שרשור תמונות מהמפגש

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ואני מיוחדת ויש לי חור בגב ../images/Emo12.gif

תשאלו את גלי והגר.. ~,~

HagarStar

New member
גם אני אגיב../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

טולי אני לא סוטה!@#$@#%@%#@#% זה לא אשמתי שפריס הילטון סקסית, isn't it?! כזה בקאר ווש עם ההמבורגר.. רררר.. והווקס של גלי זאת אשמתה! מה אני שמתי אותו שם
אוה כן היה מאוד נחמד D: צריך שוב אבל מפגש הבא.. מזגןןןןןןןן

את כן ילדה סוטה!!!!

את רצית לאנוס את החברים של אלון(?) בקאר ווש....עם המבורגר....ויאנה...והווקס של גלי.... אהה ואת יודעת מה שמתי לב? שגם בקטע של הקאר ווש וההמבורגר וגם בקטע של החור בתחת יאנה לא קלטה על מה אנחנו מדברות

Luna Sphere

New member
טוב אממ..הנה החפירה שלי

טוב אז בעצם ירדנו מהרכבת ולא היה לנו שמץ של מושג לאן ללכת
אז התקשרתי ללירון ופתאום היה שיר כזה ואז צרחתי "אימאא" ><" בכל מקרה לירון לא ענתה ויאנה בקושי ידעה להסביר לי>< אז פשוט הלכנו
בכל מקרה ראיתי מרחוק אנשים בשחור עם שקיות של ילו ופתאום השקיות נראו כל כך זוהרות O: אז ניחשתי D: ואמ בקושי אכלתי משו ממה שהיה, אני רק זוכרת שלירון עמדה באמצע וזרקה על אנשים חטיפים וזה. היה לי כייף :) אבל אני מרגישה פיספוס [כמו תמיד..] שלא דיברתי עם הרבה אנשים שכן רציתי לדבר איתם או שלא הכרתי לפני כן ורציתי להכיר עכשיו.. אבל אין מה לעשות ואני מקווה שיהיה מפגש בתחילת השנה או משו [אבל לא באוגוסט כי אני לא כאן!] ואמ. זהו
אה כן (באמת חשבתם שהתכוונתי לזה כשאמרתי "זהו"?), היה ממש כייף לשיר שירים של הליבסD: ואטי תודה רבה על הדבריםDD: טאו גם אני רוצה פונצ'ו =[ לולז סתם

Luna Sphere

New member
אה כן ואני חייבת לומר

שהסרטון עם פרנק שמרים משו מהרצפה ואוכל אותו פשוט קרע אותי XDD

t a o t a o

New member
חחח, למפגש הבא, מבטיחה.

עד אז אולי אני אצליח גם לגרום להם להיראות קצת יותר מטרגדית בד. לפחות יש לנו כמה תמונות יקרות ערך של לירון ב... דבר הזה
נוכל לצחוק עליה מלא מלא עכשיו.

t a o t a o

New member
יש מצב שתשלחי לי? ../images/Emo6.gif

לא צריך לשאול אותה, באמת. איזה מזל שהתעצלתי לסיים את שלי?

lestatgirl

New member
גם את

זהו אני לא מגיע לשום מקום יותר. לא נכנסת לפורום מעכשיו אפילו בלי תחפושת הנינג'ה שלי

lestatgirl

New member
אין על מה דיר,] היה כיף, אני טיים

ברגע שתגמלי ממה שאת אמורה להגמל ממנו..

o DaNiEl o

New member
אני עוד מעט אצטרף רשמית../images/Emo69.gif.

אני אעלה לכאן את התמונות שיש לי. [כי רוב האנשים שהיו נמצאים פה ^.^]

למעלה