R RenanaD New member 23/8/05 #47 לא פתחתי את התמונות ../images/Emo131.gif לא רוצה להרוס לעצמי אבל תודה בכל אופן!
D dar dar5 New member 23/8/05 #48 בכיף../images/Emo3.gif..../images/Emo29.gif האמתי זה לא הרס לי כי לא הבנתי מה קורה.. חוץ מתמונה אחת... שהרסה קצת *חולת ספויילרים*
בכיף../images/Emo3.gif..../images/Emo29.gif האמתי זה לא הרס לי כי לא הבנתי מה קורה.. חוץ מתמונה אחת... שהרסה קצת *חולת ספויילרים*
ש שחפיתת New member 23/8/05 #42 זה נגמר!! עסק מטורף אף אחד לא יאמין!! ניפ טאק נגמר זהו סוף החיים!! סדרה כל כך מושלמת עם כל כך מעט פרקים!! בושה פשוט בושה!! עצובים שזה נגמר אה??
זה נגמר!! עסק מטורף אף אחד לא יאמין!! ניפ טאק נגמר זהו סוף החיים!! סדרה כל כך מושלמת עם כל כך מעט פרקים!! בושה פשוט בושה!! עצובים שזה נגמר אה??
D dar dar5 New member 23/8/05 #45 ......./images/Emo29.gif זה לא נגמר... יש עוד לפחות 2 עונות... השאלה היא מתי הם יגיעו לארץ
ס סקייטר גירל New member 23/8/05 #49 ../images/Emo51.gifתודה,תמונות יפות בתמונה הראשו הראשונה היא נראית מוזר
ב ברוש 13 New member 24/8/05 #50 דרך אגב דרך אגב אתם מוזמנים\ות לקומונה שלי על ג'וליאן תחפשו: גוליאן בקומונות