תוצאות- הבוקר שאחרי

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifתוצאות- הבוקר שאחרי../images/Emo41.gif

שרשור חדש על כל מה שקשור לתוצאות ואיך שאתם מרגישים לגביהן (כי השרשור הקודם כבר נהיה מסורבל ולא נוח
).
הודעות עם שמות מתחרים בכותרת תימחקנה ללא רחם.

למה מחקתם הודעה שלי?

אני הכנתי רקע לקונסטנטין וההודעה נמחקה... אני אשים את זה שוב...

Fairywitch

New member
סורי. בהודעה הראשית באותו שרשור

היה ספוילר בכותרת, וברגע שמחקתי- כל התגובות נמחקו.
על הרקע. הנה משהו שאני הכנתי (הכנתי, אלק- רק שיניתי את הרקע. אני בתחילת דרכי בכל הנודע לפוטושופ...)

Fairywitch

New member
השורד- זה בדיוק העניין../images/Emo45.gif גם מי

שממש שמח שהוא עף- יודע שזה לא אמור היה לקרות
כלומר- שזה לא הגיוני שזה יקרה עם טונות המעריצים שלו! הכל מצביע שזה "מסודר מלמעלה"- ולא, אני לא מתכוונת לאלוהים

יש בזה משהו..

אבל זה כבר ידוע(ראה מקרה קליי ולה טויה), למרות שאני לא יכול להבין את הסיבה של למה הם מעקמים את התוצאות.

ששוניקו

New member
אני מריח משהו מסריח מההפקה

לא נראה לי שקונסטנטין יעבור ממעמד של אחד המתחרים הכי רציניים - שלהזכירכם לא הופיע בבוטום 3 עד עכשיו - שזו גם הסיבה שמעריצים של מתמודדים בולטים כמו בו, קרי וונזל שונאים אותו - כי הוא ה-תחרות. וסקוט אפילו לא היה בבוטום 3 שלפי הדיווחים האחרונים היו לו מעט מאוד אחוזים של הצבעות. לא נראה לי שבגלל תוכנית מתהפכים היוצרות. זה פשוט לא מסתדר לי... בחיים לא הייתי מדוכא ככה מתוכנית ריאליטי, אני עדיין לא מאמין. בכל אופן אני הפסקתי לצפות בתוכנית, היא לא תהיה אותו דבר בלי קונסטנטין.

Fairywitch

New member
בדיוק../images/Emo45.gif זה לא הגיוני בכלל../images/Emo70.gif

זהו סוף עידן התמימות.

גלית172

New member
הרי זה ברור שזה לא הגיוני

יש פה משהו מאוד מסריח מה הם חושבים שהאנשים טיפשים ולא יודעים יש פה ארגון של התוכנית שהוא יעוף מישהו לא רצה שקונסי ינצח וזה היה ברור שיש לו סיכוי גדול לנצח את איידול אף אחד מהמתחרים שנשארו לא מתקרב לרמה שלו כולם היו בהלם טוטאלי שהוא עף רק לראות את הפרצופים שלהם שהם בהלם גם אנתוני היה בהלם שהוא נשאר וקונסי בחוץ

גלית172

New member
אני מקווה שפאולה עבדול

תעשה מאמצים להחזיר אותו ולפחות לבדוק מה קרה בדיוק למה לא היה אפשרי להצביע בשבילו באותו ערב

14מתן

New member
מה יצא לפוקס מזה שהיא "סידרה"...

את זה שהוא יעוף ? היא רוצה להרוויח כמה שיותר כסף זאת בעצם המטרה של התוכנית מבחינתה אם היא תעיף מועמד פופולארי מוקדם אז ישארו הפחות ואז הם פחות יצליחו
פחות כסף אנשים פשוט לא הצביעו או סמכו על זה שיהיה לא מספיק קולות או לא יודע מה תמיד יש לו הופעות כאלה מושכות הפעם לא אז כנראה שהקולות של המעריצות לא הספיקו הפעם או לא יודע מה... לא צריך לחפש קונספירציות
חוץ מזה לאורך כל התוכנית ראין שיבח את זה שעומד לעוף הוא אמר שהוא קיבל כך וכך קולות לאורך כל התוכנית ושאמריקה לא הצביעה ותמיד צריך להצביע ושלא לסמוך על אחרים שיצביעו וכו'... ראו שההפקה הרגישה איזה פספוס בהעפה שלו ולא איזה מעשה ניצחון שלה

yael69

New member
עדיין עצוב לי ../images/Emo10.gif ../images/Emo58.gif

הורדתי את הפרק באימיול. וכ"כ עצוב לי לראות את פולה בוכה שהוא עוזב. והואא עם התגובה האדישה שלו שהכל בסדר.. זה לא בסדר! גרר

Fairywitch

New member
גם לי../images/Emo7.gif

החתימה שלך זה במיוחד לעכשיו? כי היא מתאימה

למעלה