שרשור תוכנית 17/02

זה מה שנמסר רשמית מנייק

זה לא אנחנו שקבענו שאין צמידים מנובמבר. זה מה שנמס לנו מנייק. יכול להיות שהגיעו מעט מאד ולכן זה מה שנמסר לתוכנית

אני רוצה צמיד מקורי...

אני רוצה צמיד מקורי של ליוסטרונג צהוב ואני לא יודעת איפה להשיג....איפה אפשר??

GuyMer

New member
בחנות נייקי ברמת גן

בשישי האחרון הם עדין פירסמו שהם מוכרים את הצמידים. החנות מול קניון איילון.

MisterSasha

New member
אפשר לקנות צמידים מפה

http://www.tzamid.up.co.il/ אני קניתי מפה ... אני מרוצה :)

tamirom

New member
הצמיד המדובר

האם אפשר להיות רגוע מרכישת הצמידים מ- נייקי בכיכר המדינה? אני מניח ומקווה שהם לא "בקומבינה" הם חנות מותג לא?? רק צריך לזכור שמי שמנהל את החנויות הם יהודים נמשיך לקוות שהתרומה הגיע ליעדה....

צמיד

שלום אני קניתי גם צמיד אבל לא מי ניקי ולא צהוב קניתי של אקים אם יש כזה צמיצים או שזה מזויף

canon2

New member
תגובה על ניפגעי סמים

ראיתי את הכתבה אתמול על ניפגעי הסמים.צרכני מתדון בבאר שבע.מאוד כעסתי שדווקא אתה נותן לשדר כתבה כזו.פעם אחת לא הוזכרה בכתבה המילה ניפגעי סמים או מטופלים.לכתבה היה טעם של תחנת סמים .ולא של צרכז טיפולי.אני.כיו"ר וועד מטופלי מ.מ.י. בירושלים.(הוועד היחיד בארץ. לצערי.)בהחלט נגד מה שעושים מטוםלים.בכל מיני קומבינות. אך אני מזמין אותך למ.מ.י. ירושלים. לשעה אחת. ודעתך ותפיסתך על כל מה שקשור בניפגעי סמים. צרכני סמים.תישתנה לחלוטין.יש לי ביכלל עים כל הכבוד איזו שהיא דיעה על התוכנית שלך בכל הקשור לעבריינים.ול"פושעים".כי אני לפני חודשיים כאשר הייתי במצוקה נוראית.וכימעט הייתי עושה צעד מסוכן. פניתי אליך .ואף שלחתי הרבה חומר .מדוע אני זקוק לעזרתך.ואפילו.לא החזרתה תשובה.גם מתוך נימוס. לכן.בבקשה.בואו למ.מ.י. ירושלים.והיה הוגן לתת לנו היזדמנות להגיב לכתבה.וגם שהציבור .ייראה ויידע את מה שלא רואים ולא יודעים על ניפגעי סמים.אלי בן שטרית.יו"ר וועד מטופלי מ.מ.י. ירושלים.0507676516.תודה.ושבת שלום.

andre3

New member
תגובה על ניפגעי סמים

ממש מעניין. אני לא יודע איזה תחקירנים יש לכם .למה אתם משסעים את אותם תחקירנים על מרכזים שעושים עבודת קודש מה היה קורה ללא המרכזים לניפגעי סמים.יותר פשע היה קורה אתם משדרים דברים שמזיקים לאותם מרכזים .נכון שיש יוצה מהכלל בכול מקום .חבל שלא שידרתם בסוף התוכנית לפחות על המטופלים שמצליחים להגמל מסמים וגם על המרכזים. אתם פשות ...טוב מה לו עושים לרטינג

canon2

New member
תגובה בנושא ניפגעי סמים

אין לך מושג כמה שאתה צודק.אפילו לעמוד ולדבר מול מצלמה התחקירנית לא יודעת. היא אפילו לא יודעת מה היא מצלמת.כמה מכוער ליקבור עוד יותר. ולסלף את מה שרואים.נכון. יש קומבינות במיתחמים.ואני הוא הראשון שנגד.ושלא תישמע מתגובתי הסכמה. אך מטופל שחי מ1230 שקל בחודש. ושמהם הוא חייב לתת במרכז 300 עבור התרופה. ועוד 300 רק נסיעות לשם.אז מה הוא יחיה.?ואני ייגלה לכם סוד. בקבוק מתדון עולה בשוק החופשי 100 150 שקל.אז לעות חשבון.כמה הוא יכול להרוויח.והוא עושה זאת כדי ליגמור חודש. אך את המכוער שמעבר אף אחד לא יודע. כי ברוב המיקרים.הוא בא כבר עים בקבוק מוכן מהבית.וליפעמים שמים בפנים אופטלגין נוזלי ולא מתדון.כי הקונה רוצה ליטעום.וזה צריך להיות מר כמו האופטלגין. אך מה שאני ממבקש לומר הוא.שאים המוכר ניתפס. אז הענין ניגמר בבית חולים.ויותר מיכך. אז במקום לעשות כתבה כל כך לא פרית. אפשר להקדיש תוכנית שלמה לנושא.במטרה לעזור.ולא לשם רייטינג. ולך אדון אמנון לוי אני מבקש לומר רק .שמי ששוכח מהיכן הוא בא. ואת מישקעי וכאבי העבר.מהר מאוד ניפגש עים עברו.לא מתאים דווקא לך. לתת חלון.לדכא מדוכאים.שבוע טוב. אלי בן שטרית יו"ר ועד ממטופלי מ. מ.י .ירושלים

mitelman

New member
תרגעו נייקי לא מזייפים

המסר בתכנית היה ברור: נייקי הם המשווקים המורשים של הצמידים של ליוסטרונג. כמו שציין נציג המערכת כל מי שקנה בנייקי קנה צמיד אמיתי. בתכנית אמרו שבנובמבר נגמר המבצע אבל נשאר ככל הנראה מלאי מסויים בחנויות נייקי, ולאחרונה אפילו הגיע לארץ משלוח קטן שפוזר בחנויות נייקי ברחבי הארץ. בכל מקרה קל מאוד להבחין בזיוף, התמונות של "אמיתי" ו"זיוף" שצירף כאן מישהו הן נכונות.

למעלה