תשובות
(לפחות לחלק) שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? מרק קובה אדום, ספגטי טוב, אורז לבן עם תוספות.. 2.מה הארוחה החלומית שלך? הממממ... אוכל משובח, גורמה כזה, לאור נרות, עם החמדמוד. 3.מה אתה שותה במהלך היום? המון המון דיאט קולה. משתדלת גם מים מינרלים אבל זה מפתה הרבה פחות. ותה קמומיל. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? גראפה דבש, קוקטיילים "נשיים" (מתוקים משהו), קורונה... 5.קפה או תה: תה. בהחלט. 6.סוכר או סוכרזית: סוכרזית (אין מה לעשות, צריך לשמור על הפיגורה..) 7.מלח או פלפל: אפשר גם וגם? 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה. 9.פיתה או לאפה: לאפה. 10.סמי או סוסו: -- 11.אחמד או סלים: -- 12.מועדון או בית קפה: בית קפה. אבל מדי פעם זה משעמם, צריך מועדון. 13.פאב או דאנס בר: העדפה אישית - דאנס בר. אבל לרוב אנחנו הולכים לפאבים. 14.תאטרון או ז'אן דארק (מה הקשר?!?!) תיאטרון. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: D-: LOL אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אין דבר העומד בפני הרצון. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה מכונית. לא קטע חומרני, זה פשוט נורא חסר לי. 3.מעשה נועז שעשית? לא עולה לי בראש כרגע. 4.מעשה טפשי שעשית? בזבזתי את הנשיקה הראשונה שלי על סתם מישהו, כמעט זר, בלי רגשות ושומכלום... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: הרגל משעשע - אני חייבת לסיים לעלות במדרגות עם רגל שמאל, לא משנה באיזה רגל התחלתי, כי אחרת יהיה לי מזל רע.. אף אחד כולל אותי לא מבין מאיפה הגיעה האמונה הזו, אבל די מצחיק לראות אותי קופצת בין המדרגות כדי להגיע לאחרונה ברגל הנכונה. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לונדון, פריז, הולנד, בלגיה, פולין, פראג, יוון וסיני. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון, או הולנד. 8.מה יש לך מתחת למיטה? חוץ מכל מיני דברים קטנים שהתגלגלו לשם במקרה - כלום. היא מאוד נמוכה. בתוך הארגז מצעים יש.. מצעים. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ידיים, גב, ומישהו שמחייך עם העיניים. 10. מה סקסי בעיניך? מישהו בטוח בעצמו מספיק בשביל לא לעשות דאווינים אלא להיות אמיתי. קשוח אבל לא מאצ'ו. 11. מה רומנטי בעיניך? מה רומנטי בעיניי?... ים. טיול במקום ממש יפה יחד עם מי שאוהבים. אפשרות לחוות את היופי הזה יחד. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? התקופה הויקטוריאנית - סתם כי השמלות אז היו נורא יפות. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? הלאה... 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה, לא להישמע כמו עורב דרוס על כביש סואן
מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? מילה אחת? לא יודעת... 2.מה היא המילה השנואה עליך? -- 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה טובה שגורמת לי לרצות לחבר לה כוריאוגרפיה. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? סביבה עם אנשים טיפשים, שפועלים לפי מסגרת צרה ולא מסוגלים לראות מעבר. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? DAMN, מעאפן... 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מים זורמים שממלאים את אמבטיית הקצף שאני עומדת להיכנס אליה
7.איזה קול/רעש אתה שונא? השעון המעורר שלי (הפלאפון), כמובן. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? Let the party begin!!! 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל. אם כבר שחיתות אז עד הסוף! 10. שוקו או וניל? וניל, אחת החולשות העיקריות שלי. 11. חוף או הרים? הרים. 12. לישון או לקום? לישון, כמובן. 13. שקיעה או זריחה? אם אני במצב צבירה שפוי, זריחה זה מדהים. 14. לילה או יום? לילה. 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית לצערי. 16. קור או חום? אמנם אני סובלת מקור גם כשלרוב האנשים חם, ובכ"ז אני מעדיפה קור, וללבוש סוודרים ומעילים מהממים!
17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות - אם אתה לא בדיוק עומד ואוחז בעמוד חשמל. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? בדר"כ חצי מלאה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם החמדמוד, לא ממש אכפת לי איפה. 20. למי אתה מתגעגע? למישהו שחשבתי שמה שיכול להיות בינינו יהיה מדהים ובמקום זה הוא התנהג כמו אידיוט. אני מתגעגעת, כמובן, לאיך שהוא היה, ולא לאיך שהוא עכשיו... חוצמיזה אני מתגעגעת לידיד מאוד טוב מהקורס שלי שלא שמרנו על קשר, געגוע לחלוטין לא רומנטי, אני סתם מתה עליו בתור בנאדם. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? לא בטוחה. נראה לי שאת החמדמוד, אבל אני לא מכירה אותו מספיק טוב בשביל לדעת איך היינו מסתדרים אחרי כמה ימים.