התחלתי כך:
כל יום ירק אחר: גזר, תפו"א דלעת, בטטה, קישואים, ואחרי שראיתי שהתאומות שלי לא רגישות ב"ה לאף ירק התחלתי לבשל כמה ירקות ביחד ולטחון בבלנדר בלי שום תבלין ( לא יותר מ-2 כתומים במרק ). אח"כ התחלתי במקום לטחון בבלנדר למעוך במזלג- וככה הן יותר אהבו- להרגיש ממש את הירק ואז מעכתי כל ירק בנפרד ונתתי להן כפית מהתפו"א כפית מהגזר וכו'. בגיל 7 חודשים התחלתי להכניס עוף וגם אותו לטחון, ועם מלח, ועכשיו בגיל 9 חודשים הן אוכלות ממש אוכל של הבית מעוך במזלג עם כל התבלינים חוץ ממרק עוף כי האחות אמרה לי שזה לא טוב... בהצלחה ותשאלי עוד אם את צריכה