../images/Emo203.gif טוב שלא היה הכי מדהים :]
חחח לפני שעלינו לגג אני אחותי ולירונייי
הלכנו לקסטל לקחת תכרטיסים. אז הכלנו את כל אבן גבירול בערך. דיי חשבתי שהקסטל זה בניין מכובד כזה גדול...בסוף מסתבר שזה כמו סניף דואר כזה... חחחחחח ועמד איש אחד לפנינו בתור לכרטיסים שהזמין כרטיס יחיד להצגה כלשהי..אז הכרטיסן אומר לו זה המקומות שלך והאיש כזה: אבל אני ביקשתי מקום יחיד...ישלך שמיעה כפולה...עוד מעט גם ריאה כפולה תיהיה לךך... ואני כזה: כן עוד מעט גם ריאה כפולה תיהיה לך (אני ואחותי תאומות כאליו....נו תעשו כאילו צחקתןןן..זאת השעה כנראההה). הכרטיסים מדהיייייייייייייייייייייייימים. יש עליהם כוכב זוהר כזה. מאוהב|!! לקחנו אוטובוס עלינו לגג וישר מיה זיהתה אותנו, אבל היא לא ידעה מי משתינו אני חחח אז אמרתי לה
והיא פשוט מדיהמהה:] ופגשנו את אלינור ולידר ושירי שהן בכלל יפיופות. חוץ מהתמונות השקסיות ברמוווות שצילמנוו לא היינו הרבה על הגג....דיי הלכנו להיתקע-חצי-שעה-בכל-חנות-אפשרית. ועכשיו אני מתחרטת על העניבה שלא נקנתה.
ויוואאוו!! כאילו מה?! לילדים עד כדי כך משעמם בחיים שהם יקומו בבוקר ויגידו אני הולך לעזריאלי לצעוק נאצה. פתטיות, כבר אמרתי? המחסור בחיים מעניינים צועק להם הצילווווו. ממש אבל! והיה לי תחשק הזה לשאול אותם איזו מוזיקה הם שומעים. רוני סופרסטאר בטח. טחחחחחח והיו את אלה שכאילו דווקא: יאללה אני מצטרף לאנטי. פחחח...מצטרף לחסרי חיים נטו אולי. וממש ציפיתי לראות את יסמין וכל הבנות שאמרו שיבואוו...באסה שלא. בכלזאת היה לי תמפגש הכי מדהים שיכול להיות כי אני ציפיתי שנשב בבצד כזה....ולא. אני אוהבתותכן בננות
אני מנסה להעלות תמונה *מקווה להצליח* לא הצלחתי..נסו להתגבר
וכן, שמתי לב שאחותי תיארה במילים אלו או אחרות את מה שעבר עלינו היום...אבל תגידו שקראתן בכל זאת