ש
א
ל
ו
ן

../images/Emo41.gifש../images/Emo41.gifא../images/Emo41.gifל../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifן../images/Emo41.gif

שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? 2.מה הארוחה החלומית שלך? 3.מה אתה שותה במהלך היום? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? 5.קפה או תה: 6.סוכר או סוכרזית: 7.מלח או פלפל: 8.פלאפל או שווארמה: 9.פיתה או לאפה: 10.סמי או סוסו: 11.אחמד או סלים: 12.מועדון או בית קפה: 13.פאב או דאנס בר: 14.תאטרון או ז'אן דארק 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? 7.איזה קול/רעש אתה שונא? 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל? 10. שוקו או וניל? 11. חוף או הרים? 12. לישון או לקום? 13. שקיעה או זריחה? 14. לילה או יום? 15. בזבזן או חסכן? 16. קור או חום? 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד?

Cobe1982

New member
עוד שאלון...

מאיזה פורום גנבת את זה? מאיזה פורום גנב את זה מי שהביא את זה לפורום ממנו את גנבת את זה? נרקיס, האח הגדול צופה! :) זהו.

Cobe1982

New member
חחח..עשית קופי-פייסט מכוס קפה,נכון?

אל תדאגי, אני לא אגלה!... *פרצוף תמים* יומטוב! זהו.

Cobe1982

New member
אם כבר נכנסנו לזה...

הניק שלך לא אמור להיות `נרקיסיסטית`?.. מה, לא היה לך כוח לכתוב עד הסוף...? באמת, טיפה גאווה! *ה-קובי! אף הוא נרקיסיסט גאה!* זהו.

התבלבלתי בכתיבה.. ../images/Emo3.gif

כולם יודעים את זה.. אז יש לי כינוי חדש כולם קוראים לי נרקי.. או נרקו.. למרות שזה כמו נרקומן חיחיחי אז קרא לי נרקי.

קורטי

New member
אני...

שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? גלידה. 2.מה הארוחה החלומית שלך? ארוחת בוקר נחמדה על גג עם המון פרחים. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, מיץ וקפה. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? בירה- טובורג רד לייבל. 5.קפה או תה: קפה. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר. 7.מלח או פלפל: מלח. 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה. 9.פיתה או לאפה: לאפה. 10.סמי או סוסו: אין תגובה. 11.אחמד או סלים: אין תגובה. 12.מועדון או בית קפה: בית קפה. 13.פאב או דאנס בר: פאב. 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אין תגובה. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? לחיות את הרגע. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הייתי קונה גיטרה חשמלית. 3.מעשה נועז שעשית? התוודיתי בפני השקסי שלי על אהבתי אליו. 4.מעשה טפשי שעשית? יותר מדי... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לבהות בכוכבים או בים. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? צרפת, אוקראינה, ת'כיה וארה"ב. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? על חוף האוקיינוס השקט. 8.מה יש לך מתחת למיטה? המון אבק. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים. 10. מה סקסי בעיניך? השקסי שלי. 11. מה רומנטי בעיניך? להחזיק יד לשקסי שלי... 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? ליום שבת האחרון... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? קורט קוביין! 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה... מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? מוזיקה 2.מה היא המילה השנואה עליך? אשכרה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? ערסים -בע! 5.מה היא הקללה האהובה עליך? אחו שילינג 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? הצחוק של השקסי שלי 7.איזה קול/רעש אתה שונא? ילדה אחת מהכיתה שלי.. בעעע! 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם בקבוק בירה. 9.גלידה – בכוס או בוופל? בכוס. 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? באמצע 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם השקסי שלי בחזרה של הלהקה שלו... 20. למי אתה מתגעגע? עיין בשאלה הקודמת 21. את מי היית לוקח לאי בודד? כנ"ל

pain is MY love

New member
חזרתי בידיוק בזמן! ../images/Emo13.gif

יאללה בלגאן!!!!
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?: פיצה! אבל כרגע זה כל דבר שהוא לא אוכל צבאי!! 2.מה הארוחה החלומית שלך?: כל סוגי,צבעי וטעמי השוקולד שיש בעולם! 3.מה אתה שותה במהלך היום?: מים ודיאט קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?: וודקה רדבול, ייגר דבש 5.קפה או תה: הרבה קפה! 6.סוכר או סוכרזית: בוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: סמי (כי ככה אנחנו קוראות לרס"פ החתיך שלנו
) 11.אחמד או סלים: אחמד 12.מועדון או בית קפה: ר-ק מועדון 13.פאב או דאנס בר: דאנס בר 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?: חיים רק פעם אחת!! חייבים לנצל כל שנייה בחיים ולחיות כל רגע כאילו הוא הרגע האחרון.... 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?: קונה אודי טי טי!!!! 3.מעשה נועז שעשית?: עגיל בפיטמה ושני קעקועים בלי שההורים שלי ידעו.... 4.מעשה טפשי שעשית?: כנ"ל. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: יש לי סטייה להעיר אנשים באמצע הלילה חחחחחח זה עושה לי כיף! ועוד בעיה שיש לי זה שאני לא מסוגלת להירדם בלי נוכחות כלשהי במיטה... או בובת פרווה או נשק או כל דבר אחר שאני יכולה לחבק בלילה... 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?: לא הייתי בחו"ל אבל נולדתי בחו"ל אם זה נחשב... 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?: אם כבר אז רק ארה"ב עם כל האמריקאים השזופים
8.מה יש לך מתחת למיטה?": הרבה אבק. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים! 10. מה סקסי בעיניך?: גבר שיודע לרקוד!!!! 11. מה רומנטי בעיניך?: שקיעה בים. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?: לתקופה שלפני הגיוס! כי לא היה לי צבא, לא היו לי בגרויות, לא הייתה לי עבודה, היה לי חופש מ-ו-ח-ל-ט ואת כל הזמן שבעולם! 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?: אנערף? לא אוהבת היסטוריה. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?: שירה. לפעמים זה נראה לי ממש כיף... יש בזה המון כוח. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?: חופש 2.מה היא המילה השנואה עליך?: תנקי! 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?: מוסיקה שאני אוהבת. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?: כשאומרים לי מה לעשות! 5.מה היא הקללה האהובה עליך?: אחותך מלטפת פודינג חחחחחח 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?: גלים בים. 7.איזה קול/רעש אתה שונא?: מקדחה של רופא שיניים. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?: בתופים ובמחולות!! חחחחח 9.גלידה – בכוס או בוופל?: וופל 10. שוקו או וניל?: שוקו 11. חוף או הרים?: חוף 12. לישון או לקום?: לישון!!! והרבה!!!!!!!!!!1 13. שקיעה או זריחה?: שקיעה 14. לילה או יום?" לילה 15. בזבזן או חסכן?: הכי בזבזנית בארץ! 16. קור או חום?: פושר 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?: מרגשת! אוהבת אקשן!!! 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?: חצי ריקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?: במיטה עם הכדורגלן שלי
20. למי אתה מתגעגע?: לאזרחות!!!!!!!!

Zoharrr

New member
ME

שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?שוקולד 2.מה הארוחה החלומית שלך?אין 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?לגונה כחולה 5.קפה או תה:תה עם חלב 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:לאדעת 8.פלאפל או שווארמה:שווארמה 9.פיתה או לאפה:לאדעת 10.סמי או סוסו:סוסו 11.אחמד או סלים:סלים 12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק? נגיד שהבנתי.... 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו גלילי אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?חיה את הרגע 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?נותנת לאבא ואמא ועושה להודיה בת מצווה אמיתית. 3.מעשה נועז שעשית?אווו....חצי מהחיים שלי זה מעשים כאלו... 4.מעשה טפשי שעשית?זה החצי השני של החיים שלי... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:אני נגעלת מאנשים שעושים רעש כשהם אוכלים ויש לי אובססיה לעיניים כחולות ולאנשים בהירים במיוחד לרוסים. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?לא 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?לוס אנג'לס ליד אלכס או בדרום קליפורניה. 8.מה יש לך מתחת למיטה?שומדבר 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:עיניים ופלג הגוף העליון של בנים(שהם רזים מאוד מאוד וחטובים, ראו ערך:יונתן אח של מיכל.) 10. מה סקסי בעיניך?בנים שמתלבשים כמו אלכס בנד 11. מה רומנטי בעיניך?להתכרבל על החוף או על דשא כשקר. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?כיתה ח' היה כיף...או לכיתה ו' בשביל לקחת את המס' של איתן... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?איתן 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?לכתוב שירים ולנגן על גיטרה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?damn 2.מה היא המילה השנואה עליך?פאקצה מילה מפגרת...שתישאר פרחה וזהו... 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?מוזיקה מכל הבחינות. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?ערסים ואנשים מסריחים שלא יודעים להתלבש,גסי רוח,מתנשאים,מצ'ואים וכבדים מידי. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? וכל ההטיות שלה...fuck 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?מוזיקה 7.איזה קול/רעש אתה שונא?גרפסים ודיבור של פרחות. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?בחיבוק. 9.גלידה – בכוס או בוופל?וופל 10. שוקו או וניל?וניל 11. חוף או הרים?חוף אני גרה בהרים.... 12. לישון או לקום?להתעורר ליד מישהו אהוב או ללכת לישון לידו... 13. שקיעה או זריחה?שתיהן 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?בזבזנית 16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?אני רוצה להגיד מלאה אבל נראה לי שריקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם מישהו שאני אוהבת ואוהב אותי(לא קיים) בחוף. 20. למי אתה מתגעגע?שחכתי איך זה מרגיש להתגעגע...למרות שיש כאלו שאני צריכה להתגעגע אליהם. אני מחפשת את ההוא שיזכיר לי איך זה מרגיש. 21. את מי היית לוקח לאי בודד?את המינידיסק ואת המוזיקה שלי או את אלכס.

Lancelot99

New member
אנייייייייייייייייייייייייייייייייי

עייף, בגלל זה אני אענה רק על השאלון השני, שהוא לדעתי הכי מעניין 1.מה המוטו שלך בחיים? תחייכו אנשים. תחייכו
2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מחייך
או עושה פרצוף מופתע
3.מעשה נועז שעשית? חייכתי!
סתם, זה לא לפה.. 4.מעשה טפשי שעשית? רק אחד? נו טוב.. הלכתי לחדר אוכל בקריה אתמול
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני אוהב חיילות. מאוד. מאוד. (מאוד!) 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כמעט בכל מדינות אירופה וארה"ב 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? גרמניה/שוויץ/קליפורניה/טקסס 8.מה יש לך מתחת למיטה? מומיה 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אף, עיניים, שיער, שפתיים ותחת (מעניין מה פרויד היה אומר על זה) 10. מה סקסי בעיניך? בחורה במדים של צה"ל 11. מה רומנטי בעיניך? רגע, יש פה אייקון של זה נדמה לי.. אממ לא, אין. שושן אדום 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? ימי הביניים 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? לנסלוט 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כתב יותר יפה?

dboten

New member
../images/Emo41.gifת../images/Emo41.gifש../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifב../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifת../images/Emo41.gif

שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?
פסטה 2.מה הארוחה החלומית שלך?
פסטה עם רוטב עגבניות וגבינה + ספרייט(
) 3.מה אתה שותה במהלך היום?
מים או כל מה שיש במקרר
4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?
אלכוהולי
...
5.קפה או תה:
תה 6.סוכר או סוכרזית:
סוכר 7.מלח או פלפל:
שילוב 8.פלאפל או שווארמה:
שווארמה
9.פיתה או לאפה:
לאפה
10.סמי או סוסו:
הא
11.אחמד או סלים:
סלים
12.מועדון או בית קפה:
בית קפה 13.פאב או דאנס בר:
לא ולא
14.תאטרון או ז'אן דארק
מה זה השני
15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:
הראשון אתה:
1.מה המוטו שלך בחיים?
אין לי כזה... 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?
קופץ
3.מעשה נועז שעשית?
נועז
4.מעשה טפשי שעשית?
טיפשי
(חח... סתם, לא זוכר
) 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:
הקומדי סטור
6.האם היית בחו"ל, ואיפה?
כן, יש כמה... 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?
שוויץ
8.מה יש לך מתחת למיטה?
אוסף דובים
את השאר אני אשלים מתישהו... אולי...(NOT
)

../images/Emo15.gif

שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? כל דבר שהוא אכיל, חוץ מקוסקוס, חמין וזהו בערך=\ 2.מה הארוחה החלומית שלך? ^ 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, מיץ טבעי או משהו 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? UA 5.קפה או תה: קפה קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: לאפה [= 10.סמי או סוסו: סמי 11.אחמד או סלים: אחמד 12.מועדון או בית קפה: לא זה ולא זה =\ אם אני חייבת בית קפה 13.פאב או דאנס בר: כנ"ל ופאב =\ 14.תאטרון או ז'אן דארק: ז'אן דארק [?] 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלילאי, שם יפה יש לו מזה. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אינלי 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? בית כנראה 3.מעשה נועז שעשית? בלעט 4.מעשה טפשי שעשית? ח הרבה 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: זה למה קוראים לזה סוד O_O 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו יורק. מיי ביג אפל. 8.מה יש לך מתחת למיטה? סדינים ומצעים [?] 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים P: 10. מה סקסי בעיניך? עיניים? 11. מה רומנטי בעיניך? לאיודעת [?] 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? =\ 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? פרויד, Seems like a nice fellow 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ח להוסיף =\ מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? פאקינג 2.מה היא המילה השנואה עליך? סינוס, נמאס, נמאס ;[ 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? =\ 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? :\ 5.מה היא הקללה האהובה עליך? כוסאמק אבל טכנית בשבילי זו לא קללה [?] 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? קולשליוני [= 7.איזה קול/רעש אתה שונא? הקול של אחותי =\ 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "היי גל מהנשמע?" ? 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? הרים 12. לישון או לקום? לישון [= 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? חסכ[ן]נית 16. קור או חום? חוםם. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? לא זה ולא זה [?] 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? ריקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? =] 20. למי אתה מתגעגע? =] 21. את מי היית לוקח לאי בודד? נו

תשובות ../images/Emo26.gif

שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? דברים מתוקים, אבל אם משהו מסויים - אז שניצל של אמא. 2.מה הארוחה החלומית שלך? על האש 3.מה אתה שותה במהלך היום? קולה, נס 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא אוהבת לשתות, אם כבר - וודקה תפוזים 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכרזית 7.מלח או פלפל: פלפל 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: סוסו 11.אחמד או סלים: סלים (שמתי לב שבכל השאלות האחרונות אני מעדיפה את התשובה השניה...
) 12.מועדון או בית קפה: מועדון (ופה נקטע הרצף), למרות שגם בית קפה יכול להיות בילוי נחמד 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק: תיאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלילאי אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? יש דברים קלים, יש דברים קשים אבל אין דברים בלתי אפשריים. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה מכונית! 3.מעשה נועז שעשית? אין הרבה כאלה...
4.מעשה טפשי שעשית? ללכת עם מכר של מישהו שאני מכירה... לא מומלץ 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לסתכל על הירח שעות על גבי שעות... 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מיאמי. 8.מה יש לך מתחת למיטה? לימודים, וכל מיני פתקים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: שפתיים 10. מה סקסי בעיניך? רגישות 11. מה רומנטי בעיניך? להיות ביחד ולשתוק בלי להרגיש מבוכה. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופת התיכון שהייתה לא מזמן, בייחוד לכיתה י'.. למרות שגם עכשיו זאת תקופה די טובה מבחינתי! 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבא שלי. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציור מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? באדולינה 2.מה היא המילה השנואה עליך? 'סדר (די! נמאס!) 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? בעיקר בנים דפוקים... 5.מה היא הקללה האהובה עליך? דפוק חחחח
6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? הצלצול של הפלאפון של חברתי לעבודה. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בחיוך 9.גלידה – בכוס או בוופל? ופל 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לקום! יש הרבה דברים יפים בחוץ!! 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית בטירוף 16. קור או חום? קור... 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה כמובן 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם אלוני שלי.. לא משנה איפה. 20. למי אתה מתגעגע? לאלון. לא ראיתי אותו כמה שעות.. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את אלון, ואיתי ועוד כמה... סתתתתתם נבחר בין השתיים... תלוי מה אני אקבל בתמורה

קטרפי

New member
גמניונה ../images/Emo110.gif

1.מה המזון האהוב עליך? עוגיות 2.מה הארוחה החלומית שלך? הרבה אוכל איטלקי 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? גם מים, אני לא שותה אלכוהול 5.קפה או תה: בשתיהם יש קפאין, אם כבר תה צמחים 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל זה לא משהו אבל לפחות זה לא עשוי מחלקי גופות של בעלי חיים 9.פיתה או לאפה: neither 10.סמי או סוסו: זה היה לפני זמני 11.אחמד או סלים: כנ"ל (אין לי מושג אפילו מי אלה....) 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: neither 14.תאטרון או ז'אן דארק תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: שניהם! תעשו לי ילד! 1.מה המוטו שלך בחיים? הקונה מטטה¿ 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה את הקלטות של עונה 2 של השבט (את עונה 1 כבר יש לי) 3.מעשה נועז שעשית? לא זכור לי 4.מעשה טפשי שעשית? כנ"ל 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני מת להביא למישהו עוגה בפרצוף 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? צרפת ואנגליה (באותו טיול) 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו זילנד 8.מה יש לך מתחת למיטה? המון המון אבק 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים 10. מה סקסי בעיניך? הרגע אמרתי עיניים 11. מה רומנטי בעיניך? ארוחת ערב זוגית בבית, או מסאז` 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? הייתי חוזר לגור על העצים 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? היטלר. הייתי הורג אותו 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? להלחין (ואז לשירים שלי יהיה גם מוזיקה) 1.מה היא המילה האהובה עליך? אהבה 2.מה היא המילה השנואה עליך? נממ לא יודע.... (אבל תסתכלו בשירשור שפתחתי לפני כמה דקות, ע"ע ידידים) 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? כתיבה רומנטית 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? לא יודע 5.מה היא הקללה האהובה עליך? אתה יודע שאתה נבלה ואחותך מנשקת מנגו¿ 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? הקול של **** 7.איזה קול/רעש אתה שונא? הנשנשים הקטנים מפינת אור, כשהם מדברים 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אין אלוהים ואין גן עדן 9.גלידה – בכוס או בוופל? בוופל 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? הרים 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? באמצע 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות, חוץ מההפסקות חשמל שהם עושות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? למי אכפת, גם אם היא חצי מלאה אז במים האלה יש כול כך הרבה כימיקלים שגם ככה כולנו ניסתרטן ונמות 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם **** במיטה 20. למי אתה מתגעגע? לשיכבה שלי מהבצפר 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את ****

למעלה