שרשור תוכנית 17/02

צמידי livestorng

אנשים אנ קניתי צמיד לפני שבועיים בחנות של נייק בקריון וקניתי ב5 שקל עם השקית ולא סתם ככה ושמו את הכסף בתיבה לתרומות.. אבל אמרו היום באמנון לוי שאין כבר חודשיים את המקורי אז מה שקניתי זה מזויף.. אבל זה לא סתם ככה בלי שקית אלא עם שקית מקורית.. תודה על העזרה..

גם אני קניתי ...

אני קניתי אתמול בסניף של נייק בכיכר המדינה ,בשקית כמו שמופיע באתר : http://www.operationgadget.com/2004/12/telling_the_dif.html וגם הייתה הגבלת רכישה של 2 צמידים

מי שקנה בנייק - הצמיד שלו אמיתי

מי שקנה את הצמיד בחניות נייק - הצמיד שלו אמיתי. העניין הוא שלנייק אזל. מוזר מאד להצלחת לקנות השבוע. לנו אמרו שמאז נובמבר אין להם צמידים.

tamirom

New member
תגובה לנציג שומר מסך- אמנון לוי

האם זה שווה בדיקה, או שאפשר לישון בשקט ולהרגיש שלם עם עצמי כי אם יתברר לי שהצמיד מזוייף אני פשוט יוריד אותו מהיד תודה תמיר

tamirom

New member
לחברה משומר מסך

האם זה הצמיד המקורי ??? הוא נקנה ביום ד' האחרון ב- נייקי בכיכר המדינה. תודה תמיר

AlienSpirit

New member
לדעתי שניהם מזוייפים

ע"פ האריזות שבתמונה נראה לי ששניהם מזוייפים. האריזה המקורית נראת אחרת. אני קניתי ישירות מהאתר של אמסטרונג בארה"ב והאריזה שונה משני האריזות הנ"ל.

AlienSpirit

New member
בתמונה של tamirom מופיע המקורי

בתמונה שלך, בשני המקרים הם נראים שונים מהמקורי.

כנראה שכן

קשה לראות מתמונה אבל נראה שיש שם את הסמל של נייק. רק נייק תורמת את הכסף לקרן לאנס ארמסטרונג, ורק היא מפיצה צמיד אמיתי. מי שנקה בנייק - יכול להיות שקט.

AlienSpirit

New member
זה מקורי

אני קניתי ישירות מהאתר של לאנס ארמנסטרונג בארה"ב לפני חודשיים וקיבלתי אותם באריזות האלה.

tamirom

New member
תגובה לבחור שקנה אתמול

שים לב השקית הכן דומה ולא בידיוק אותו הדבר כפי שמופיע באתר גם זה מוזר

הצמידים..נייקי מזייפים?

מצטרף לטענה הזו. גם אני קניתי בנייקי בקריון ואף שלחתי מכתב למערכת התוכנית. המכתב: למערכת התוכנית "שומר מסך" שלום רב. קוראים לי ניסן ואני בן 17 מקריית ים. בתוכניתכם ששודרה היום עסק הנושא המרכזי בצמידי לאנס אמסטרוג livestrong למול החוצפה הישראלית לזיוף אותם צמידים. לטענתכם, הצמידים המקוריים אינם בעלי השגה בחנויות "נייקי" (nike) זה חודשיים וחצי והסכימה אתכם אף "נייקי ישראל". הרשו לי לתקן אתכם. עד ליום חמישי שעבר היה אפשר למצוא צמידים בחנויות "נייקי". באת מהקריות השכנות לקריית ים, קריית ביאליק, ישנו קניון שקרוי אצלנו בסביבה "הקריון" (נמצא על כביש חיפה-עכו). ב"קריון" ישנה חנות "נייקי" כשרה כדת וכדין והיא מורשת של "נייקי ישראל והעולמי". לאחר שהלכתי מספר פעמים לחנות והתברר לי שאין צמידים התבאסתי אך לא התייאשתי. ב- 9.2.05 שזה יוצא לפני שבוע ויום הרמתי טלפון לאותה חנות ושאלי אולי הגיע משלוח של צמידים. לשמחתי הרבה נודע לי שאכן הגיע משלוח. ביחד עם עוד תשעה (!) חברים הלכתי מאושר לחנות "נייקי". לאחר שקנינו עשרה צמידים באותה חנות "נייקי" הרגשנו מאושרים. כאשר שילמנו את הסכום המיועד , 100 ₪, הוציאה בפנינו אחת הקופאיות תיבה/קופה ובה כל הכסף שנאסף מקניית הצמידים. יש לציין כי הצמידים באו באריזתם המקורית. שקית שצבעה העליון הוא צהוב עם תיבה שחורה בצד ובצידה התחתון נמצא הצמיד המיוחל סגור הרמטי. על גבי אותה שקית נמצא אתר האינטרנט של אותה אגודה, צוין מחיר הצמיד ב-$ וסימן ההיכר של "נייקי" ה-וי הידוע ועוד. וזאת בניגוד למה שראיתי בתוכנית שאחת החנויות מכרה את הצמיד "המקורי" לאחר שהוצאה מתוך שקית כאילו עברה כביסה. עכשיו, מצד אחד איך יכול להיות שקניתי צמיד בחנות "נייקי" מורשת (אם זה "נייקי" זה חייב להיות מקורי) ומצד שני נאמר כי אין להשיג צמיד מקורי בשום חנות נייקי בארץ? זו סתירה. לדעתי, יש 4 פתרונות אפשריים: · "נייקי" ב"קריון" קיבל משלוח מזויף של צמידים. · "נייקי" ישראל לא יודעת מה קורה בחנויות שלה בארץ. · "נייקי" ישראל בעצמו מזיף צמידים ומוכר אותם. · התגובה שנמסרה לא רלוונטית או שנתנה לפני שבוע. לפי דעתי, שלושת האפשרויות הראשונה לא הגיוניות בכלל (אבל עדיין אפשריות). אז אני פונה אליכם ושואל האם הצמיד שאני עונד בגאווה רבה הוא מזויף או ש"נייקי" נתנו לי מזויף? מצפה לתשובה וסוף שבוע נעים דניאלס ניסן

danafl

New member
צמיד LIVE STRONG

בתוכנית אמרו שניתן להשיג את הצמיד דרך האתר "live strong" אבל לא ניתן לשלוח את הצמיד הזה לישראל. כנראה ונייק הכריזו מונופול על מכירת הצמידים האלה בארץ. לדעתי זה לא הוגן מאחר ואין להשיג את הצמיד לאחרונה (מאיזו סיבה בדיוק????) כל העיניין נשמע לי הזוי.... בכל מקרה, זה לא בסדר שלא ניתן להשיג את הצמיד המקורי דרך מקורות אחרים.... אין איזשהו פיקוח של האגודה שהקימה את הרעיון לצמידים האלה? אני מציעה לנייק למהר ולייבא צמידים לכאן. דרך אגב, הצמידים במקור אמורים להימכר ב - 1 $ ולא ב - 25 שקלים כפי שנייק מוכרת אותם (כמה כבר המשלוח עולה? זה לא שהצמיד שוקל כל-כך הרבה...)

tamirom

New member
תגובה לדנה

דנה שמי תמיר ואני הצלחתי לרכוש מס' צמידים מנייקי בכיכר המדינה ביום רביעי האחרון, ראשית אין לי מושג איזה נייקי מכרה לך אותם ב- 25 ש"ח כנראה גם החנות מזויפת ולא רק הצמיד! הצמיד עולה 5 ש"ח בלבד ובטעות נאמר לי שהגיעו הצמידים לחנות ואם הייתי רדום בשמירה אפילו גם בהירדמות של מס' דקות כל הצמידים היו נגמרים השאלה האמיתית כמו שאמרו אחרים איך בתוכנית של אמנון לוי נאמר שכבר אין את הצמידים כבר כמה חודשים בארץ ובכל זאת רכשתי אותם מנייקי בכיכר המדינה ביום רביעי האחרון מוזר?!?!?!?!?!? בהצלחה

GuyMer

New member
אני גם קניתי בחנוק נייקי ברמת גן

אני ביום שבת האחרון, קניתי בחנות נייקי רמת גן 4 צמידים זו הייתה ההגבלה. אני באמת מקווה שזה מקורי כי הכתבה דיי הבהילה אותי שאמרו לי חודשיים וחצי כבר לא ניתן להשיג. ודרך אגב לתגובה של אלה שענו משומר מסך, לא הגיוני שאי אפשר להשיג מנובמבר כי הצמידים הגיעו לארץ רק בנובמבר לחנויות נייקי. ואני מכיר עוד אנשים שקנו בחודש האחרון מחנויות נייקי שונות בארץ.

tamirom

New member
תגובה לקונה מרמת גן

תסתכל טוב באתר הנ"ל ותראה את ההבדלים ביין המקור לזיוף. http://www.operationgadget.com/2004/12/telling_the_dif.html

GuyMer

New member
האריזה מאוד דומה למקורי

גם קוד המוצר זהה. רק למעט שינויים קטנים שלמשל הסמל של נייק הוא מאחורה אצלי ולא מקדימה... אבל השאר הכול זהה נראה מקורי למדי. ואצלי גם רשום את הכתובת לאתר של נייק של הצמיד (www.wearyellow.com) ולאתר של האגודה של ארמסטרונג (www.laf.com) כמובן שאני מתכון שהארזיה שלי דומה למה שהם מגדירים בקישור שלך מקורי.

למעלה