שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

HagarStar

New member
O___________O../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: אני שונאת את תפוז

yarden yanay

New member
אני אני אני . 3>

שיר השבוע של פראמור: Stop this song שיר השבוע לא של פראמור: avenged sevenfold-afterlife קליפ השבוע: That's what you get להקת/אומן השבוע: Paramore אלבום השבוע: RIOT משהו חיובי שקרה השבוע: סיימתי חצי מהשיעורים באזרחות x_x משהו שלילי שקרה השבוע: נשאר לי חצי מהשיעורים באזרחות ועוד 90 מקצועות :O סדרת השבוע: עקרות בית נואשות סרט השבוע: הטינה ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

נסטי XD

New member
למה החופש נגמר כ"כ מהר?!?!

שיר השבוע של פראמור: קראש X3 , that's what you get שיר השבוע לא של פראמור: וואי, מלא.. nsync - pop, bye bye bye, It's goanna be me mcfly- not alone, little joanna, nothing, amarican idiot goo goo dools- iris three doors down - let me go , be like that kids in glass houses - give me what I want simple plan - your love is a lie יש עוד..אני לא ממש זוכרת..XD קליפ השבוע: שני חתיכים בטירוף עושים פרודיה על ביי ביי ביי [הם מורידים חולצות ויש מאחורי הקלעים..כזה טוב..] http://www.youtube.com/watch?v=gKj7_hgflzM להקת/אומן השבוע: אנסינק.. אלבום השבוע: GC- the young and the hopeless ]אוח, הנוסטלגיה] משהו חיובי שקרה השבוע: סיימתי את העבודות שלי, חברה שלי קנתה לי קאפו ומפרט [כמו של דני ממקפליי..כתום יפה כזה..XD] משהו שלילי שקרה השבוע: כואב לי הגב, נראה לי עליתי איזה 100 קילו , ההורים לא מרשים ללכת לרוק"צ, אחותי ואבא שלי אומרים שאני לא יודעת לנגן.. סדרת השבוע: "עקרות בית נואשות" סרט השבוע: "גריז" XDDDD ציטוט השבוע: יש..אבל אני לא זוכרת..XD צפוי הא? תמונת השבוע: איזה פיצים!!!!

xXx Lilo xXx

New member
לאמשנה. טעות שלי ../images/Emo122.gif../images/Emo29.gif

מצטערת לא נכנסתי להודעות בעקרון

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלמה החופש נגמר כלכך מהר?

כי הזמן עובר מהר כשנהנים D:

xXx Lilo xXx

New member
אני לא נהנתי ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

למרות שלא נורא. אני מתה כבר לחזור. כן אני פסיכית

נסטי XD

New member
אררר...תודה?

אני לא מוזרה, אני חולת נפש...זה פשוט עצוב..אני צריכה לספר לך מה קרה לי אתמול..פשוט עצוב..XD

xXx Lilo xXx

New member
אני בבית. משועממת רצח. ../images/Emo29.gif

את מוזמנת להתחבר. לצלצל. מה שבא לך. מצידי תבואי

Emergency Exit

New member
שיווווווו איזה כיף בקמלוט - אה לוט אה לוט!

שיר השבוע של פראמור: מיזביז. שיר השבוע לא של פראמור: שירי צופים למיניהם. קליפ השבוע: situations של אסקייפ. להקת/אומן השבוע: פאראמור (לאשמעתי כמעט מוסיקה בגלל הטיול) אלבום השבוע: RIOT! משהו חיובי שקרה השבוע: הטיול היה מדהייםםםםםם. הכרתי מלא אנשים. השלמתי עם חברה. משהו שלילי שקרה השבוע: לא סיימתי ת'עבודה. רבתי עם חברה ולא סיימתי שיעורים ואני כולי מלאה עקיצות. סדרת השבוע: עקרות בית נואשות. סרט השבוע:
ציטוט השבוע: ברק: "1,2,3 קונטקט! האות ב'." .. "חיה בב' .. " נועם: ברווז!" ברק: "טלנובלה.." יוני: "בוב הבנאי!" סטלההההההה בטיול.
תמונת השבוע: אחוות חסה היקרהשלי מהטיול.
(אני השמאלית, המדריךבאמצע)

נסטי XD

New member
איזה שמאלית? יש הרבה..

רגע, איפה זה שמאל? XDDDDDDDDDDDDDD הטיפשות הורגת, אבל למי אכפת?

נסטי XD

New member
גיליתי שהשעון שלי על יד ימין..

שאלתי את ההורים שלי והם כזה..."זה..זה..זה..ההפך מימין!" בסוף אני אקעקע על הידיים שלי ימין ושמאל..XD

נסטי XD

New member
לא יפה לצחוק על מבר"ית

מוגבלת בעלת רצון..XDDD למרות שאני עדיין לא יודעת איפה זה שמאל..XD

למעלה