שרשור תחרות הפטנטים- סכו"ם

EurO

New member
../images/Emo41.gifשרשור תחרות הפטנטים- סכו"ם../images/Emo70.gif

עקב עליית הפורום לעמוד הראשי רק השבוע, שרשור תחרות שיפור פטנטים נפתח ל-72 שעות נוספות
לכווווולם

roni35

New member
עוד רעיון

מזלג / כף עשויים מתכת ,חלולים עם מקום לאיחסון וידית מבודדת בתוך החלל ניתן יהיה לשים חומר קר (למשל קרח) שיקרר את האוכל במקום לעשות פו פו פו .

guyp2

New member
מזלגצבט.. מזגל שהוא צבט..

במקום לאמץ את השריר ולתקוע את המזלג.. תופסים את האוכל.. וואי מרב טכנולוגיה כל השרירים שלנו יתנוונו..

stallin

New member
אז מה אם מאוחר מדי

למרות שכבר איחרתי את המועד להשתתף בתחרות, אני רוצה להוסיף הצעה משלי: סכו"ם, מקלות אכילה, צבתות - כל אלו מיותרים. צריך לבטל הכל ולחזור ולאכול בידיים. אם לא רוצים שהידיים יתלכלכו או יקבלו ריח של מאכל מסויים, אפשר להציע לכל סועד כמה סטים של כפפות עשויות נייר, והוא יחליף את הכפפות עם כל מנה. ונימוסים? זה רק עניין של מוסכמות.

EurO

New member
מצטער, התחרות נסגרה ../images/Emo8.gif אבל..

רק בגלל המקוריות אני חייב להכניס את זה
מחר יעלה הסקר, שבו תוכלו להצביע מי יזכה בתחרות שיפור הפטנטים #1 של הפורום
וזהו, התחרות נסגרה. לילה טוב

Ekrembo

New member
יש לי רעיון לשיפור הסכין, מחוץ ..

לתחרות. מכירים את הקטעים האלו שאתם מנסים לחתוך והסכין לא חותכת? אז "ההמצאה" שלי היא לבנות סכין בעלת להבים משני הצדדים.

oran2000

New member
המזלג, זכרו את שמי!!

המזלג הוא פשוט למדי אתה נועץ את ארבעת החודים בתוך מה שאתה רוצה נכון?? עכשיו זה יהיה יותר מעניין ויותר פשוט כי אחרי הכל ההמצאות הכי גאוניות הם ההמצאות הפשוטות אז אני מציע שלמזלג יבוצעו השינויים הבאים: הוא יהיה בנוי משני חלקים האחורי (הרגיל) והחודים (כמו ברגיל) אך הם יחוברו במוט דק מוט זה מושכים כלפי החודים ואז משתחרר הקפיץ ( אשר הוא תוקע את החודיםהקפיץ נמצא בבסיס המוט והוא יהיה קטן אך חזק ) פנימה, ואז אתה מושך את מוט המתכת או העץ אחורה וזה נדרך מחדש, חשוב לזכור כי המוט לא רק דורך ומשחרר את הקפיץ אלא הוא גם הדבר אשר מחזיק את שני החלקים יחדיו והוא דואג שחלק אחד לא יעוף בלי כוונה, הוא לו יעוף כי יהיה סוגר אשר ידעג שהקפיץ לא יעוף יותר מ2-4 סנטימטרים. אתם בטח שואלים את עצמכם למה זה עוזר, תחשבו, אף פעם לא קרה לכם שהיה חתיכת בשר או אפילו מלאווח או שניצל שלא הצלחתם לתקוע אותו פנימה או שפשוט התעצלתם?, המכשיר הזה יפתור את כל בעיותכים! כך הילדים שלכם לא יגידו שהם לא מצליחים לתקוע תמזלג תגידו משהו יותר פשוט וטוב

למעלה