים, עם אביחי החופר..XD http://www.youtube.com/watch?v=a8Upa7we-1Y להקת/אומן השבוע: 3DD' ללא ספק
אלבום השבוע: RIOT! של פארמור משהו חיובי שקרה השבוע: נשארתי בבית 3 ימים, לא עשיתי את הבוחן במתמטיקה משהו שלילי שקרה השבוע:לא ראיתי את הטקס של כיתה י' היפים
, לא ראיתי את הי"א שלי.. סדרת השבוע:האנטומיה של גריי, עקרות בית נואשות סרט השבוע:"ג'ון טאקר מאסט דאי" בחרישות מטורפות..XD ציטוט השבוע:יש הרבה.. ~ילדה טיפשה~ נעם:"למה אין על העטיפה של המים כשר לפסח?" והיא היתה רצינית לגמרי..XD ~מישו חתיך טס לחו"ל~ אני:"הוא בטח בחו"ל עושה סקי, אוכל במלון שהכל כלול, רק הוא לא מבין שהכל הכוונה זה לכלול אותי!" XD ~אני מנסה להסביר לאחותי מישו~ שי:"רגע, אז מי זה אסף" אני:"נו, זה שעשה סושי" XD ועכשיו ההסבר, כל שנה כיתה ט' עושה תחרות קרחות, ואסף עשה סושי על הראש..XD שעה היא נקרעה ממני.. תמונת השבוע: דני

אממ..מלא זמן לא הייתי פה^^

שיר השבוע של פראמור:Misery Business שיר השבוע לא של פראמור:Emily-Bowling for Soup,Edge Of The Earth-30 Seconds To Mars קליפ השבוע:The Best Damn Thing להקת/אומן השבוע:30 Seconds To Mars אלבום השבוע:30 Seconds To Mars משהו חיובי שקרה השבוע:נידלקתי על ילד שקטן ממני[?] משהו שלילי שקרה השבוע:נידלקתי על ילד שקטן ממני[?] סדרת השבוע:אממ..אין סרט השבוע:אין ציטוט השבוע:תיקים על הראש כובעים על הגב(חח..צחי..המורה לשל"ח) תמונת השבוע:אממ..אני..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פראמור: משומה קראש. שיר השבוע לא של פראמור: My Heroine - Silverstein קליפ השבוע: - להקת/אומן השבוע: לוסטפרופטס, סילברסטיין. אלבום השבוע: לוסטפרופטס - דה פייק סאונד. כל הדיסקים של סילברסטיין. משהו חיובי שקרה השבוע: עשיתי קעקוע שזה אומר שגם הייתי שעתיים בת"א עם ההורים! התחלתי 3 פעמים מאוחר! הייתי בשני ימי הולדת והכרתי אנשים חדשים וסקסיים D: והגר הייתה אצליייי!!!!! משהו שלילי שקרה השבוע: קיבלתי 45 במועד ב' ביולוגיה :X סדרת השבוע: השנים הטובות שני פרקים אחרונים
. גוסיפ גירל. החברה הגבוהה שהגעתי לפרק האחרון
בכיתי!!#!#$ סרט השבוע: שגעון של קולג'! ציטוט השבוע: ידיד שלי טיפש. "אני רוצה לרדת לך! זה כיף!" WTF?! תמונת השבוע: מי

HagarStar

New member
אר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: דאטס וואט יו גט שיר השבוע לא של פראמור: של ארטיק מאנקיז קליפ השבוע: פאניק D: להקת/אומן השבוע: פאניק וארטיק מאנקיז אלבום השבוע: פאניק משהו חיובי שקרה השבוע: הברזתי בכל ימות השבוע, קפהג'ו, אצל גלינקה פעמיים, משקפיים חדשים, קופיבין
, הייתי אצל שחר וכו' חח אה ו70 בלשון
[שזה שיפור ענק יחסית למבחן הקודם חח] משהו שלילי שקרה השבוע: פסיכולוגית ב9 בבוקר כשכולם ישנו להם! סדרת השבוע: אנטומיה, סמנת'ה הו, מרפאה פרטית, החיים עפ"י נד סרט השבוע: אמריקן פאי 1 D: ציטוט השבוע: שלום! קוראים לי טום! אני עובד במגן דויד אדום! יום אחד, לפתע פתאום! רואה צופר, עוצר, אומר שלום! קוראים לי טום! אני עובד במגן דויד אדום! וכן הלאה... תמונת השבוע: מאותגרים שכלית בע"מ בקפיטריית ליידי דייויס!

HagarStar

New member
ישלי עוד ציטוטים D:../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני: "זה בר"ג" ילד אידיוט: "בני ברק?" ילד דוס בשם שאלתיאל: "למה את פריקית?" אני: "למה אתה דוס?" חברה שלי לשכן בן ה7 שלה: "נדב קח את הנרגילה.. אהה הדרבוקה מפה" ידיד שלי לאותו הילד: "אתה יכול להגיד פרוצה?" הילד: "פרוצה" O_O

sari550

New member
שרשור שבועי!תשובות חח

היי לכם!! קצת מאוחר אבל הנה התשובות! שיר השבוע של פראמור:the's what you get שיר השבוע לא של פראמור:AL&AJ= potential breakup song. קליפ השבוע:the's what you get (יצא לפני כמה זמן ואני ממש חושבת שהוא יפה האווירה בו נעימה) להקת/אומן השבוע:פארמור חחח אלבום השבוע:all we know is falling משהו חיובי שקרה השבוע:האממ!..שהלכתי לטיול ממש מדהים בצפון יצאתי סוף סוף מכול העיר הזאת ומכל הרעש וממש נהנתי מהירוק וזהה!! משהו שלילי שקרה השבוע:היה לי התקף עצבים על חברה שלי11!!זה קורה לי בזמן האחרון הרבה ... סדרת השבוע:דני הוילווד כי זה מתחיל להתפתח לכיוונים! סרט השבוע:סטאפ אפ2 ~~מדהים ציטוט השבוע:"ה' זה שימחה ה' זה ברכה" חחחח (משפט שבטעות יצא לי כי היה לי חםם לפני כמה ימים..) תמונת השבוע:

Johnni456

New member
באיחור...../images/Emo187.gif

שיר השבוע של פראמור: מיזביז שיר השבוע לא של פראמור: רוקסטאר של Nickelback קליפ השבוע:
להקת/אומן השבוע: שייגעצ אלבום השבוע: להפסיק לאכול עוגות של שייגעצ (קניתי אותו D:) משהו חיובי שקרה השבוע:נסעתי עם חברה שלא ראיתי המון זמן לת"א + פסח + יש לי טלוויזיה בחדר D: משהו שלילי שקרה השבוע:רציתי לראות היום את סוויני טוד וכבר לא מקרינים את זה
סדרת השבוע:
סרט השבוע: פריקי פריידי ציטוט השבוע: אני שואלת את המוכרת בבלובירד: "את יודעת במקרה איך קוראים לעטינים של חתולה?"
תמונת השבוע: צילמתי בדרך. זה חשוב!

למעלה