שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: פסח שמח :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פראמור: דאטס וואט יו גט. שיר השבוע לא של פראמור: המון סטיל רמיינס, קידס אין גלאס האוסז ולוסטפרופטס. קליפ השבוע: דאטס וואט יו גט. גיב מי וואט אי ואנט - קידס אין גלאס האוסז. להקת/אומן השבוע: פארמור. קידס אין גלאס האוסז. לוסטפרופטס. סטיל רמיינס. אלבום השבוע: סטיל רמיינס - דה סרפנט. ריוט. משהו חיובי שקרה השבוע: יצאתי והייתי המון עם יונתן
משהו שלילי שקרה השבוע: היה חם? חח סדרת השבוע: וואלה! מזל שנזכרתי שיש עוד איזה 5 דקות גוסיפ גירל! אז.... גוסיפ גירל
סרט השבוע: אמריקן פאי 6! ציטוט השבוע: .. תמונת השבוע: ->

ILoveBerger

New member
יואוו!!../images/Emo110.gif

ס'קול! רק את חייבת להגיד לי - אחד מהסטיפלרים נמצא בסרט? כי אמריקן פאי בלי סטיפלר זה כמו... פיצה בלי קולה, סיר בלי מכסה, אני בלי שחר פ

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifדההההההההההה!!

שני הסטיפלרים של הסרט החמישי נמצאים גם בשישי
יווווווו סטיפלר האח וסטיפלר הבנדוד בקולג' הם הכי סקסייייייםםםםם ביקום!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלאלא. סטיפלר הבנדוד בקולג'!!!!!!!!!

דוויט!! D: הוא כזה גרררררררררררררר. מזכיר את הסולן של קידס אין גלאס האוסז.
כתוב שיש שמועות שמפיקים עכשיו את אמריקן פאי 7 D::::::::::::: הידד!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifסקסי.

הוא הסטיפלר האהוב עלי. למרות שאני חושבת שהיו צריכים לעשות עוד סרט עם סטיפלר האח....

ILoveBerger

New member
גם עליי!!!../images/Emo110.gif

אין ברגע שראו אותו ישר התאהבתי!! ראית את ה-6 במחשב? יש לך אותו? יש מצב שאת שולחת לי? יואווו אני הייתי משתתפת בנייקט מייל בשבילו

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifראיתי במחשב אבל שהאיפוד של יונתן

היה מחובר למחשב אז אין לי את הסרט.. :\

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלא חוקי לפרסם פה.. אבל הממ..

תודה
~מחפשת סרטים לראות~

ILoveBerger

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

הכייי!! אבל הבנדוד הקולג'י הכיהכיהכיהכי!! וראיין מהחמישי

למעלה