שרשור תחרות הפטנטים- סכו"ם

EurO

New member
../images/Emo41.gifתחרות ההמצאות../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif../images/Emo142.gif

מדי שבוע יוצג כאן פטנט פשוט
התפקיד שלכם- לשכלל את הפטנט
מאוד פשוט. אז לפעם הראשונה נתחיל עם... סכו"ם
תנסו לשכלל את הסכין, תוסיפו משהו למזלג, והנה לכם המצאה חדשה, המצאה שתעשה לנו את החיים עם הסכו"ם הרבה יותר קלים ממה שהם עכשיו

Bishnet

New member
שיפור המזלג

החלטתי לשפר את ההמצאה שלי! במקום מזלג רגיל, יהיה מזלג מיוחד בשביל דגים! כן כן! מזלג במיוחד לאכילת דגים קטנים... השיכלול פשוט מאוד: המזלג יהיה פי 2 קטן מקודמו, ומוט המתכת האמצעי יהיה ארוך במקצת מן השאר... אני אומר לכם יכתבו עלי ספר!

EurO

New member
קצת רצינות.. אין לכם רעיון../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

Bishnet

New member
הכפזלג (שם קליט, לא?)

הכפזלג - חצי כף, כצי מזלג... רעיון פשוט מאוד שחשבתי עליו - כף עם פינים של מזלג... הכף בכוונה קצרה יותר, בשביל שלא תדקרו את עצמכם... חיחי... במיוחד לאכילת מרק עוף או מרק ירקות!
הוספתי ציור... © כל הזכויות שמורות לי!!! לי ורק לי!!!!

eladhagever

New member
רעיון קיים-אבל גאוני!

מזלג לספגטי- מזלג פשוטה, שמחובר אליה מנוע, ובלחיצת כפתור הוא מסובב את החלק עם השיניים במזלג! יש כזאת המצאה גם בגירסה שפיתחו יזמים צעירים בכיתות ט´ מהארץ!

Bishnet

New member
על אותו רעיון:

סכין מכני!!!!!! סכין שיעבוד כמו מכונת גילוח - כאלה סכינים זזים מצד לצד כדי לחתוך סטייקים וכד´ !

EurO

New member
למה צריך מנוע../images/Emo35.gif הרבה יותר גאוני

מזלג רגיל, שהחלק שאוחזים במזלג בנוי בצורה מסתובבת כמו בורג. כשאתה רוצה לסובב את המזלג פשוט "מעבירים אצבע" מלמעלה למטה, שהיא מסתובבת בכיוון ההברגה וכך גם המזלג מסתובב..

inventor

New member
מזלג רפואי

מזלג עם אפשרות למדוד רמת סוכר לחולי סכרת

power play

New member
אוקי

אמרת להוסיף משהו לסכין או מזלג.. אבל אם מוסיפים למשהו רכיב והוא הופך לסכין. סכו"ם עם ראש מתחלף. נשבר הקצה של הסכין? התעקמה שן במזלג? מחליפים את הראש. הרעיון הוא פשוט שהחלק שבו אוחזים מסתיים בקטע שלתוכו מבריגים את הראש(של הסכין,מזלג,כף).

inventor

New member
מה עם תחרות הפטנטים? אני מחדשת

נכון שאין לי הרבה זמן להיות בפורום אך הרעיון של תחרות המצאות ברשת נהדר , רק מאד התאכזבתי שראיתי את היבול הדל , כנראה פשוט עדיין לא מספיק אנשים נחשפו לפורום , וחבל שלא משכו את ההודעה הזו ושירשרו אליה אז אני מנסה להחיות את התחרות. והנה כמה דברים , חלקם מתחרים בקטגוריית ההמצאה המגוחכת תחרות נפלאה שלדעתי צריכה לשלוט כאן. (הצעה לאחראי הפורום) מכיוון שברגע שאתה חושב על המצאות מגוחכות הראש שלך נפתח לכיוונים חדשים לפתיחת אופקים ומסגרות חשיבה , ומרוב מאמץ למצוא משהו מגוחך אתה מוצא משהו חזק. וסיבה נוספת, אם מישהו מצא באמת משהו חזק(ישים מיצידו) הוא לא יפרסם זאת בפורום , גם אני מפרסמת כאן רק חלק מהרעיונות ובאמת יש כמה שעלו במהלך החשיבה שלשום שאתן באמת לא יכתוב והם נכנסים למגירה. ביי מיכל ההמצאות משורשרות

inventor

New member
כף / מזלג למטרות רפואיות

כף או מזלג שמשולבת בו אפשרות לבדיקת האוכל לדוגמא לסוכרתיים רמת סוכר באוכל או חומציות לבעלי קיבה רגישה רמת זיהום נכון שחלק מהאפשרויות הנ"ל נראות רחוקות אבל היום כבר פיתוחו מין זכוכית פלסטיק שבטבילתה במים מסוגלת לברור האם המים מזוהמים או לא בשינוי צבע (ערוץ נשיונל גאוגרפיק - במעברונים) וזה אפילו פיתוח תוצרת הארץ החומר הנ"ל יכול להיות כפית לתה כזו או להכנת מזון לתינוק

inventor

New member
כף/מזלג נימוסים

עדיין לא חשבתי כיצד יראה בסופי מבחינת העיצוב מין כף עם תחתית כפולה לאכילת דברים בעייתים בנימוס כמו דג עם עצמות קטנות , וזיתים עם חרצנים. העליון רגיל אך בתחתית יש מקום להכניס עצם שנמצאה בדג ובמקום להרים את היד לפה ולהוציא את העצם או החרצן אפשר להכניס שוב את הכף ריקה ובעזרת הלשון (בפה סגור ) להכניס את העצם למקום המסתור בכף , ושיחרור בקונטיינר או בפינת הצלחת בעזרת שחרור איזה תופסן בחלק העליון . למה נראה לי שביפאן זו כף טובה לזרים.(אם כי כרגע נראה לי די מגוחך)

inventor

New member
כף משחק לילדים שמסרבים לאכול

מין כף או סכום אחר שיש בו אפשרות לשחק אם כדור קטן שמתגלגל בסוף הכף. או מזלג שאפשר בעזרת הידית לשנות את זוית השיניים. ההמצאה הזו טובה לשכנוע ילדים לשבת לאכול עוד זמן מה ולשכנע עוד ביס כי מכניסים עניין באוכל.

inventor

New member
סכום עם סוכריה

סכום חד פעמית או רב פעמית שבפינתו סוכריה או בקצהו הרחוק מהאוכל ואז הילד יכול מביס לביס לקחת לק. או ממשך בבסיס המקום שבו האוכל נמצא ואם הוא גומר מה שבכף הוא מגיע לסוכריה ומקבל אפשרות לסיום מתוק (כידוע ילדים קטנים אוהבים לערבב בין מתוק ומלוח לפחות הבן שלי) זאת עוד שיטה לגרום לילד שלא רוצה לאכול לאכול או לילד ששום דבר לא טעים לו לאכול.

inventor

New member
ולתחרות המצאה המגוחכת, כף של כולם

סכום אשר משמש לטעימה לכולם בשולחן וכמו שעשו את המי עדן ספורט שלא ייגע בפה (לא להעביר חיידקים) המזלג מקפיץ את האוכל טיפה באויר בזווית לכיוון הפה (יש כמה שיטות לעשות זאת) כן זה לתחרות ההמצאה המגוחכת ולתחרות המצאה המגוחכת, כף של כולם

inventor

New member
אכן שייך להמצאה המגוחכת-קיסם סכ"ום

במזלג מין כיס לקיסם קטן באחד השיניים, (לא ההמצאה המדהימה -לדעתי שקיימת בסכינים החד פעמיים החדשים עם הקיסם בידית - זה אדיר) הקיסם יצא או ע"י מנגנון שמופעל בידית או פשוט החזקה בזוית מסויימת של המזלג. ואז קציהו ייצא ויהיה אפשר לנקות באמצעותו את השיניים גם בפה סגור בלי למשוך תשומת לב לכך. אכן שייך להמצאה המגוחכת.

inventor

New member
וכך ללא סוף , אז אני מקווה שעוררתי

את התחרות , ועכשיו תתחילו לשרשר ולהביא חיוכים יאלה מוזה אצטרף אחר כך עם עוד רעיונות כרגע כואבת לי היד מלכתוב ויש עבודה חשובה , בהצלחה מיכל

למעלה