שרשור שבועי

ILoveBerger

New member
רררראאאאייייתתתיייי../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

~,~ אחלה סרט!! יאווו החברה החדשה של אריק ממש חמודה! וסטיפלר
אין דברים כאלה! אזזז... Let's get sexy! 8-(

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifסטיפלרררררררררר!#!@$

איןאין. כפרוט על הסקסי הזה!!

Emergency Exit

New member
שמחהרבה שמחהרבה אביב הגיע פקהפקה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של פראמור: Crushcrushcrush שיר השבוע לא של פראמור: Incubus - dig . קליפ השבוע: Linkin park - crawling להקת/אומן השבוע: LP, Queen, Incubus אלבום השבוע: Meteora של לינקין. משהו חיובי שקרה השבוע: סיימנו עם התיקים \ עשיתי גבותודבריםשלבנות XD \ השגתי קצתקצת כסף מאמא. משהו שלילי שקרה השבוע: איןליכוח לכלום ויש מלא תרגילים במתמטיקה דאמט. סדרת השבוע: כולבוטק. (סדרה יחידה שראיתי השבוע וזה היה פרק נורא עצוב) סרט השבוע: סטיי
ראיתי את הסוף בYes והזכירלי כמה שאני
אותו. ציטוט השבוע: נטע: "נו אבל אמאאא אני לא יכולה לא לאכול טבעול בטיול!" אמא ביצור: "אף אחד לא יראה מה יש לך בפיתה". XDDDD יאו לקח לי שנה להבין. תמונת השבוע:

Emergency Exit

New member
it's a מטפחת. XD

אבל נחמד, זה פופולארי בקרב חברי תנועות נוער בעיקר.
חחח בצופים חורשיםעלזהXD

אני מתהההה על המטפחות האלהXD

זה כלכך חומוס. D: [ואל תנסי להבין מה זה חומוסXD] אה ואת דומה להיילי. ...

Emergency Exit

New member
פחח. יא זה כיףלי שאת אומרת אתזה..../images/Emo41.gif

כל פעם שאני שמה תמונהשלי XDDD המשיכי נא והללי אותי.
XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיוווו נכון XD

אני זוכרת עוד מאז שאני הייתי בצופים.. לכל המדריכות היה XD לול. עכשיו ל40% מהכיתה שלי (שזה אומר שרוב הבנות בכיתה שלי בצופים).

ILoveBerger

New member
יש לי ב-3 צבעים X.X../images/Emo110.gif

אחד מזה מיוחד... וויפי ואני אקנה עוד פעם הבאה שאני בנחלת בינימין!

Johnni456

New member
../images/Emo187.gif

שיר השבוע של פראמור: Whoa שיר השבוע לא של פראמור: להפסיק לאכול עוגות של שייגעצ, smells like a teen spirit של Nirvana קליפ השבוע: Wonderwall של Oasis להקת/אומן השבוע: Nirvana אלבום השבוע: להפסיק לאכול עוגות - שייגעצ משהו חיובי שקרה השבוע:פריסטייל גיימז! זה היה כ"כ טוב!
משהו שלילי שקרה השבוע:המון ש.ב לחופש. סדרת השבוע:
סרט השבוע: ג'ון טאקר חייב למות ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: בלקי הטיפשה הזאת

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחח בשם של הסרט ערבבת את העברית

והאנגלית.. כאילו.. המ. באנגלית זה ג'ון טאקר מאסט דיי ובעברית תרגמו את זה מפגר לג'ון טאקר מהזה גמור. לסיכום - ג'ון טאקר חייב למות ^^ התרגום התקין ביום.

YoureMyHeroine

New member
the sun goes down and so does she

שיר השבוע של פראמור: TWYG שיר השבוע לא של פראמור: Remembering Sunday- All Time Low Warmness On The Soul- A7X Akeldema- Haste The Day Nocturnal- The Black Dahlia Murder Ex's And Oh's- Atreyu קליפ השבוע: אין להקת/אומן השבוע: המ לאדעת אלבום השבוע: . משהו חיובי שקרה השבוע: יומולדת, נגמרה המתכונת בפסיכו , שחר משהו שלילי שקרה השבוע: המ. מתכונת, משטרה בבית >< סדרת השבוע: אין סרט השבוע: אין ציטוט השבוע: "אחי אתה מכיר את זה שאתה משתין ואז אתה מתאמץ ויוצא לך נוד קטן מהתחת?" XDD תמונת השבוע: 2 תמונות.

HagarStar

New member
אמ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: 4 מינטס - מדונה וג'סטין אדל - צ'ייסינג פייבמנטס קליפ השבוע: 4 מינטס להקת/אומן השבוע: מדונה וג'סטין אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: אייליינר, משקפישמש, סדר פסח היום, ישנתי אצל שי, אגאדיר
עם אבא וכו' משהו שלילי שקרה השבוע: ממ דברים סדרת השבוע: סקינס D: סרט השבוע: .. ציטוט השבוע: וואלה לאדעת תמונת השבוע:

נסטי XD

New member
דיליי זה הכי אחיותיי ואחיי

פיס אנד לוב , מאן..XD שיר השבוע של פראמור: לט דה פליימס, קראש X3 שיר השבוע לא של פראמור: goo goo dools - Iris three doors down - let me go , be like that mcfly- not alone, walk in the sun, lonely sum 41- with me , some say , intoo deep v- blood sweat & tears השיר הכי טוב ששמעתם אבבבבבבבבררררר!!!!!!! ~פאקצות שליטע~ backstreat boys - I want it that way עם הכורוגראפיה של אחותי.. קליפ השבוע: את החדש של אבריל, חרשו עליו הרבה ב-3 ערוצים שהיו בטלויזיה של סבתא שלי.. להקת/אומן השבוע: mcfly, בגלל הDVD שקניתי לחברתי הנאמנה.. אלבום השבוע: לא יצא.. משהו חיובי שקרה השבוע: שחזרתי הביתה, שחזרתי לגיטרה שלי, יש לי לפחות 4 ערוצים בטלויזיה, יש מחשב, בן דוד שלי, חברה שלו קיבלה אצטרובל לראש - היה מצחיק.. משהו שלילי שקרה השבוע: הסדר, נשארתי בבית עם 3 ערוצים ובלי מחשב ומקרר פיצי במשך 5 ימים.. סדרת השבוע: משו בהוט לאורי, משו כזה...הוא חתיכוס! סרט השבוע: "אוויר לנשימה" סרט כזה טוב!!!!!!!!
ציטוט השבוע: היו..שכחתי..לא מתאים לי! תמונת השבוע: איזה חתיכוס!!! הישר ליער הקופים..

למעלה