../images/Emo108.gif../images/Emo19.gifסיכום המפגש של אורצ'ה../images/Emo19.gif../images/Emo108.gif
הייתי צריכה לקחת כמה ימי חופש לפני שאני מתחילה, כי זה דורש אנרגיה [היכונו, אם חשבתן עד עכשיו שראיתן חפירות, את מוזמנות להכיר > אותי. XD] מתחילים ככה. השעה: 11:00 בבוקר. עלי להספיק להתעורר, לאכול משהו, להגיע לבית סבי רבי [XD], להוציא את כלבתו, להרוויח את ה-40 שקלים היומיים שלי, לעלות על אוטובוס, להגיע לרכבת, ולפגוש את סיון. הזמן שבו הייתי אמורה להספיק את כל זה: 12:00, פאקי זובי. אז מה באמת עשיתי? קמתי, השתנתי, צחצחתי [נחשו את מה!] ויצאתי. ווי טו סטארט ד'ה דיי, אור.
אחרי כל הסמטוחות, התיישבתי לי לתומי בתחנת האוטובוס, ממתינה להוד מלוכתו, מס' 123, כשלפתע מתיישב לידי - כושון. *צלצול טלפון* "האאלוו?" אמר הכושון בכולי כושוני. "מוטרלנמרלנטמה" שמעתי בירבור מן הטלפון הקטן. "קנבקטה." השיב הכושון. "פיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי" נשמע קול מהטלפון. "אוטובוףף, אוטובוף!" אמר הכושון, אני חושבת שהוא ניסה להגיד שהגיע האוטובוס. עלינו אל האוטובוס, רק אני והכושון, התיישבתי מקדימה עקב כך שהאוטובוס היה מלא, ולידי היה מושב יחיד פנוי לסיון. תוך כדי התכתבותי עם סיוון שהודעות מולטימדיה, עולים שני ילדים פעוטים ואימם אל האוטובוס, האם משיבה פעוט אחד על בירכה, והפעוט השני בא להתיישב בכיסא הריק לידי. "חמוד, אולי תשב במקום אחר?" שאלתי בנימוס, מביטה אחורה, אופס. אין מקום אחר. "מה הבעיה שהוא ישב שם? יש בעיה? מה הבעיה?!!" בכה הנהג ממושבו מולי. "לא לא, אין שום בעיה, אני מצטערת לא ראיתי שאין מקומות פנויים." אמרתי ברוגע, טוני היה מתנצל. מרגע זה, הנהג פתח איתי במלחמה. "איפה האוטובוס עכשיו?" שאלה סיון בהודעה טקסט. בדיוק בעודי מתכוננת להשיב לה, אני מסיטה מבטי לעבר דלת האוטובוס, שם אני רואה את סיון יושבת בתחנתה, והאוטובוס חולף על פניה. "סליחה, למה לא עצרת?" שאלתי את הנהג שמתעב את כל כולי. "מה זה למה?" הוא שאל בטון שטוח. "למה לא עצרת פה?" השבתי, מרימה את קולי. "למה שאני אעצור שם??" הוא שואל, מרים את קולו גם כן. "מה זה למה?! זו תחנה שלך מה את רציני איתי?!" צעקתי. "בלה בלה בלה לא רציתי בלה בלה מלא פה בלה בלה" הוא חפר, לא באמת הקשבתי. מירמרתי תחת נשימתי. "טוב, הבנתי, את יכול להיות בשקט עכשיו. ><" אמרתי אחרי חמש דקות שהוא גימגם מילים ללא כל סדר לשוני הגיוני. "סיון" אמרתי לה. "מה? איפה את?" היא שאלה. "הנהג החליט שהוא יסתכל על תחנה עם מישהו שמחכה לאוטובוס ולא יעצור." אמרתי בטון סרקסטי, לפרצופך, קוף-נהג. >< סוכם שסיון תעלה על האוטובוס הבא שיגיע לתחנתה ואני אמתין לה בתחנת האוטובוס, ושם, יושבת על ספסל, פגשתי כושון נוסף. מכירות את האנשים שחושבים לעצמם "הממ, אם אני אעמוד במרחק של לפחות 2 מטרים מהילדה הזו שמולי, אסתובב מסביבה רבע שעה, אבהה בה ואעבור מולה כל פעם כדי לבדוק אם היא מביטה בי, היא תשים לב? היא תחשוב שאני מתחיל איתה? האם זה יגרום לה לרצות להתחיל איתי ולחסוף לי את העבודה?"
ניצלתי לאחר רבע שעה של פלירטוט כושוני ע''י הגעתה של סיון. "סיון!" "אור!" "רכבת!" קנינו כרטיסים. התיישבנו בתחנה. כמה זמן יש לנו? חצי שעה. יפי-קאי-איי. כשעלינו לרכבת, החלו הטלפונים, לא אליי, לסיון. אחד אחר השני. החלטתי לקחת פיקוד. סמס מצ'ן: מתי את מגיעה? תשובתי: אמא שלך מגיעה. סמס מחברה של סיון בשם רוני: סיון? אני: לא רוני: מי זו? מיקי? בוט? אני: אמא שלך. >< רוני: משתגידו ביי אני: ביי ילדה חמודה שאני לא מכירה.

בנתיים מצ'ן: הא? אני: חח צ'נצ' זאת אורצ'ה אנחנו שם עוד חצי שעה

חזרה לרוני: יכולת P: אני: חח אני אורצ'ה, מה נשמע? שיחה מקלי: "הלו?" "סיון?" "אמא שלך סיון." "אור? XD" "קליייי ><" "איפה אתן?" "עוד חצי שעה שם" "סבבה ביי" סמס מרוני: חח היי אני רוני, מה משעמם לך במפגש חח? אני: לא אני עדיין ברכבת רוני: אא. ואז גלשנו לשיחה ארוכה מהפלא של סיון, הא-הא. שיחה ממישהי שהעבירה כנראה למיקי את הטלפון. "הלו?" "סיון?" "אמא שלך סיון." "אור? XD" "מיקיייי ><" "מתי אתן פה?" "עוד חצי שעה" "סבבה ביי" ירדנו מהרכבת ונכנסנו לעזריאלי.פנינו מועדות לטאוור רקורדס. בדרך פגשנו את קלי, חברה, ועוד כמה שאני לא זוכרת XD בהגעתנו לטאוור רקורדס הבטתי מלפני, שם הייתה מיקי. "מי זו?" היא שאלה במבוכה כאשר הביטה בפני המוסתרים במשקפי שמש מהמים לחלוטין. "אני אפתחת לך ת'אמאמא" חשבתי בליבי. "נו" היה כל מה שהצלחתי להגיד. "רציני, מי זו?" שאלה מיק את האנשים מסביבי. הדם המרוקאי זרם בורידי. הורדתי את המשקפיים לזקיק שניה, חושפת את כיעורי, אכן, זו אורצ'ה, היא בטח חשבה לעצמה. "אורררר" "מיקי." XD אחר כן אמרתי שלום לכולן, נאלצת לחשוף פיסת כיעור קטנה לכל אחת שלא זיהתני מתחת למשקפי -דאמ יו. >< ואז, הגיע המוכר. איזה מוכר, אתן שואלות? אומר לכן, מוכר זה היה גוף זמן וחצי מקריח בעל חוש לא מושך במיוחד אשר לקח אותי הצידה ודיבר אליי במילים הללו בדיוק: "את יודעת, את הכי נורמלית שם מכולן, הן מוזרות, את נורא חמודה ומיוחדת" "וואלה." השבתי בנונשלנטיות, מסיטה מבטי אחורה לגלות את מיקי במרחק של מטר וחצי ממני עם ספר על הפרצוף. נייס מוב, מיקי XD "אפשר את הטלפון שלך?" "מאיפה אתה?" "נתניה את? "חיפה." "אפשר?" "יש לי חבר?" "באמת?" "לא." "אז אפשר?" "תביא את שלך" *מביא לי* "תקשרי אליי, יהיה לי את שלך." *מחייגת, מתחרטת, מנתקת, עולה על תירוץ* "אין לי שיחות יוצאות." "אז תני את המספר." *מקריאה לו את הנייד של אמא שלי.* "אור, קונים בורקס בואי כבר!" שמעתי קול פונה אליי מהכניסה הרחוקה לחנות. "חייבת לזוז!" אמרתי, ורצתי החוצה. הגוץ. >< יצאנו החוצה, מדסקסים על כמה אמי תהיה מאושרת לשמוע מ*זה ששחכתי את שמו*.
"מה עכשיו?" "אוכל." "יאללה באלגן." >< אחרי בערך חצי שעה של פיצול, בה אני וקלי ללא הצלחה ניסינו למצוא מאפיית בורקסים, נכשלנו, ויתרנו, התפשרנו על איס שוקו בארומה, ומשם אמרנו שגם נזמין שני בורקסים וסלט קטן, ואולי טוסט אחרי זה. >< נכנסו קבוצה של בנות לארומה, לא כשר, חבורה של בנות מארה לנו סלמאת והותירה אותי ואת קלס בדד, בתור הארוך. לאחר חמש דקות הגענו לקופה. "שני אייס שוקו בבקשה." "נגמר." "אז ביי. ><" אמרתי ברוגז, מה נעשה כעת? נלך אל המותג הבוגד, קפה ג'ו. *נ.ב קלי אני שונאת אותך את אוכלת ואוכלת ואכולת ויותר דקה מהזרת שלי. ><
'תך מלא אבל

* הגענו לקפה ג'ו, הזמנו שני אייס שוקו, ממתינות לו. התיישבנו על שני כיסאות כאלה לתינוקות מול הקופה. "בנות, השוקו שלכן" אמרה המוכרת הזקנה ומעט מפחידה, נכון קלי. >< קמנו, כשבדיוק באותו רגע עברה לידנו אישה עם שתי כוסות אטומה ביד על מגשית, פונה אלינו. לפני הסרקאם סטאנסס, זה נראה הגיוני לחלוטין לקחת את השוקו שלנו ממנה. רק שהיא ניסתה לעבור דרכנו, מותירה אותנו במבט תוהה. *מההיאבתשרמוטה?מההיאעושההפרתחופיםהזאת?><* חשבתי לעצמי. כשהפנינו מבטינו, עמדו שתי הכוסות שלנו על הדלפק של הקפה, אופס.
לגמנו לגימה, וואו, אפילו יותר טוב מארומה. :O המשך >