חחחחחח יו היא הורסת אני לא יכולה דקה אחת שלה שווה את כל הצפיה המעייפת הזאת
D didush100 New member 8/7/11 #175 חחחחחח יו היא הורסת אני לא יכולה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דקה אחת שלה שווה את כל הצפיה המעייפת הזאת
חחחחחח יו היא הורסת אני לא יכולה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דקה אחת שלה שווה את כל הצפיה המעייפת הזאת
ק קשקשה9 New member 8/7/11 #178 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
B Brotherholic New member 8/7/11 #183 אם לא הבהרתי את זה: אני שונאת את יוני!!! פשוט בן אדם מגעיל! גבר דוחה! וזה שהוא מסית את הגברים ובמיוחד את איתן נגד עדי רק גורם לי לשנוא את יוני יותר ולחבב את עדי עוד יותר. להעיף את יוני לאלתר!
אם לא הבהרתי את זה: אני שונאת את יוני!!! פשוט בן אדם מגעיל! גבר דוחה! וזה שהוא מסית את הגברים ובמיוחד את איתן נגד עדי רק גורם לי לשנוא את יוני יותר ולחבב את עדי עוד יותר. להעיף את יוני לאלתר!
B Brotherholic New member 8/7/11 #184 שיחה דוחה כרגע בחדר הבנים אני כבר רואה מי ישאר בסוף, רק הכוסיות הפקאצות: קרן, ליהי ואורטל
E easternstar New member 8/7/11 #185 ההימור שלי שאיתן יבחר בליז הביצ'ית איתן מצליח לא לקרוא מי עומד מולו. הבדיחה שליז סיפרה שההפקה בעצמה צילמה אותה עם קרח והציגו אותה כביצ'ית. היא כמובן אמרה שזה לא נכון.
ההימור שלי שאיתן יבחר בליז הביצ'ית איתן מצליח לא לקרוא מי עומד מולו. הבדיחה שליז סיפרה שההפקה בעצמה צילמה אותה עם קרח והציגו אותה כביצ'ית. היא כמובן אמרה שזה לא נכון.
ר רגע רק רגע Active member 8/7/11 #186 בקשה מהאקדמיה ללשון- אנא מכם, תוציאו את המילה -כאילו- מהלקסיקון. מישהו ספר כמה פעמים עדי וליז השתמשו במילה כאילו? אלהים, בא לי למרוט ת'שערות
בקשה מהאקדמיה ללשון- אנא מכם, תוציאו את המילה -כאילו- מהלקסיקון. מישהו ספר כמה פעמים עדי וליז השתמשו במילה כאילו? אלהים, בא לי למרוט ת'שערות