שרשור תמונות מהמפגש

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאת לא מבינה כמה צחקתיי!! גם לא האמנתי

שבכלל אנשים יזיו תתחת שלהם מהספה בסלון לצעוק אנטי.

כרמלי6

New member
חחחח אני מנסה להבין אני רק מתארת לעצמי

אנשים מוגבלים שבאו עם מחושים [ חחח XDD זה עדיין מצחיק אותי חחח ] מפלסטיק וצעקים אנטי ועוד נגד טוקיו בתכלס אף אחד לא יכול להגיד משהו רע עליהם כי אף אחד לא מכיר אותם [כל האלה שצועקים אנטי ] וגם אנחנו לא מכירות ומכירים [לבנים שפה ] אותם כאילו אנחנו מכירים אותם מראיונות וכאלה אבל זה לא אומר שמשהו מכיר אותם אישית ... אף אחד לא הסתובב פה יום אחד איתם וראה מה הם עושים אז זה לא שווה את זה לבאו כמו אידיוט עם מחושים [מפלסטיק] ולצעוק אנטי ועוד על טוקיו ! [וכן זה מעצבן ! ] אבל אני עדיין מתה מצחוק על זה אני פשוט רוצה לראות אותם מגעים להופעה עם הדבר המפגר הזה וצועקים בחוץ צעקות אנטי נגדם חחחח ............

../images/Emo191.gif אני קראתי P: איזה כיף לך ראית את אלי!!

גמאני רוצה לראות את אלי :( אני לא מאמינה שהם אשכרה הרביצו :O איזה אנשים טיפשים פאק.

ElinorLahav

New member
תממממממממממרי ../images/Emo23.gif

גמאאאאני רוצה לראות אותךךך אל תדאגי חסר לך שבהופעה אני לא יראה אותך ! כי אני יזוז משמה בלי לראות אותך
חולה עליייך צוווצי ^^ שלחי קצת הושעות באיסי .. :||

../images/Emo191.gif אליייי ../images/Emo23.gif

אני כמעט לא מתחברת לאייסי כי הפאקינג חרא הזה תוקע לי ת'מחשב :( אני מתה לראות אותך ! בהופעה על בטוח!! אפילו שאני ביישנית אני אבוא ואתן לך ת'חיבוק של החיים שלךP:

ElinorLahav

New member
ייאי ../images/Emo9.gif

רוווזה גמאאאני נורא נהינתי איתכן אתן מדהימות
אוהבת אותכן

כן! ../images/Emo23.gif

אני קראתי! ומסכימה עם כל מילה שפאקינג כתובה פה >.<''''''''''''' אני פשוט לא מתארת אנשי אנטי טוקיו שקמים בוקר אחד ושואלים את עצמם- "הממממ מה היום נעשה? , טוב יש מפגש של מעריצי טוקיו הוטל בואו נהרוס את זה וניסע במיוחד עד לעזריאלי כדי להראות להם שאנחנו שונאים אותם" =.=;;;;;; כאילו, תשיגו חיים. בכל מקרה היה כל כך כיף בכל שאר הזמן! זה היה המפגש הראשון שלי בכלל של טוקיו הוטל וגם שפגשתי אנשים מהפורום את ליאל ואת יסמין פגשתי בהתחלה והן ממש חמודות
ואז נו, כמו שרוזה רשמה חח אין טעם לכתוב הכל שוב ! אבל פשוט נהנתי איתכן הכי בעולם!!
*סיום חפירה*

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif טוב שלא היה הכי מדהים :]

חחח לפני שעלינו לגג אני אחותי ולירונייי
הלכנו לקסטל לקחת תכרטיסים. אז הכלנו את כל אבן גבירול בערך. דיי חשבתי שהקסטל זה בניין מכובד כזה גדול...בסוף מסתבר שזה כמו סניף דואר כזה... חחחחחח ועמד איש אחד לפנינו בתור לכרטיסים שהזמין כרטיס יחיד להצגה כלשהי..אז הכרטיסן אומר לו זה המקומות שלך והאיש כזה: אבל אני ביקשתי מקום יחיד...ישלך שמיעה כפולה...עוד מעט גם ריאה כפולה תיהיה לךך... ואני כזה: כן עוד מעט גם ריאה כפולה תיהיה לך (אני ואחותי תאומות כאליו....נו תעשו כאילו צחקתןןן..זאת השעה כנראההה). הכרטיסים מדהיייייייייייייייייייייייימים. יש עליהם כוכב זוהר כזה. מאוהב|!! לקחנו אוטובוס עלינו לגג וישר מיה זיהתה אותנו, אבל היא לא ידעה מי משתינו אני חחח אז אמרתי לה
והיא פשוט מדיהמהה:] ופגשנו את אלינור ולידר ושירי שהן בכלל יפיופות. חוץ מהתמונות השקסיות ברמוווות שצילמנוו לא היינו הרבה על הגג....דיי הלכנו להיתקע-חצי-שעה-בכל-חנות-אפשרית. ועכשיו אני מתחרטת על העניבה שלא נקנתה.
ויוואאוו!! כאילו מה?! לילדים עד כדי כך משעמם בחיים שהם יקומו בבוקר ויגידו אני הולך לעזריאלי לצעוק נאצה. פתטיות, כבר אמרתי? המחסור בחיים מעניינים צועק להם הצילווווו. ממש אבל! והיה לי תחשק הזה לשאול אותם איזו מוזיקה הם שומעים. רוני סופרסטאר בטח. טחחחחחח והיו את אלה שכאילו דווקא: יאללה אני מצטרף לאנטי. פחחח...מצטרף לחסרי חיים נטו אולי. וממש ציפיתי לראות את יסמין וכל הבנות שאמרו שיבואוו...באסה שלא. בכלזאת היה לי תמפגש הכי מדהים שיכול להיות כי אני ציפיתי שנשב בבצד כזה....ולא. אני אוהבתותכן בננות
אני מנסה להעלות תמונה *מקווה להצליח* לא הצלחתי..נסו להתגבר
וכן, שמתי לב שאחותי תיארה במילים אלו או אחרות את מה שעבר עלינו היום...אבל תגידו שקראתן בכל זאת

כרמלי6

New member
אני קראתי ../images/Emo3.gif [באמת אבל ! ]

חח המחסור בחייים צועק להן הצילו [משפט שחיבים לאמץ ! ] חחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי ! באמת הכרטיסים יפים וכן גם אני חשבתי שזה בנין מכובד ולא זה לא אל תשלו את עצמכם !

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifיאא סתכלי באיזו שעה שרשרת תתגובה אליי:

02:02 מאאאאאאאאאגניב. *מיכל תרגעי* אמממ כןן אל תצפוו ליותר מדי מהקסטלל חחחח אני חשבתי שאני אלך לאיבוד אנערף...שהעובדים יצאו להפסקת אוכל ואני כזה: נו מהר כבר בואוו נשאר לנו רק עוד 50 מספרים לעבור (התחלנו באבן גבירול 68) כי פחדתי שהעובד היחיד שתקוע בסניף דואר הקרוי קסטל יצא לאכול. חחח

כרמלי6

New member
חחחחחחחחח ......... ../images/Emo6.gif

וואי באמת שעה מגניבה .... אל תרגעי זאת השעה להיות משוגעים מותר לך גם אני משוגעת עכשיו ועוד אני צוחקת כמו מפגרת מול המחשב ....[מה יכול להיות יותר מפגר מזה ?!
וואי טוב שאני יודעת שאני צוחקת כמו מפגרת אולי הגיעה הזמן להפסיק לצחוק ככה ??
] אוקי עכשיו : *כרמל תרגעי החיים יפים אבל לא צריך להיות משוגעים כל כך ! *

Mrs Kaulitz

New member
../images/Emo41.gif אני מעלה תמונות באמצעות קישורים ../images/Emo41.gif

הפוסטר שהיה לאלינור ושנאבד: http://img223.imageshack.us/my.php?image=p1010102mj2.jpg אני...ומאחורי אלינור הכוסית אעש מיכל עם התיק הירוק ואיזה ספידרמן משוגע : http://img218.imageshack.us/my.php?image=p1010112kl6.jpg מיכל בבוסה ללירון (שאני מקווה שהיא תצטרף לפורום בקרוב ): http://img220.imageshack.us/my.php?image=p1010104lh7.jpg קבוצת בנות שציירה על פלקט, זה נורא יפה בעיניי: http://img476.imageshack.us/my.php?image=p1010105ig0.jpg *אני אעלה עוד יש לי מלא תמונות אני רק מחכה לאישור של כמה בנות.

crazysapir

New member
קישורים לתמונות שלך-:)

לא גמרתי יש עוטד קישורים בתגובה הבאה

שירולים

New member
../images/Emo207.gif

אווואאההה...אני מנצלשת הרבה..אבל תסלחו לי..? אממ זה קישור לסירטון שבו ביל מדובב דמות מהסרט "ארתור והמונימונים"...והוא עושה מלא פרצופים חמודים.. אם מישהי יכולה לתרגם מה הוא אומר..זה יהיה מגניב.. גאאדד הוא עושה כל-כך הרבה פרצופים חמודים בזמן שהוא מדבר...!!

כרמלי6

New member
יאא תשלחי לי את הסרטון לא ראיתי אותו ../images/Emo12.gif

או שבעצם כן ראיתי לא זוכרת אבל אם את יכולה לשלוח אז ממש תודה

למעלה