שרשור שבועי

Johnni456

New member
באיחור..><../images/Emo187.gif

שיר השבוע של פראמור: Whoa
שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=MJDDxHIaaVk להקת/אומן השבוע: פארמור אלבום השבוע: AWKIF.. בשלושה ימים שמעתי אותו איזה 10 פעמים
משהו חיובי שקרה השבוע: חופש! משהו שלילי שקרה השבוע: הייתי חולה מיום לפני הסדר עד אתמול..
סדרת השבוע:
סרט השבוע:
ציטוט השבוע: אני, בת דודה שלי וחברה שלי משחקות ארץ עיר, הגענו לאות ז' (זה גס!
) למקצוע- בת דודה שלי: מקצוע - זייתן! אני: מה זה זייתן?! בת דודה שלי: נו.. האיש שעושה בזיתים..
תמונת השבוע: אין ואני במהירה...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיוווווווווו איזה שבוע!

שיר השבוע של פראמור: דאטס וואט יו גט. שיר השבוע לא של פראמור: הרבה אחרים
קליפ השבוע: לא בדיוק יצא לי לראות טלויזיה
להקת/אומן השבוע: Miss Conduct אלבום השבוע: ~,~ משהו חיובי שקרה השבוע: כלכך הרבה עם יונתן!!
יצאנו ונפגשנו מלא וזה
משהו שלילי שקרה השבוע: היה חם? האא ושתי סתימות ואחת כואבת רצחחחח! סדרת השבוע: שכחתי לראות גוסיפ גירל ;; סרט השבוע: סט טרינרס (איך שלא כותבים את זה
). ציטוט השבוע: "אינפורמייייייייששןןןןןןןןן" אח שלי הצחיק אותי ואמר את זה בכוונה במקום סיטיואיישן ואני נשפכתי מצחוק XD תמונת השבוע: אין..... ><"

xXx Lilo xXx

New member
אני../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פראמור: קראשX3 שיר השבוע לא של פראמור: כל הדיסק של SP Freemasons - Uninvited Hanson - Penny & Me One Night Only - Just for Tonight One Night Only - It's About Time One Night Only - yuo & me קליפ השבוע: אממ החדש של Simple Plan - Your Love Is A Lie להקת/אומן השבוע: Simple Plan אלבום השבוע: החדש של Simple Plan משהו חיובי שקרה השבוע: ת"א. SMS מידיד שלי
. ההוא מהסנטר
נסטי התחברה למסן ודיברנו XD אורצ'ה חזרה מהטיול. משהו שלילי שקרה השבוע: כל השאר אני חושבת. בכיתי הרבה. אמממ היה חרא
סדרת השבוע: מרפאה פרטית // האנטימיה של גריי // החיים על פי נד סרט השבוע: סופרהירו ציטוט השבוע:
In the night there's a fire in my eyes And this paradise has become a place we've come to cry. When i open your letter the words makes it better it takes it all away whoaoh it keeps me holding On whoaoh it keeps me holding on Holding On / SP ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sometimes I wish I could save you And there’re so many things that I want you to know I wont give up till it’s over If it takes you forever I want you to know That if you fall, stumble down I’ll pick you up off the ground If you lose faith in you I’ll give you strength to pull through Tell me you won't give up cause I’ll be waiting if you fall Oh you know I’ll be there for you Save You / SP​
תמונת השבוע:

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif

שיר השבוע של פראמור: My Heart שיר השבוע לא של פראמור: Unanswered- Suicide Silnce This Could Be Anywhere In The World- Alexisonfire Composure- August Burns Red Redemption- August Burns Red The Truth Of A Liar- August Burns Red The Eleventh Hour- August Burns Red כל האלבום Count Your Blessings של BMTH 2 Drunk של Brokencyde סכיזופרניה של ברוקנסייד. כל היז לאסט ווק של בלס 3> קליפ השבוע: אין להקת/אומן השבוע: Blessthefall BMTH August Burns Red All That Remains From Autumn To Ashes I Scream For Ice Cream I Killed The Prom Queen Hopes Dies Last Suicide Silnce The Devil Wears Prada אלבום השבוע: היז לאסט ווק של בלס משהו חיובי שקרה השבוע: השלמתי לוואמפייר <: וגם שחר3>, אימונים משהו שלילי שקרה השבוע: המ. אימונים >< סדרת השבוע: אין סרט השבוע: סופר הירו חח ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: מהיוםD: השלמתי

קוליש../images/Emo152.gif

שיר השבוע של פראמור:
שיר השבוע לא של פראמור: Skillet - Rebirthing
קליפ השבוע:
להקת/אומן השבוע: Skillet
אלבום השבוע: דה יוזד- דה יוזד. ><
משהו חיובי שקרה השבוע: טיול עם חברים באילת, לישון בת"א, מפגש פורום^^ , היה חופש אש D:
משהו שלילי שקרה השבוע: ממש ממש ממש כלום D:
סדרת השבוע:
סרט השבוע: תא הטלפון
ציטוט השבוע: טוב נו^^ בנסיעה הביתה מאילת, אני וחברים שלי ישבנו כזה בקבוצות מאחורה, והיה איזה נער, שנראה קצת בן גילנו, אבל הוא לא היה קשור אלינו. והוא ישן במושב שלו, והראש שלו היה קדימה, כאילו הוא לא נתמך בכרית של הראש שיש במושב. אני- "הדר, תדחפי לו את הראש קדימה אל המושב, הצוואר שלו ייתפס אם הוא ישאר ככה." הדר- "מה? לא!, זה פאדיחה!" אני- "נו הדר, בבקשה, ייתפס לו הצוואר אחר כך וזה יהיה לו ממש כואב." הדר- "נו, אנחנו לא מכירים אותו בכלל!" אני- "נו מה הבעיה? רק תדחפי לו שניה את הראש.." הדר- "נו לא.." אני- "נו הדר!" הדר- "אוקיי." חח ואז היא כזה באה לדחוף לו את הראש, והוא התעורר ויצאה לו מהפה שלולית כזו של ריר והוא כזה מסתכל על הדר והיא ממש קרובה אליו, והיא כזה "פשוט פחדנו שייתפס לך הצוואר.." חחח והיא כזה נהיית אדומה וכולנו בוכים שם
איזה טיול אלוהי היה
תמונת השבוע: אתר הכרויות [אמיתי!] מאפגניסטן

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחחחחחחחחח

על הציטוט XDDD ועל התמונה בכלל חחחחחחחחחחחחחחח איך אמורים לזהות?!!?!? זה כמו התמונות בתעודות זהות שלהן ~,~ איך לעזאזל מזהים?!

../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

שיר השבוע של פראמור: crushcrushcrush שיר השבוע לא של פראמור: A7x - Seize the day קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=AGRWxoJtQP0 להקת/אומן השבוע: כ'כ אוונג'ד D: אלבום השבוע: TBDT של אבריל
משהו חיובי שקרה השבוע: קניתי שורט אדום ומדהים מTFS
וחולצה של אוונג'ד סוף סוף D: משהו שלילי שקרה השבוע: רבתי עם מלא אנשים ולא כיף בכלל . סדרת השבוע: עוד לא היה , אבל בטח הישרדות
סרט השבוע: ממ לא ראיתי השבוע סרטים ><" ציטוט השבוע: רותם : "וואי .. את מריחה ת'ריח הזה ?" אני : "כן , נו .. כזה ריח של .. כלום !" ^^" תמונת השבוע: אני והחבר סטלנים מתמיד XDDDDD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifבן כמה החבר שלך?../images/Emo12.gif

הוא ניראה בן איזה 20...

למעלה