שרשור תמונות

nesta girl

New member
היא הצלמת

ש"מתעדת" אותם בזמן שהם עובדים על האלבום, התמונות שלה...כ"כ מדהימות!

whatascene

New member
נשמע ישראלי מדי

איך האנשים האלה מגיעים לתפקידים כאלה? *sigh*

nesta girl

New member
אממ אולי בגלל שהיא ישראלית?

כאילו, לשעבר. היא היתה פה לפני איזה חודש חבל שהיא לא הביאה אותם יחד איתה

whatascene

New member
חח אני יודעת, זה היה בצחוק..

וואי, אני ממש לא מעודכנת. הצבא הזה אוכל לי את כל הזמן =\ א. איפה כתוב שג'פה הוא זה שמעדכן את המייספייס עכשיו? ב. מאיפה את יודעת על הדס הזאת? (מעבר לזה שכתוב על שתי תמונות בעמוד שלהם) נראה לי את צריכה לעשות איזה פוסט עדכון שבועי, שאני לא ארגיש לגמרי left out =\

nesta girl

New member
חח אופס סורי../images/Emo122.gif

טוב תתכוננו לחפירה.. א. בקטעי וידאו שהם עשו ושמו בערוץ שלהם ביוטיוב (לינק בסוף ההודעה למי שאין) רואים את ג'פה על המחשב, מחזיר הודעות, תגובות, שם תמונות, קיצר הוא חמדמד (וגאד!! הוא גם ענה לי פעם על הודעה!) ב. איך הגעתי להדס זה באמת סיפור ארוך (וטיפה סטוקרי, אני בד"כ לא ככה lol), אבל יצא לי לדבר איתה כמה פעמים והיא לא הפסיקה להגיד כמה הם בחורים מדהימים וכמה היא נהנית לעבוד איתם. אני עוד מעט אצטרף אליך אבל אני מקווה שישאר לי זמן, בנתיים אין לי בעיה לעשות עדכונים, רק שיהיו!! ותודה על ההאדמה

whatascene

New member
איך יכול להיות שהוא ענה לך להודעה

ואת לא כתבת על זה כאן?!?!?
ואת מתכוונת להודעות שיש בתחתית העמוד במייספייס? הסיפור על הדס דווקא נשמע מעניין.. אני חושבת שאת צריכה לספר

nesta girl

New member
לא..

הוא ענה לי על הודעה, לא תגובה. זה היה משהו קצר אז לא חשבתי שזה יעניין מישו, כנראה שטעיתי? חחח והדס..הדס..חחח טוב אני אנסה לקצר, אנ'לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל, הגעתי אליה דרך אשלי ניקול (חברה של קווין), הסתקרנתי בגלל השם לא חשבתי שהיא איכשהוא קשורה אליהם, ראיתי בפרופיל שלה כמה תמונות של ברט שלא ראיתי אפעם (היא צילמה כמובן) שהיו מהממות ואז שאלתי את אשלי ומה מתברר? היא מצלמת אותם, ואחרי זה פשוט דיברתי איתה קצת ואממ..זהו בקצרה
אני סטוקרית הא? XD לא נורא, פעם אחת מותר, נכון?

whatascene

New member
את ממש פעילה אני רואה

איך הגעת ללדבר עם חברה של קווין? מצטערת על כל השאלות, אבל ממש סיקרנת אותי עם כל האינפורמציה הזאת. ועל איזו הודעה הוא ענה לך, אם לא תגובה כזאת במייספייס? כאילו, יש איזה מקום שאפשר לשאול אותם שאלות או משהו? חח זה נורא כמה שאין לי מושג

nesta girl

New member
חחח זה בסדר

יש לי את הקשרים שלי חחח סתם, האמת שאני אפילו לא יודעת איך הגעתי לזה, פשוט דבר הוביל לדבר. זה לא שאני חברה הכי טובה שלה סתם דיברנו קצת ובספייס אפשר גם לשלוח הודעות פרטיות ולא רק לרשום תגובות

whatascene

New member
אה כן.. חח נכון

דבר הוביל לדבר.. אני אף פעם לא מבינה איך אנשים מגיעים ללדבר עם החברים של. אבל כל הכבוד לך
אם יהיה משהו מעניין, את יודעת את מי צריך לעדכן בנושא.. אה?

nesta girl

New member
חחח תהיי בטוחה בזה!!

אני אנסה להוציא להוציא עדכונים אקסלוסיביים חחחח
אגב, הם שלחו הודעה לכל החברים שלהם ואם למישו יש איזה ציור/איור/תמונה או ליודעת מה שקשור אליהם והוא רוצה לתת לזה צ'אנס להופיע בעמוד שלהם בספייס, צריך רק לשלוח את זה. כבר יש כמה ברי מזל (וחברה שלי אחת מהם
) שהיצירות שלהם מופיעות שם. בכל מקרה למי שיש ספייס זה לא בעיה, למי שאין ורוצה אפשר להעביר אליי ואני אשלח להם (גם אני רציתי לשלוח רק חבל שאני לא מוכשרת
חחח) סוף חפירה!

whatascene

New member
היינו צריכים לעשות מפגש נורמלי

לצלם ו.. לשלוח! אע! זה לא כזה קשה.. חנוכה אניוואן? אני כליום בצבא במילא, בהפסקת צהריים אני אבוא או משהו, נצטלם וזה, ונשלחחחחח

nesta girl

New member
חחח תמונה קבוצתית הא?

יכול להיות דווקא נחמד! פאק! בחנוכה אני גם אהיה בצבא =/

whatascene

New member
חח גם אני בחיל הירוק..

אל תשמעי כל כך מבואסת! את יודעת מה הולך להיות התפקיד שלך?

nesta girl

New member
חחחח אני

מרגישה השתלטות קטנה על הפורום
אני יודעת על כל המסביב אבל לא בדיוק מה התפקיד, נקווה שיהיה בסדר

למעלה