תוצאות הסקר של אנהי ודולסה פהה

LemonLimeLilach

New member
חח אשת אשכולות פשוט!

אבל זה נכון! היא שחקנית מדהימה, יש לה קול מהמםםםםם ויש לה גוף מושלם. מה היא עוד צריכה?

pablo111

New member
דולסה עדיין ה ../images/Emo47.gif מי ישמע סך הכל

2 קולות הפרש זה לא שההפרש גדול חולה על הבובה הזאת

לפחות תפרגני...וכל הכבוד לאנהי!!!!!

פשוט ה-
שלי!!!! אני חולה עליה שרופה עליה מתה עליה מוטרפת עליה משוגעת עליה והיא כל העולם שלי....אני אמרתי או לא אמרתי שהיא מושלמת?!

eveligne406

New member
זה היה ברורר... מה שאני לא מבינה

זה איך ההפרש העצום ביניהן הצטמצם לשתי נקודות פור גאד סייק?!?!?! אנהי שלי הייתה צריכה לנצח בהפרש הרבה יותר גדול!!
אבל חוצמזה זה ברור שאנהי תמיד תהיה מעל דולסה היא הרבה יותר יפה מוכשרת מתוקה כזאת .. ואני אף פעם לא שיניתי את הדעה שלי...

שמעי את ממש מעצבנת אותי!!!!

אל תדברי ככה לדולסה גם אם את לא סובלת אותה!! לא קראת את התקנוןם?!!?!??! את אוהבת את אנהי הכי הרבה ואני את דולסה הכי הרבה אז תרגיע הבנת!?!? גבי אני ממש מבקשת לטפל בילדה הזאת!!!

eveligne406

New member
תגידי את שפויהה??? או מהה???

אני ממש לא מבינה אותךך!!! כמו שאת מביעה דעה על דולסה זאת זכותי להביע דעה על אנהיי!!! סוו וואט אמרתי שאני לא אוהבת את דולסה מה הבעיות שלך?!

soy rebelde

New member
די, אל תריבו..

כל אחת אוהבת כוכבת אחרת וזהו.. אם אנהי ודולסה או דולסה ואנהי [שלא יגידו שאני מפלה
] הן חברות טובות, אז למה שמהעריצים יריבו בינהם??

אני מעריצה את שתיהן בגלל זה אני כל

++כך מתעצבנת!!! כי מה זה השטויות האלו?!!?

כנסי...

למה להגיב ככה?!?!!?!?:::: אנהי שלי הייתה צריכה לנצח בהפרש הרבה יותר גדול!! הא למה?!?! ואני מאוןד שפויה את לא דיברת יפה על דולסה וגם על R&D...

eveligne406

New member
מה כבר אמרתי על דולסהה??

לא קיללתי אותה לא הוצאתי נגדה דיבה ולא האשמתי אותה ברצח!!!! וגם לא אמרתי שהיא לא מוכשרת או יפה פשוט אמרתי שלדעתי אנהי יותר.

בסדר אבל למה ככה?!!?

אנהי היית צריכה לנצח בהרבה יותר..או משו בסגנון.. לא יכלת פשוט להגיד בלי להשוות ככה?!?! משו שנשמע יותר יפה למעריצי דולסה?!

למעלה