ממש ככה
F Fergie7 New member 2/12/06 #99 זה רק אני או שהיא מזכירה את אן? כאילו היא ממש מזכירה לי אותה. וואי ממש חבל שהעיפו אותה, אהבתי אותה.
L L U Z I A New member 2/12/06 #114 פיו../images/Emo178.gif../images/Emo15.gif מזל שהיא עפה. לפני שהייתי מתעצבנת ממנה עוד יותר. חוץ מזה שהיא מזכירה לי מישהי שממש מרגיזה אותי, ככה שזה קצת משפיע עליי
פיו../images/Emo178.gif../images/Emo15.gif מזל שהיא עפה. לפני שהייתי מתעצבנת ממנה עוד יותר. חוץ מזה שהיא מזכירה לי מישהי שממש מרגיזה אותי, ככה שזה קצת משפיע עליי
M MeetLofe New member 2/12/06 #97 ../images/Emo109.gif התמונות הכי טובות שייכות ללא ספק לליסה,ג'יילה,ניק וקסנדרה איך אתם אוהבים את קורין?היא כאילו הכי 'רחמו עליי' בעונה הזאת!%#$$#@$ אני שונא את זה. קסנדרה מלכה תהיו שקטים וכמו שנייג'ל אמר-ניק היא נשק סודי שכדאי שיזהרו ממנו
../images/Emo109.gif התמונות הכי טובות שייכות ללא ספק לליסה,ג'יילה,ניק וקסנדרה איך אתם אוהבים את קורין?היא כאילו הכי 'רחמו עליי' בעונה הזאת!%#$$#@$ אני שונא את זה. קסנדרה מלכה תהיו שקטים וכמו שנייג'ל אמר-ניק היא נשק סודי שכדאי שיזהרו ממנו
M MapleSyrup New member 9/12/06 #137 ../images/Emo142.gifאבל אמרת שקסנדרה מעצבנת שנה שעברה בפורום הכחול חוח .
P purple rain2 New member 3/12/06 #119 ../images/Emo205.gifתודה על כל התמונות, אבל שאלה- בעונות הקודמות אני זוכרת שהקלוז אפ היה על הפנים...עכשיו היה ממש קשה לראות את הפנים גם מתמונות הקלוז אפ כביכול... [טוב זו לא הייתה בדיוק שאלה, יותר כמו הארה ]
../images/Emo205.gifתודה על כל התמונות, אבל שאלה- בעונות הקודמות אני זוכרת שהקלוז אפ היה על הפנים...עכשיו היה ממש קשה לראות את הפנים גם מתמונות הקלוז אפ כביכול... [טוב זו לא הייתה בדיוק שאלה, יותר כמו הארה ]
M MeetLofe New member 3/12/06 #121 ../images/Emo109.gif אמממ..נכון בעונה ה6 היו באתר ממש תמונות קלוזאפ טובות ובעונה ה7 אין בכלל קלוזאפ זה ממש מרגיז/=
../images/Emo109.gif אמממ..נכון בעונה ה6 היו באתר ממש תמונות קלוזאפ טובות ובעונה ה7 אין בכלל קלוזאפ זה ממש מרגיז/=