dying inside to know ורוד!!!!!!!!!!!11111
L Lies for the Liars New member 11/7/07 #105 אני רואה שילבת את כל השירים הא?../images/Emo6.gif../images/Emo176.gif או את המגניבים שבינהם^^ |משום מה כל התמונות שלי זה עם פלאפון ביד><|
אני רואה שילבת את כל השירים הא?../images/Emo6.gif../images/Emo176.gif או את המגניבים שבינהם^^ |משום מה כל התמונות שלי זה עם פלאפון ביד><|
R Rose131 New member 11/7/07 #114 לא, זה מפריטי האנדסום עד פרלייזדXD כי שמעתי את האלבום אז כתבתי את מה ששמעתי [ובהודעה הזאת האינטרנט מת ושלח בלי תמונה. עודמעט אני אמשיך אם הוא ימשיך להיות נחמד.]
לא, זה מפריטי האנדסום עד פרלייזדXD כי שמעתי את האלבום אז כתבתי את מה ששמעתי [ובהודעה הזאת האינטרנט מת ושלח בלי תמונה. עודמעט אני אמשיך אם הוא ימשיך להיות נחמד.]
R Rose131 New member 11/7/07 #117 an empty hole in your chest where your heart used to be [ואז בא המשפט הנוראאאא סתום הזה. משהו כמו how can both you and me be about as dead as we could be . מישהו מבין משהו מזה?XDD]
an empty hole in your chest where your heart used to be [ואז בא המשפט הנוראאאא סתום הזה. משהו כמו how can both you and me be about as dead as we could be . מישהו מבין משהו מזה?XDD]
L Luna Sphere New member 11/7/07 #120 בפעמים הראשונות ששמעתי כל כך שנאתי כשהוא אומר yeah, with no heart-beat זה היה כזה ווטפ? באמת לא היה לך מה לכתוב, הא?
בפעמים הראשונות ששמעתי כל כך שנאתי כשהוא אומר yeah, with no heart-beat זה היה כזה ווטפ? באמת לא היה לך מה לכתוב, הא?
R Rose131 New member 11/7/07 #132 אני הכי אוהבת את הקטע הזה../images/Emo6.gif הוא אומר את הyeahhhh ממש מגניבXD
R Rose131 New member 11/7/07 #151 תתגברו על זה ששמתי פעמים, נכון?../images/Emo7.gif כי הגיבו לשתיהן אז חבל למחוק, לא?
R Rose131 New member 11/7/07 #119 well darling tonight could be a beautiful night to die! [נשמע לי משפט נורא HIMי, לא? גם דארלינג וגם ביוטיפול וגם דיי באותו המשפט כזה ]
well darling tonight could be a beautiful night to die! [נשמע לי משפט נורא HIMי, לא? גם דארלינג וגם ביוטיפול וגם דיי באותו המשפט כזה ]
R Rose131 New member 11/7/07 #124 sun floods your room as you drown [ככה כותבים floods? ] [זה השיר השני מהאלבום שלמדתי בע"פ ] [גלי!!!!!!!!!!111111]
sun floods your room as you drown [ככה כותבים floods? ] [זה השיר השני מהאלבום שלמדתי בע"פ ] [גלי!!!!!!!!!!111111]