איזו דיווה לדעתי- בתוכנית התוצאות היא שמה את כולם בכיס הקטן. איזו מלכה.
W whatever4 New member 6/6/05 #28 איזו דיווה../images/Emo68.gif../images/Emo70.gif לדעתי- בתוכנית התוצאות היא שמה את כולם בכיס הקטן . איזו מלכה .
איזו דיווה../images/Emo68.gif../images/Emo70.gif לדעתי- בתוכנית התוצאות היא שמה את כולם בכיס הקטן . איזו מלכה .
W whatever4 New member 6/6/05 #33 אם את רוצה... את יכולה להוריד את ההופעה מהקישור שצירפתי. זה נמצא בסוף העמוד. (הופעה יפהפיה לדעתי )
D darklighter New member 6/6/05 #27 תודה חנה על כל התמונות../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif + וגם אני לא אהבתי את רקע הקונסי האלה... שלך ושל מורן ושל ג'ולי יותר יפים
תודה חנה על כל התמונות../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif + וגם אני לא אהבתי את רקע הקונסי האלה... שלך ושל מורן ושל ג'ולי יותר יפים
S SHTRUDIDI New member 6/6/05 #32 אם כבר תמונות... לא הגיע הזמן לפתוח גלריה לבו? מגיעה לו גלריה משלו. מספירה שלי בגלריית הבנים יש לו 28 תמונות (או 27) ורק בעמוד הזה יש עוד כמה שעוד לא הוכנסו לגלריות, משמע-יש חומר לגלריה. חנה,אפשר?
אם כבר תמונות... לא הגיע הזמן לפתוח גלריה לבו? מגיעה לו גלריה משלו. מספירה שלי בגלריית הבנים יש לו 28 תמונות (או 27) ורק בעמוד הזה יש עוד כמה שעוד לא הוכנסו לגלריות, משמע-יש חומר לגלריה. חנה,אפשר?
W whatever4 New member 7/6/05 #40 חנה...../images/Emo24.gif קודם כל- תודה רבה!!! בנוסף: אם תוכלי תכניסי גם תמונות מהשרשור שנמצא בעמוד למטה. ושוב-תודה . אוהבים אותך .
חנה...../images/Emo24.gif קודם כל- תודה רבה!!! בנוסף: אם תוכלי תכניסי גם תמונות מהשרשור שנמצא בעמוד למטה. ושוב-תודה . אוהבים אותך .