השופטות שלנו עוד הולכות להפוך למותג, אתם תראו.
P PopPy New member 20/2/05 #106 מותג למסוממת מהורהרת../images/Emo6.gif אבל אהבתי איך כל אחת מסתכלת לחור אחר בתמונה :X
K Kryptonite New member 19/2/05 #12 אחד מרגעי המתח הזכורים ביותר, בו גם גל וגם ניצן מועמדים להדחה... כאן אפשר לראות תצלום ויזואלי של העניין.
אחד מרגעי המתח הזכורים ביותר, בו גם גל וגם ניצן מועמדים להדחה... כאן אפשר לראות תצלום ויזואלי של העניין.
W Woogyman New member 19/2/05 #15 היו צריכים לצלם ../images/Emo110.gif את הפרצוף של ליאל כשאמרתי "ועכשיו, שופטים, את מי אתם הייתם בוחרים להעיף?". היה לה כזה פרצוף של "אההה.. מה אני אומרת עכשיו???", או בהמחשה גרפית - .
היו צריכים לצלם ../images/Emo110.gif את הפרצוף של ליאל כשאמרתי "ועכשיו, שופטים, את מי אתם הייתם בוחרים להעיף?". היה לה כזה פרצוף של "אההה.. מה אני אומרת עכשיו???", או בהמחשה גרפית - .
W Woogyman New member 19/2/05 #28 ../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif לא להעליב את ! אני אוהב את האייקון הזה.
N NitsNats© New member 19/2/05 #30 lol ../images/Emo115.gif|מיוחדת| אולי היית מוצצת... בגלגול הקודם... או... הזה..? .
P PopPy New member 19/2/05 #76 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif ולא, זה לא היה , זה היה יותר שילוב של .
I I Love Paige New member 20/2/05 #116 אעעעעעעעעע! ;; די להיות מכוער. ;; ארמ, לא להצחיק אותי פעם הבאה.