תוצאות- הבוקר שאחרי

כן אבל לתת את מספר הכרטיס אשראי?

לא יודעת נראה לי מפחיד לעשות את זה... מישהו פה הזמין משם את הדיסק?

tsviak

New member
קניתי הרבה

דברים אחרים מאמזון והם פשוט מצויינים. אף פעם לא נתקלתי בשירות לקוחות טוב יותר.אין מה לדאוג בכלל

yael69

New member
דווקא לא. החלפתי את החתימה ללא שום

קשר \: אבל שיר יפה REM - everybody hurts תורידו

ששוניקו

New member
בשביל מה להוריד?

תקנו את הדיסק "automatic for the people" אחד הטובים יותר שלהם.

Fairywitch

New member
שני דברים לעידוד מצב הרוח../images/Emo27.gif

תפילת השלווה
תמיד נותנת כוח

14מתן

New member
דעותי על הפרק ../images/Emo58.gif

ההופעה המשותפת שלהם לemotions הייתה נוראית בכלל, כל הופעה של המתמודדים העונה לא מסתדרת טוב
בעונה הקודמת למשל הייתה כימיה בניהם (איזה פלצני זה נשמע...
חיחיחי) ההופעות נשמעו ממש יפות אז ! שמיינו אותם לקבוצות הייתי בטוח מן הסתם שסקוט יהיה בבוטם וקונסטנטין בטופ משום מה הצב היה בטופ |צב| מה שמוביל לתהיה - איך לעזאל שהוא שר ביצוע נוראי הוא בטופ ושיש לו הופעות נחמדות הוא מתנחל בבוטם ? שבוע הבא הוא צריך להפציץ ואז הוא יעוף
הבוטם 3 היה מוזר מאוד לאנתוני לא הגיע להיות שם, הוא הפציץ אתמול אותו דבר וונזל מממממ... קארי וסקוט היו צריכים לארח חברה שם לקונסטנטין ואז בסוף שסקוט יעוף עכשיו להעפה של קונסטנטין לא חושב שמישהו ציפה לזה אבל התגובות שלכם מאוד מוגזמות כל עונה זה קורה עונה ראשון עם טמיירה עונה שניה קליי עונה שלישית לה-טויה וג'ניפר עונה רביעית מממממ....כולם האמת חחחחח
הסדר העפות בעונה הזאת היה מטורף לגמרי ! כל הזמן אמרתי שהעונה הזאת הכי פחות טובה - מכל הבחינות אבל עוד 4 שלבים התוכנית נגמרת אז תנסו להנות ממה שנשאר

שמעתם איפה קונסטנטין הולך ליהיות?

אתמול הוא היה אצל ג'יי לנו הוא היה מהמם שם וכל כך מצחיק! ובמאי 2 הוא צריך ליהיות בתכנית של אלן ד'גנרס ואצל ר'גיס וקלי ותחזיקו חזק אחרי שהוא צחק עליו הוא הולך להופיע אצלו?.. בתכנית של טוני דנזה!!! אני בהלם אבל בכל מקרה מחכה לזה.. דרך אגב כבר 29000 חתימות בעצומה לספירת הקולות!!! כמה שזה מעולה לדעתי גם אם יתברר שהיה טעות אני במקום קונסטנטין לא הייתי חוזרת כי תחשבו גם אם הוא יחזור זה כבר ברור שהוא לא ינצח מחבלים לו בניצחון בכל כך הרבה דרכים שעדיף לו ככה באמת אתם תראו הוא יצליח לבד.. עד כמה שזה עצוב לי שאני לא אראה אותו כל שבוע אני חושבת שעדיף לו ככה...

Juliann

New member
לטווח הקצר זה לא טוב אבל לטווח הרחו

לטווח הרחוק זה מעולה ואני אגיד לך למה. כולם יודעים שאיידול זה קצת בדיחה בתעשייה, מילא אם אתה זמר פופ אבל אם אתה זמר רוק אף פעם לא יקחו אותך רציני אם ניצחת איידול וככה הצלחת. אומנם הוא קיבל את הפרסום מאיידול אבל העובדה שהוא לא ניצח תיתן לו יותר זמן להרחיק את עצמו משם, הוא מוזיקאי, שחקן, זמר, כותב שירים, הוא יכול לקבל יותר אהדה מחוץ למשחק [בפוטנציה כמובן אני לא מגדת עתידות].

הפרק של חוק וסדר...

שבו קונס היה הולך ליהיות משודר היום בארצות הברית!!! אווף אין דרך לראות ואין דרך לדעת איזה מספר פרק זה ומאיזה עונה

ששוניקו

New member
לא ראיתי את העונה הראשונה

וגם את השניה, אבל אני יודע מה היה עם קליי אייקון, שבאמת מסובב את רובן על האצבע הקטנה. אבל אין לי מושג מה קרה טמיירה גריי, יש מישהו שבא לא להסביר לי? אני אודה מאוד.

Juliann

New member
קליי אייקן* - למרות שהוא אכן אייקון

טמיירה וקלי היו הכי טובות בתחרות, טמיירה היתה זמרת שחורה מדהימה. כולם ציפו לגמר בינה לבין קלי אך אבוי, היא נפלה במקום 4 וג'סטין גאריני הלא יוצלח עלה לגמר. מה שהביא לתיאוריות גזענות [שחורה בחיים לא תנצח וכו'] ובטווח הרחוק לדעתי הביא לניצחונות המוזרים של רובן ופנטזיה.

למעלה