ש
א
ל
ו
ן

בשלולית

New member
לא כעסתי!!!

חחחח סתם צחקתי איתך על איך שכעסתי עליך מזמן, שצלצלת הבייתה ב2 וחצי בלילה! אני? כועסת? ממתי?

פייי חתיכת שאלון...ננסה לענות:

1. ג'לי בטעם פטל, נס קפה, שוקולדים 2. פנקייק עם בננות ודבש ולימון ונס קפה קר על החוף בסיני (אבל זה לא חלום) 3. קולה, נס קפה. 4.ויסקי (בלנטיין עדיף, קרח בצד) 5. קפה ברור. 6. סוכר ברור (למה הרגתי מישהו/י?) 7. גם וגם 8. שווארמה (אם כבר) 9. פעם הייתי אומר לאפה גם ככה זה נדיר, היום פיתה. 10. לא זה ולא זה! 11. אחמד וסלים בסבבה עם שתי שוודיות בדהב. 12. גם וגם תלוי במצב רוח. 13. כנ"ל כמו בסעיף 12 14. מה קשור?! 15. קופרניקוס , אם כבר בלאגן. אני?! איזה מין שאלון זה? 1. SO BE IT 2. עף מפה כמה שיותר מהר ומקים בית קפה פאב דיסקוטק באוסטרליה. 3. עשיתי יותר מדיי... 4. כנ"ל בסעיף 3 5. אני די לא סובל אנשים (לפעמים) 6. לא שאפשר להגיד במיוחד, אבל כן 7. אוסטרליה. 8. בגדים לכביסה, כדי שמישהו/י אחר לא ייכבס לי אותם וייהרוס אותם! 9. אצלי או אצלה? 10. מה ישראלי בענייך? בני יאיר (טומי לפיד לקובי מידן) איזו מין שאלה מטופשת? מה סקסי בעניי, הרבה דברים, אצל בחורה, שיער,פה,חזה,טוסיק,דיבור, מניירות של תנועות גוף...הרבה.. 11. הרבה דברים, שיחה כנה, נשיקה, להתכסות מתחת לפוך עם מישהי שיש לי רגשות אליה ובקבוק יין, סרטים משנות ה60-70 , בחורות (תלוי איזה) ...כל מיני... 12. הייתי מציל כמה אנשים שלא איתנו יותר (אבל את הנעשה אין להשיב חביבצ'יק...) 13. הרבה: באך, ג'ים מוריסון, משה רבנו...לא עולה לי בראש כרגע... פאקקקקקקקקק איזה שאלון ארוך זה... ברנרד פיבו 1. ממממ מילה אהובה עליי? פאקינג (בכל מיני מובנים לא בהכרח קשור לסקס) 2. לזרום 3. משהו שמחדש לי (וזה נדיר) 4. משחקים של נשים (שדי מיותרים, כי הרי בסוף זה סתם יוצא דבילי), צביעות, טיפשות, פוליטיקה,כדורגל, שחיתות, סקס לא מוצלח... 5. גוד דאמ איט 6. וואקום של פות במהלך משגל (חחחחחחחח*) כי זה עושה פלאק 7. מממ איזה רעש אני שונא?....מממ.... דיבורים של אנשים שאני לא סובל (עצם השמיעה שלהם) 8. שיגיד לי : " תשמע...הבדיחה נגמרה!, עלית עליי!" 9. בוופל בתוך כוס 10. שוקו ווניל ביחד! 11. חוף 12. לישון 13. שקיעה (שונא זריחה) 14. לילה 15. חסכן כשצריך בזבזן כשאפשר (כסף בא וכסף הולך) 16. קור ו....חום 17. מעולה סערות ברקים, ככה אני מרגיש שאם יש איזה כוח למעלה הוא עצבני כמוני בימים האלה של הברקים. (לא יכול להסביר את זה) 18. חצי מלאה (תפסיקו לעבוד על עצמכם!) 19. עם מישהי שתעשה לי רגשות, על ערסל בשקיעה בחוף הים באוסטרליה 20. לתמימות. 21. את הכלבה שלי. רות סוף רות סוף מילואים....צה"ל צה"ל כבר באים....קמר"ש אלורא או בשא"ש? היה נחמד דווקא, נו במילא אין מה לעשות ביום כיפור.

עכשיו תוריייייייי...../images/Emo24.gif

שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? תפוחי אדמה בווריאציות, ואוכל סיני.. 2.מה הארוחה החלומית שלך? תפוחי אדמה מוקרמים.. 3.מה אתה שותה במהלך היום? נס קפה ומים. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? פרישייקים, נס קפה, או משו מוגז..לא אלכוהול. 5.קפה או תה: קפה.. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר.. 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: ווין דיזל! 11.אחמד או סלים: אחמד 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: דאנס בר 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו.. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? ללכת על הכל..להגשים שאיפות לא משנה מה המיכשולים. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה אוטו ובית לאמא.. 3.מעשה נועז שעשית? התחלתי עם חבר שלי.. 4.מעשה טפשי שעשית? בכיתי עליו כשעוד לא היינו ביחד. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: הרגע משעשע לדגדג את החבר...סטיות יש לי מלא:) 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מנהטן..או טורונטו 8.מה יש לך מתחת למיטה? ריצפה.. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים, שפתיים וישבן {אצל הגבר כמובן}.. 10. מה סקסי בעיניך? גבר שמשקיע את כולו. 11. מה רומנטי בעיניך? שקיעה בים, או שייט בשקיעה. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא הייתי חוזרת לשום עבר... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אבא.. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? נגינה בפסנתר או גיטרה.. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? "וואלה" "פאנן" "ראסמי" 2.מה היא המילה השנואה עליך? לימודים 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אהבה..מוסיקה.. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? הרבה דברים.. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? אינעל אחותך.. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? נשיקה.. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? המכוניות שאוספות זבל ב-5 בבוקר ומעירות אותי.. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? שיתנצל בפניי.. 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון, והמון.. 13. שקיעה או זריחה? שקיעה.. 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית 16. קור או חום? באמצע.. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות.. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה.. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם חבר שלי, ולא משנה איפה..רק ביחד. 20. למי אתה מתגעגע? לאבא, לדודים בחו"ל ולחבר.. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את המשפחה..

king kazabubu

New member
תשובות... נראה אם יהיה לי כח

שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? שניצלים של אימא או ג'אנק פוד 2.מה הארוחה החלומית שלך? ארוחה של בורגר קינג משולש עם צ'יפס מוגדל 3.מה אתה שותה במהלך היום? קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? וודקה 5.קפה או תה: לא זה ולא זה... קולה... 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: אסור לי פלאפל.... שווארמה 9.פיתה או לאפה: לאפה תמיד! 10.סמי או סוסו: סוסו 11.אחמד או סלים: סלים 12.מועדון או בית קפה: מועדון 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? טעם החיים קוקה קולה... 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה הרבה קולה 3.מעשה נועז שעשית? לא עולה לי לראש.. 4.מעשה טפשי שעשית? היו המון... חבל לפרט... זה לא יגמר 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני אוהב רוסיות... 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? צרפת ואנגליה... 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? רוסיה או יפן 8.מה יש לך מתחת למיטה? גרביים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: כל האברים הרגילים 10. מה סקסי בעיניך? רוסיות... 11. מה רומנטי בעיניך? רוסיות שמגישות לי קולה... 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופת ימי הביניים וכי הייתי אביר בגלגול הקודם... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? את המלך ארתור 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שמיעה מוזיקלית. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? מחצלת 2.מה היא המילה השנואה עליך? גלוקוז 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? רוסיות 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? בכי 5.מה היא הקללה האהובה עליך? זה ברוסית.. את ססי פתום פרסי 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? רעש של כסף שמצלצל לי בכיסים 7.איזה קול/רעש אתה שונא? רעש של כסף שהיה לי בכיס ועכשיו הוא אצל המוכר 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? על כוס קולה 9.גלידה – בכוס או בוופל? גביע.. לא אוהב את המילה וופל.. 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזן 16. קור או חום? לא אוהב את שניהם 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגש 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? נשברה לי הכוס.... 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם דינה חברה שלי שאני אוהב אותה עד אין סוף.. 20. למי אתה מתגעגע? לדינה חברה שלי שאותה אני אוהב עד אין סוף 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את דינה חברה שלי שאליה אני מתגעגע ואותה אני חולם כל יום

ה מ ש י ח

New member
תשובות

שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? אוכל של סבתא 2.מה הארוחה החלומית שלך? סטייק אנטריקוט מדיום- רר, תפו"א עם שמנת ועירית ויין לבן. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא שותה. 5.קפה או תה: ללא ספק תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: לאפה. אלא אם סבתא מכינה את הפיתה ואז לחלוטין פיתה. 10.סמי או סוסו: נראה לי שאני צעירה מכדי לזכור. 11.אחמד או סלים: כנ"ל 12.מועדון או בית קפה: מועדון 13.פאב או דאנס בר: לא זה ולא זה. 14.תאטרון או ז'אן דארק? אני אוהבת תיאטרון אבל לא הבנתי את הקשר לז'אן דארק. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: ללא ספק גלילאו. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? זה קצת ארוך אבל זה שיר האומץ של קיפלינג 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קופצת באוויר 3.מעשה נועז שעשית? התחרמנתי עם מישהו בתוך טנק. 4.מעשה טפשי שעשית? עבדתי על מישהו שאני בהריון ממנו. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אירלנד 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אירלנד 8.מה יש לך מתחת למיטה? אפוד חובש, קפלס"ט, וציוד אזרחי. (מה לעשות- חיילת) 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: צוואר 10. מה סקסי בעיניך? MAX D 11. מה רומנטי בעיניך? המון דברים, אין לי כוח לפרט. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אני מאושרת עכשיו. בטח בעתיד אני ארצה לחזור לתקופה הזאת. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? מהעבר בכלל? אממ.. יפת. מהעבר שלי? סבא רבא. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לדעת לקרוא שפת גוף של אנשים ולקרוא אותם באמת בלי מסיכה של מילים. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? "תדריך יציאה" כל פעם שאני שומעת את זה יש לי חיוך.. 2.מה היא המילה השנואה עליך? גזענות 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? הרבה- הקרציה שלי,כל כלי הנגינה שלי, רמת הגולן בחורף, האחיינים שלי..ועוד. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? טפשות ואטימות. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? קיבינימאט. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? נגינת חליל, ילדים צוחקים, מפקדת הקורס מעבירה תדריך יציאה.. הקרציה שלי, ועוד הרבה. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? חריקות. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? הממ.. אני לא הולכת להגיע לגן עדן אבל לא משנה. 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל- ללא ספק. 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? למה או -או? יש לי את הכרמל וזה שילוב של שניהם. 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? גם וגם. 16. קור או חום? לחלוטין קור. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? סדוקה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? ברגע זה ממש אני בדיוק איפה שאני רוצה להיות ועם מי. 20. למי אתה מתגעגע? לסבא שלי. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את הקרציה שלי, את המשפחה שלי, ואנשים שאני לא אשתגע מהם.

newKiticat

New member
וגם אני עניתי!

שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? גלידה, גלידה וגלידה! 2.מה הארוחה החלומית שלך ?סלט יווני ענק עם דיאט קולה עם אלף איים, וסופלה שוקולד חם לקינוח. עם גלידה כמובן! 3.מה אתה שותה במהלך היום?דיאט קוקה קולה לימון! או מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אני לא שתיינית גדולה, אבל אם כבר- אז בריזר 5.קפה או תה: תה. לא סובלת קפה. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר. אם כבר אז כבר! 7.מלח או פלפל: מלח! 8.פלאפל או שווארמה אני צמחונית, כך שברור שפלאפל. אם כי גם לא אוהבת את זה מי יודע מה.... (לא אוכלת מאכלי שמבוססים על טיגון) 9.פיתה או לאפה: אם כבר- פיתה. אבל גם לא. 10.סמי או סוסו: לא זה ולא זה. 11.אחמד או סלים: סלים 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: דאנס בר! 14.תאטרון או ז'אן דארק תיאטרון! 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: האממ.... גלילאו! אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? חיה ותן לחיות 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מנסה לוודא שאני לא חולמת. 3.מעשה נועז שעשית? אמרתי לבחור שאהבתי שאני אוהבת אותו. 4.מעשה טפשי שעשית? אמרתי לבחור שאהבתי שאני אוהבת אותו. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: האממ.... זה שאני מאוננת ואוהבת להגיד זה זה מוזר? יש ליסטייה איומה! בקשר לרגלים! לא סובלת שכפות רגלים נוגעות בי! לא סובלות לשמוע את הצליל של החיכוך במדרכה! וסוד אפל? טראומה מינית. אבל זה נשאר שלי. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הייתי. פולין ביא, ואמריקה+קנדה בגלל המשפחה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו יורק! שהכל זז ומהר! 8.מה יש לך מתחת למיטה? תיקים. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ישבנים! ישבנים! תחת! תוכע'ס! 10. מה סקסי בעיניך? אינטלגנציה. ידע טוב. התבטאות עצמית. 11. מה רומנטי בעיניך? לשלב אצבעות. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לקום המדינה. כי זה מדהים האידליאזם שהיה לאנשים. או לתקופה של וירג'ינה וולף ו/או סילביה פלאת'. פרוץ הפמינזם. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? ראה תשובה קודמת 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? יכולת נגינה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? "אינטלגנציה." 2.מה היא המילה השנואה עליך? "שיו כזה!" 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? כאב, עצב. דיכאון. נחמדות. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? טימטום 5.מה היא הקללה האהובה עליך ? ""ass-hole 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? שירה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? שריקה. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "חחח. ברוכים הבאים לגן העדן המטוררררף של אלוהים!!! " 9.גלידה – בכוס או בוופל? בכוס. יותר כיף. פחות בלאגן. 10. שוקו או וניל? שוקו! ברור ששוקו! 11. חוף או הרים? הרים. יותר מעניין. 12. לישון או לקום? לישון!!!!!! 13. שקיעה או זריחה? זריחה! 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? גם וגם. 16. קור או חום? קור. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? כיפיות! 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם מי? עם הבחור עם העיניים המדהימות מהמשרד! 20. למי אתה מתגעגע? לבחור מהמשרד עם העיניים הכחולות! 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את הבחור מהמשרד עם העיניים הכחולות והחתולה שלי!

Black Star

New member
תשובות

(לפחות לחלק) שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? מרק קובה אדום, ספגטי טוב, אורז לבן עם תוספות.. 2.מה הארוחה החלומית שלך? הממממ... אוכל משובח, גורמה כזה, לאור נרות, עם החמדמוד. 3.מה אתה שותה במהלך היום? המון המון דיאט קולה. משתדלת גם מים מינרלים אבל זה מפתה הרבה פחות. ותה קמומיל. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? גראפה דבש, קוקטיילים "נשיים" (מתוקים משהו), קורונה... 5.קפה או תה: תה. בהחלט. 6.סוכר או סוכרזית: סוכרזית (אין מה לעשות, צריך לשמור על הפיגורה..) 7.מלח או פלפל: אפשר גם וגם? 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה. 9.פיתה או לאפה: לאפה. 10.סמי או סוסו: -- 11.אחמד או סלים: -- 12.מועדון או בית קפה: בית קפה. אבל מדי פעם זה משעמם, צריך מועדון. 13.פאב או דאנס בר: העדפה אישית - דאנס בר. אבל לרוב אנחנו הולכים לפאבים. 14.תאטרון או ז'אן דארק (מה הקשר?!?!) תיאטרון. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: D-: LOL אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אין דבר העומד בפני הרצון. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה מכונית. לא קטע חומרני, זה פשוט נורא חסר לי. 3.מעשה נועז שעשית? לא עולה לי בראש כרגע. 4.מעשה טפשי שעשית? בזבזתי את הנשיקה הראשונה שלי על סתם מישהו, כמעט זר, בלי רגשות ושומכלום... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: הרגל משעשע - אני חייבת לסיים לעלות במדרגות עם רגל שמאל, לא משנה באיזה רגל התחלתי, כי אחרת יהיה לי מזל רע.. אף אחד כולל אותי לא מבין מאיפה הגיעה האמונה הזו, אבל די מצחיק לראות אותי קופצת בין המדרגות כדי להגיע לאחרונה ברגל הנכונה. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לונדון, פריז, הולנד, בלגיה, פולין, פראג, יוון וסיני. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון, או הולנד. 8.מה יש לך מתחת למיטה? חוץ מכל מיני דברים קטנים שהתגלגלו לשם במקרה - כלום. היא מאוד נמוכה. בתוך הארגז מצעים יש.. מצעים. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ידיים, גב, ומישהו שמחייך עם העיניים. 10. מה סקסי בעיניך? מישהו בטוח בעצמו מספיק בשביל לא לעשות דאווינים אלא להיות אמיתי. קשוח אבל לא מאצ'ו. 11. מה רומנטי בעיניך? מה רומנטי בעיניי?... ים. טיול במקום ממש יפה יחד עם מי שאוהבים. אפשרות לחוות את היופי הזה יחד. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? התקופה הויקטוריאנית - סתם כי השמלות אז היו נורא יפות. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? הלאה... 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה, לא להישמע כמו עורב דרוס על כביש סואן
מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? מילה אחת? לא יודעת... 2.מה היא המילה השנואה עליך? -- 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה טובה שגורמת לי לרצות לחבר לה כוריאוגרפיה. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? סביבה עם אנשים טיפשים, שפועלים לפי מסגרת צרה ולא מסוגלים לראות מעבר. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? DAMN, מעאפן... 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מים זורמים שממלאים את אמבטיית הקצף שאני עומדת להיכנס אליה
7.איזה קול/רעש אתה שונא? השעון המעורר שלי (הפלאפון), כמובן. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? Let the party begin!!! 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל. אם כבר שחיתות אז עד הסוף! 10. שוקו או וניל? וניל, אחת החולשות העיקריות שלי. 11. חוף או הרים? הרים. 12. לישון או לקום? לישון, כמובן. 13. שקיעה או זריחה? אם אני במצב צבירה שפוי, זריחה זה מדהים. 14. לילה או יום? לילה. 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית לצערי. 16. קור או חום? אמנם אני סובלת מקור גם כשלרוב האנשים חם, ובכ"ז אני מעדיפה קור, וללבוש סוודרים ומעילים מהממים!
17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות - אם אתה לא בדיוק עומד ואוחז בעמוד חשמל. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? בדר"כ חצי מלאה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם החמדמוד, לא ממש אכפת לי איפה. 20. למי אתה מתגעגע? למישהו שחשבתי שמה שיכול להיות בינינו יהיה מדהים ובמקום זה הוא התנהג כמו אידיוט. אני מתגעגעת, כמובן, לאיך שהוא היה, ולא לאיך שהוא עכשיו... חוצמיזה אני מתגעגעת לידיד מאוד טוב מהקורס שלי שלא שמרנו על קשר, געגוע לחלוטין לא רומנטי, אני סתם מתה עליו בתור בנאדם. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? לא בטוחה. נראה לי שאת החמדמוד, אבל אני לא מכירה אותו מספיק טוב בשביל לדעת איך היינו מסתדרים אחרי כמה ימים.

Anna Karenina

New member
המשך..! ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

1.מה היא המילה האהובה עליך? חינני. 2.מה היא המילה השנואה עליך? פקפוק. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוסיקה. ספר טוב. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אדישות. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? פאקינג שיט. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? רעש של מפל..ושל האוטו.
7.איזה קול/רעש אתה שונא? אינטרקום. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "הו!! חיכיתי לך!" 9.גלידה – בכוס או בוופל? גביע. 10. שוקו או וניל? וניל. 11. חוף או הרים? הרים. בעצם, גם חוף. 12. לישון או לקום? לישון. 13. שקיעה או זריחה? שקיעה. 14. לילה או יום? לילה. 15 . בזבזן או חסכן? חסכנית בד"כ. 16. קור או חום? קור. הכי כיף ללבוש בגדים ענקיים, ועוד יותר כיף ללבוש אותם ולהיות מחובקת עם מישהו.
17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה. 19 . ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? איתו.
20. למי אתה מתגעגע? לחברים שלא ראיתי המון זמן, לידידים קרובים. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? הממ..ידיד טוב.
מצטערת, בשלב הזה כבר לא היה לי כוח להשקיע באיורים...

Anna Karenina

New member
מממ..הנה התשובות המעניינות שלי..../images/Emo13.gif

שתייה/אכילה:
1.מה המזון האהוב עליך?מממ...פשטידת תירס של אמא.
2.מה הארוחה החלומית שלך? ארוחת שוקולד, אולי?!
3.מה אתה שותה במהלך היום?דיאט קולה לימון.
4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אני אוהבת אלכוהול באופן כללי...
אבל יגרמייסטר וטקילות, בעיקר.
5.קפה או תה: ברור שקפה!
תה זה לא טעים בכלל.
6.סוכר או סוכרזית:סוכר.
7.מלח או פלפל:מלח.
8.פלאפל או שווארמה:פלאפל.
9.פיתה או לאפה:לאפה...
10.סמי או סוסו:מממ...סמי
11.אחמד או סלים:סלים.
12.מועדון או בית קפה:מועדון.
13.פאב או דאנס בר: דאנס בר.
14.תאטרון או ז'אן דארק? תאטרון.
15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו גלילאי.
אתה:
1.מה המוטו שלך בחיים? השמיים הם הגבול.
2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורמת חלק. ואולי גם הייתי מבצעת כמה רכישות פרועות...
3.מעשה נועז שעשית? מממ..היו הרבה.
4.מעשה טפשי שעשית? לא אמרתי למישהו שאכפת לי ממנו שאכן אכפת לי ממנו, וזה עלה לי ביוקר.
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני כוססת ציפורניים. אבל זה לא משעשע.
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן, בהרבה מקומות, ואין לי כוח לפרט. אבל רובם באירופה.
7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? - בדנמרק. מקום מדהים.
8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק. בשפע.
9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: שפתיים...
10. מה סקסי בעיניך? לבוש מינימלי..
11. מה רומנטי בעיניך? לאבד את המילים מרוב התרגשות...
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לא הייתי חוזרת. באמת.
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? דוד בן גוריון. יש לי כמה שאלות אליו...
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מממ...כשרון לשירה, אולי. תמיד רציתי לדעת לשיר בלי לזייף...

Stripperella

New member
עונה../images/Emo9.gif

שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? זה תמיד משתנה....אבל ברגע זה פלפלים ממולאים 2.מה הארוחה החלומית שלך? מממממ.....ארוך.... 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים/מיץ שיש במקרר 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? קולה...אבל שתיה אלכוהולית...זה בירה ואוליי לגימה של וויסקי או שתי לגימות חחח 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: הא?!?! 11.אחמד או סלים: אחמד חיחיחי 12.מועדון או בית קפה: מועדון 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק: לא יודעת 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו .... אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? חיים רק פעם אחת/ החיים קצרים מידי.... 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מתקשרת אל ההורים.... 3.מעשה נועז שעשית? התחלתי עם מישו.... 4.מעשה טפשי שעשית? צעקתי למורה אחד לך תזדיין... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:להוריד שערות קצרות עם פינצטה.. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן...בצרפת.... 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארה"ב 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק....חיחיחי 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: הזרועות בידיים או הבטן... 10. מה סקסי בעיניך? גבר אחרי מקלחת שהוא עדיין רטוב מהמים 11. מה רומנטי בעיניך? ללכת על החוף בזמן השקיעה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אמממ לא יודעת..... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבא שלי ז"ל 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כישרון לנגן באיזשהו כלי נגינה... מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? ריצ'רץ' 2.מה היא המילה השנואה עליך? אשכרה.... 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? חוש הומור 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? פנים קרות ואופי רציני מידי.... 5.מה היא הקללה האהובה עליך? פאק.....לך תזדיין..... 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? קול של הגלים שמתנפצים על החוף... 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של מקדחה.... 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בכיף.... 9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס... 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? לא זה ולא זה...פשוט לא נעים 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם חבר שלי...לא משנה איפה 20. למי אתה מתגעגע? למשפחה שלי בח"ל.... 21. את מי היית לוקח לאי בודד? אממ......יש הרבה....לא רוצה להעליב מישו וואו זה היה ארוך.................

בשלולית

New member
מממ טוב נו... אני אענה... ../images/Emo3.gif

שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? פסטות למיניהן.. וגבינות! 2.מה הארוחה החלומית שלך? אין לי מושג... 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אין משהו אהוב... האמת שמה שיוצא
5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלפאל 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: סוסו 11.אחמד או סלים: סלים 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: דאנס בר 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלילי אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? חיים רק פעם אחת... תנצלו אותם... ועוד משהו - עדיף להתחרט על משהו שעשית מאשר על משהו שלא עשית.. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הייתי קונה לי סמארט
3.מעשה נועז שעשית? לא עולה לי לראש... 4.מעשה טפשי שעשית? גם לא עולה לי לראש... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: סוד אפל והרגל משעשע.. או שלא ממש משעשע... אבל הוא היה וחשוב לציין שלא עוד ----- מצצתי אצבע עד כיתה ו' בערך.. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? קנדה קפריסין דנמרק ועוד פחות מחודש אני טסה לפולין ! 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בקנדה ליד הבני דודים! והבת דודה שמעולם לא ראיתי
(היא בת ארבע) 8.מה יש לך מתחת למיטה? מצעים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: גב.... שרירי.. 10.מה סקסי בעיניך? גברים עם גוף בנוי טוב שהולכים עם חולצות צמודות... או גופיות.. 11.מה רומנטי בעיניך? ארוחה רומנטית בים.. כמובן... 12.אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לגיל 9.. להספיק לזכור את סבתא עוד קצת... 13.אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבתאאא...... 14.איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לדעת לצייר.... מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? בלע לא עולה לייי וזה בא בתקופות.. כל פעם מילה אחרת.. 2.מה היא המילה השנואה עליך? אוצתו דבר... אבל אני שונאת את המילה "פוסטמה" לא אוהבת שאומרים לי את זה ולא אוהבת לשמוע את זה... זה פשוט מילה מכוערת... 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא עולה לי לראש.... חח 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? גם לא... חחח אני ממהרת לשיעור נהיגה אני דיי מחפפת
5.מה היא הקללה האהובה עליך? קללה? אהובה? אני אומרת הרבה כוס עמק.. זה נחשב? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה... חח 7.איזה קול/רעש אתה שונא? את השכנים הדוסים שלי שרים בערבי שישי וחגים.. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? באמת שאני לא מאמינה באלוהים.. 9.גלידה – בכוס או בוופל?וופללל 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישוןןן 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? חסכן 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות! ומפחידות! חחח 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה בדר"כ 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? המממ נשאיר לעצמי.. 20. למי אתה מתגעגע? לסבתא שלי
21. את מי היית לוקח לאי בודד? את החתיך הכי חתיך בעולם....אסףף... רררר

ת מ ו ז

New member
עכשיו אני!

שתייה/אכילה:מממ אפרסק ופיצה
1.מה המזון האהוב עליך?פיצה 2.מה הארוחה החלומית שלך? אם אהוב ליבי על חוף מול השקיעה ונרות 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?מממ יש יותר מדי:/ אורגזמה? 5.קפה או תה:תה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל (צימחונית) 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו:אה? 11.אחמד או סלים: ? 12.מועדון או בית קפה:מממ מועדון וגם בית קפה
13.פאב או דאנס בר:ממ דאנס בר! 14.תאטרון או ז'אן דארק 15 תאטרון .גלילאו גלילאי או קופרניקוס:? אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים חייה ותן לחיות 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? יוצאת לחופשה ומזמינה את כל מי שנאי אוהבת
3.מעשה נועז שעשית?ממממ נועז? קשה לי לחשוב על משהו ספציפי אני לא ממש בן אדם נועז
4.מעשה טפשי שעשית? טיפשי?הנחתי הנחות 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:ואני בטוח הולכת להגיד את זה פה?! 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?סיני ובקורב בפולין
7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?תילאנד/דרום אפריקה/ארה"ב/לונדון 8.מה יש לך מתחת למיטה?הרבה יותר מדי שטיות 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:שיריר חזה
10. מה סקסי בעיניך? סקס
11. מה רומנטי בעיניך? ארוחה אם נרות ים, חיבוק,פשוט להיות אם האדם עצמו. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא הייתי חוזרת. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבתא שלי
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?להיות כישרוית
מכיוון שאין יל שום כישרון מובהק. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?אהבה, עדין לא מצאתי הסבר לה. 2.מה היא המילה השנואה עליך?זיון 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מה מדליק אותי?! רפואה אלנטרנטיבית
4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אנשים מעצבנים וטיפשים באופן מובהק
5.מה היא הקללה האהובה עליך?לעזזאל
6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה?
7.איזה קול/רעש אתה שונא?ציפצופים 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? העיקר שיקבל.. 9.גלידה – בכוס או בוופל?גלידה
ממ שניהם אם העדפה לוואפל 10. שוקו או וניל? שוקו! 11. חוף או הרים?חוף! 12. לישון או לקום? ממ לישון 13. שקיעה או זריחה?שניהם 14. לילה או יום?לילה וחצי יום 15. בזבזן או חסכן? תלוי משתדלת להיות שניהם
16. קור או חום?מממ שניהם! אם העדפה לקוק
17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? כיפי
18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?תמיד צריך ליראות את החצי המלא! 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?אמממ אם **** בסיני 20. למי אתה מתגעגע?למלא מלא מלא אנשים 21. את מי היית לוקח לאי בודד? טאפ וואן מי שיבוא לי באותו רגע... כרגע אני באמת לא יודעת.

tuty fruty

New member
התשובות שלי

שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?ספגטי פטריות ושמנת
2.מה הארוחה החלומית שלך?כנ"ל 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?טקילה
(אני לא נוהגת לשתות הרבה 5.קפה או תה:קפה
6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל 9.פיתה או לאפה:לאפה 10.סמי או סוסו:סוסו 11.אחמד או סלים:אחמד 12.מועדון או בית קפה:שניהם! 13.פאב או דאנס בר:דאנס בר 14.תאטרון או ז'אן דארק:מזה השני
(סליחה על הבורות) 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו גלילאי אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?"החיים קצרים תנצלו אותם.." או תן חיוך הכל לטובה" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?קונה לי מכונית אדומה עם גג פתוח(כן כזאתי של ערסים חלום ילדות מה לעשות) 3.מעשה נועז שעשית?התערבתי על נשיקה והיא הייתה הנשיקה הראשונה שלי 4.מעשה טפשי שעשית?כל יום בערך קורה מעשה טיפשי אחד לפחות
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:לאכול את הסוכר שמונח על השולחן בבתי קפה או מסעדון בשקיות... 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?הייתי בהרבה מקומות:איטליה,צרפת,נורבגיה,שוודיה,דנמרק,ספרד,פולין,רודוס,לונדון. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?בנורבגיה מדהים שם פשוט 8.מה יש לך מתחת למיטה?המון מחברות
וקלסרים ותעודות ואבק 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:עיינים 10. מה סקסי בעיניך?גברים בלונדינים עם עיינים כחולות(שטחי אני יודעת)
11. מה רומנטי בעיניך?חוף הים 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?כיתה ה' הייתה פשוט כיתה נפלאה או שהייתי חוזרת לגן כי אז מה ידעתי מהחיים שלי... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?בנימין זאב הרצל 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?שירה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?אואוקי, סבבה 2.מה היא המילה השנואה עליך?כפרה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?ריקוד 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?סיגריות 5.מה היא הקללה האהובה עליך?פאק 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?מוזיקה טובה 7.איזה קול/רעש אתה שונא?של המכוניות שצופרות לי מאחורה בשיעורי נהיגה 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?טעינו, אתה צריך לחזור שוב לעולם שממנו באת 9.גלידה – בכוס או בוופל?כוס 10. שוקו או וניל?שוקו 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?בזבזן 16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם ידיד טוב שלי שלא ראית ממזמן לא משנה איפה 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד?את האנשים הכי קורבים אליי

DaAngel

New member
מופרעת חח

1.מה המזון האהוב עליך? מקרוני עם גבינה 2.מה הארוחה החלומית שלך? ממממממממ אה? 3.מה אתה שותה במהלך היום? הרבה מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? רוסי לבן חח 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל חח 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: אה? 11.אחמד או סלים:אה? 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: פאבבב 14.תאטרון או ז'אן דארק: בע 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: חחחחחחחח אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? life is short and so am i 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה פיג'ו 407 3.מעשה נועז שעשית? שחיתי בעירום 4.מעשה טפשי שעשית? שחיתי בעירום בכנרת חחח 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לנשק את הכלבה שלי חחח 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? מממ נולדתי איפשו 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארה"ב 8.מה יש לך מתחת למיטה? רצפה 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עייניים וידייייייים 10. מה סקסי בעיניך? מבט ישיר לעיניים 11. מה רומנטי בעיניך? ים, בלי בגדים... תמשיכו אתם;) 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא רוצה לחזור 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? את יניב, שהיה חבר שלי ובגד בי 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? לאללה, סבבה, חלאס, פגום 2.מה היא המילה השנואה עליך? אנ'לא דעת 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? O______o 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? שקרים ווואנבי 5.מה היא הקללה האהובה עליך? פאק, כנס לי לתחת 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? צרחות 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? הכי טוב שאפשר חח 9.גלידה – בכוס או בוופל? שונאת גלידה 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לקום 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן?בזבזניתתתת 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם כל בן אדם שאני יכולה לשפוך בפניו תלב 20. למי אתה מתגעגע? להרבה 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את טל

למעלה