לדניאל התהפכה ההצבעה להדחה - אכלה אותה באה להתייעץ עם איתן אז את מי אתה רוצה שאני אצביע לו.
2 24שעות1 New member 13/8/11 #112 לדניאל התהפכה ההצבעה להדחה - אכלה אותה באה להתייעץ עם איתן אז את מי אתה רוצה שאני אצביע לו.
ק קייזר סוזי New member 13/8/11 #6 חחחחח סטייסי ונכנסה וכל הכלבים באטרף. לא מפסיקים לנבוח. כמו הכלבים בשכונה, שומעים אחד נובח באמצע הלילה, כל הכלבים בכל הבתים השכנים אחריו. חחחח
חחחחח סטייסי ונכנסה וכל הכלבים באטרף. לא מפסיקים לנבוח. כמו הכלבים בשכונה, שומעים אחד נובח באמצע הלילה, כל הכלבים בכל הבתים השכנים אחריו. חחחח
ר רגע רק רגע Active member 13/8/11 #8 חחחחחח זו וואחד השתוללות מיקה הזאת יש לה עצבים חבל על הזמן. נדלקת מהר... ולא נרגעת. כמו אתי איפה סיזר שיעשה לה - היי...ששש <מלווה במכה קטנה לאחורי הגוף>
חחחחחח זו וואחד השתוללות מיקה הזאת יש לה עצבים חבל על הזמן. נדלקת מהר... ולא נרגעת. כמו אתי איפה סיזר שיעשה לה - היי...ששש <מלווה במכה קטנה לאחורי הגוף>
ק קייזר סוזי New member 13/8/11 #14 אני אגיד שוב פעם סיזר הזה מלך!!! כל דבר שהוא עושה נראה כ"כ קל שזה מדהים.
ר רגע רק רגע Active member 13/8/11 #25 כנוע ורגוע... איך הכלבים יהיו כנועים ורגועים כשהבעלים שרויים במתח תמידי בתוך הוילה? יש מצב שאיריס מקבלת גם את הכלבים לשיחות?
כנוע ורגוע... איך הכלבים יהיו כנועים ורגועים כשהבעלים שרויים במתח תמידי בתוך הוילה? יש מצב שאיריס מקבלת גם את הכלבים לשיחות?
ק קייזר סוזי New member 13/8/11 #27 ../images/Emo6.gif העלת נקודה חשובה דווקא. במצב כמו שהם נמצאים בו, לנסות לאלף כלב, ולו בקצת... זו משימה כמעט בלתי אפשרית.
../images/Emo6.gif העלת נקודה חשובה דווקא. במצב כמו שהם נמצאים בו, לנסות לאלף כלב, ולו בקצת... זו משימה כמעט בלתי אפשרית.
ס סיטואציה הזויה New member 13/8/11 #26 לפי מה שהבנתי מהשיחות בבית אף אחד ואף אחת לא מתכוונים להעמיד את דניאל להדחה...אז זאת תהיה חסינות מבוזבזת....
לפי מה שהבנתי מהשיחות בבית אף אחד ואף אחת לא מתכוונים להעמיד את דניאל להדחה...אז זאת תהיה חסינות מבוזבזת....
N noaxxx New member 13/8/11 #34 ../images/Emo249.gifלליהי קרן וענבר אסור לקבל את החסינות זה יהיה הסיכוי הטוב ביותר להיפטר מליהי, ובכלל, בא לי שהן יהיו בלחץ
../images/Emo249.gifלליהי קרן וענבר אסור לקבל את החסינות זה יהיה הסיכוי הטוב ביותר להיפטר מליהי, ובכלל, בא לי שהן יהיו בלחץ