חח זה בדרך מעזריאלי לסנטר
ש שיקי פריקי New member 15/4/08 #23 ראיתי את זה גם../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif פשוט בהיתי בזהXDDDD אומייגאד, לפעמים אנשים מרססים כאלה דברים מפגרים על קירות><"
ראיתי את זה גם../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif פשוט בהיתי בזהXDDDD אומייגאד, לפעמים אנשים מרססים כאלה דברים מפגרים על קירות><"
J Johnni456 New member 15/4/08 #24 עברתי שם עם חברה שלי../images/Emo187.gif וסתם הסתכלנו על זה ולקח לנו שעה לקלוט מה כתוב שם ואח"כ גם התפוצצנו שעה מצחוק (לא שבדקתי ) ופשוט הייתי חייבת לצלם את זה.. יש בעולם אנשים מוזרים..
עברתי שם עם חברה שלי../images/Emo187.gif וסתם הסתכלנו על זה ולקח לנו שעה לקלוט מה כתוב שם ואח"כ גם התפוצצנו שעה מצחוק (לא שבדקתי ) ופשוט הייתי חייבת לצלם את זה.. יש בעולם אנשים מוזרים..
E Emergency Exit New member 15/4/08 #25 כע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אבל.. זה דווקא מצחיק לרסס דברים כאלה תראו בסוף זה מגיע לתפוז.
כע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אבל.. זה דווקא מצחיק לרסס דברים כאלה תראו בסוף זה מגיע לתפוז.
J Johnni456 New member 15/4/08 #26 חח זה נשמע כאילו../images/Emo187.gif את אומרת: "תראו בסוף זה מגיע ל'משהו-ממש-גדול-וחשוב' " אבל זה ממש יהיה מצחיק אם אני ירסס משהו (ואני לא.. ונדליזם!!) ופתאום יראה את זה בתפוז.. אז מי שריסס את זה = שיודה
חח זה נשמע כאילו../images/Emo187.gif את אומרת: "תראו בסוף זה מגיע ל'משהו-ממש-גדול-וחשוב' " אבל זה ממש יהיה מצחיק אם אני ירסס משהו (ואני לא.. ונדליזם!!) ופתאום יראה את זה בתפוז.. אז מי שריסס את זה = שיודה
E Emergency Exit New member 15/4/08 #27 תפסת אותי..../images/Emo41.gif סתםXDD אבל קישקשתי על כמה קירות בת''א. עם טושים XD חח. שיחתמו לפחות על היצירת אמנות. פחח.
תפסת אותי..../images/Emo41.gif סתםXDD אבל קישקשתי על כמה קירות בת''א. עם טושים XD חח. שיחתמו לפחות על היצירת אמנות. פחח.
J Johnni456 New member 15/4/08 #29 אחרי שיעור אומנות אחד..../images/Emo187.gif אני וחברות שלי שטפנו מכחולים וכנראה שלא שטפנו ממש טוב והתחלנו להשפריץ על הקיר וזה יצא ממש מגניב
אחרי שיעור אומנות אחד..../images/Emo187.gif אני וחברות שלי שטפנו מכחולים וכנראה שלא שטפנו ממש טוב והתחלנו להשפריץ על הקיר וזה יצא ממש מגניב
I ILoveBerger New member 16/4/08 #30 אווו קול../images/Emo110.gif אני וחברה שלי רק מפרסמות את השכבה שלנו, כמה שהיא "שליטעעעעעעעע!!!!!!!!"
J Johnni456 New member 17/4/08 #31 אין לי סיבות טובות לעשות את זה../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif נתקעתי בחרא שכבה.. ז"א, חלק מהילדים שם פסדר אבל הרוב אנ'לא סובלת ><
אין לי סיבות טובות לעשות את זה../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif נתקעתי בחרא שכבה.. ז"א, חלק מהילדים שם פסדר אבל הרוב אנ'לא סובלת ><