תזכורת TIME

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gif תזכורת TIME ../images/Emo41.gif

למקרה שמישהו שכח וזה החליק לו מהזכרון. היומולדת של דאגי מתקרבת ואנחנו החלטנו להכין לו חוברת של ברכות מאיתנו (המעריצים והמעריצות בישראל) ולשלוח לו אותה לבריטניה לחברת התקליטים או למקום אחר שאנחנו עוד לא סגורות מה הוא (חן כבר תסביר) אבל משום מה אתן לא משתפות פעולה
לא נשאר עוד הרבה זמן ואנחנו רוצות לשלוח את זהכמה שיותר מהר אז למה אתם מחכים
מכתבים יתקבלו עד סוף השבוע הזה -בלבד- אז אל תוותרו על ההזדמנות הזו כי יומולדת יש רק פעם בשנה (
) לדבר על כמה שאתם אוהבים את דאגי וכמה שאתן רוצות אותו וכמה שאתם תתחתנו ויהיו לכם שבט וכל זה כל אחד יכול.. הגיע הזמן לפעול ולהראות לו ולהם שיש להם פה קהל מעריצים כי בסופו של דבר זה מה שיביא את הדיסקים לפה

loner in love

New member
../images/Emo41.gifהסבר TIME../images/Emo41.gif

אחרי כמה בירורים שעשיתי [לא חושפת מקורות
] השגתי [טוב, נתנו לי] 2 כתובות. אחת של Universal Records ואחת שאני לא יודעת של מה היא ואני מבררת לגביה. העניין הוא, שהם מקבלים כמעט את כל הדברים ששולחים לכתובות האלו, במיוחד את הדברים הגדולים!!! זה אומר ש 1. רוב הסיכויים שטום אכן קיבל את הברכות שעשינו לו ואני אנסה לברר גם לגבי זה [כי הכתובת של יוניברסל שנתנו לי זאת הכתובת שאליה שלחתי את הברכות לטום] 2. ככל שזה יהיה יותר גדול ככה יגדלו הסיכויים שזה יגיע לדאגי!! אז יאללה אנשים!! אם אתם רוצים שזה יגיע תתחילו להפציץ בברכות!!! אל תתביישו לכתוב כ-ל מה שבא לכם! עד עכשיו קיבלתי רק 3 ברכות, ידוע לי על עוד 2 בדרך.. שזה די עלוב. צר לי לומר. אז יאללה, תשתדלו שיהיו כמה שיותר ברכות שלא יחשבו שיש להם פה 5 מעריצות
וכמו ששחר אמרה, ברכות יתקבלו עד סוף השבוע ביום ראשון אני כבר שולחת. אין יוצאים מן הכלל. תודה ושבוע נעים

loner in love

New member
למי שלחת?

לי או לשחר? אם אליי אז לא קיבלתי עדין. תזכירי לי לבדוק יותר מאוחר.

loner in love

New member
אהה חשבתי עכשיו

מה הכתובת שלך? לכל מי ששלחה לי במייל [בדיוק 2 בנות] החזרתי תשובה אז תבדקי אם קיבלת ותגידי לי מה המייל שלך

TlovesD

New member
לא קיבלתי../images/Emo10.gif

המייל שלי הוא : [email protected] יואו אני מזה מקווה שקיבלת את זה כי עד שמצאתי מה לכתוב לו....

DesertRose7

New member
../images/Emo20.gif לאן לשלוח? ../images/Emo20.gif

יש כמה וכמה אפשרויות- שחר איסי- 321695283 מסנג'ר- [email protected] אימייל- אותו דבר כמו המסנג'ר חן איסי- 232063414 מסנג'ר- [email protected] אימייל[email protected] אם מישהו רוצה לשלוח בדואר שיפנה לאחת מאיתנו בפרטי כדי לקבל את הכתובת וכמובן שאם מישהו צריך עזרה עם האנגלית אנחנו יותר מנשמח לעזור

just jenny

New member
חן כבר דיברתי איתך../images/Emo13.gif ועוד דבר..

דיברתי על זה עם חן, חשבתי על רעיון.. חשבתי על לשלוח לדאגי ביחד עם המכתבים אוסף תמונות של חברי הפורום. אז עכשיו למה אני מתכוונת? חשבתי על לקחת כל מני תמונות מהמפגשים השונים שהיו לנו ואני אערוך אותם ואחבר אותם יפה בפוטושופ
. עכשיו מי שלא רוצה מכל סיבה אחרת בעולם שתגיד לי ואני לא אצרף תמונה שלי. עוד דבר מי שהייתה במפגש אבל רוצה תמונה אחרת שלה [שלא מהמפגש] יכולה לדבר איתי ונסדר כבר ת'עניין. ועוד אחד [אחרון
] מי שלא הייתה באף אחד מהמפגשים ורוצה להופיע בתמונות יכולה לדבר איתי ונחליט מה לעשות:]. כל מי שמעוניינת לדבר על זה מוזמנת לדבר איתי במסנג'ר: [email protected] עוד משו- אם מישהיא רוצה תמונה מיוחדת, או תמונה שהיא אהבה במיוחד מוזמנת לעלות לפורום/ לשלוח לי. זהו. מקווה לשיתוף פעולה
.

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני לא מתה על הרעיון להראות את עצמי בתמונות בכל מקרה יש לי כמהה וכמה תמונות ממפגשים אז ג'ני שלחי לי הודעה שאני אשלח לך תמונות

just jenny

New member
חחחחחחחח טובב../images/Emo3.gif

ולכי תתכונני! בלי 100 אני מנתקת לך ת'אינטרנט
.

just jenny

New member
תיקון טעות:

עכשיו מי שלא רוצה מכל סיבה אחרת בעולם שתגיד לי ואני לא אצרף תמונה שלי. *התכוונתי לשלה לא שלי

DesertRose7

New member
../images/Emo126.gifמי שרוצה לעשות ברכה צבעונית

בוורד או בכל דרך אחרת מוזמן לשלוח את הברכה אלי כדי שאני אדפיס אותה בצבעוני פשוט לדעתי זה יראה ככה הרבה יותר יפה מאשר בשחור לבן. א מי שרוצה.. (גם אם כבר שלחתם ברכה שחור לבן) הפרטים שלי מופיעים למעלה.

אני רוצה אבל יש בעיה...

זה לא יהיה ברכה זה יהיה מגילה!!!!!! עם אני יתחיל ליכתוב שהוא לו רק אושר ועושר ויומולדת שמח.. וכמה אני אוהבת אותו והכל... ואני רוצה אותו ועוד בלה בלה בלה.... זה יהיה ארוך!!!!!!! ואני לא יודעת ליכתוב באנגלית אז מי שתתרגם את זה יכאב לה היד ואחרי זה היא תהרוג אותי!!!!!! ואפילו עם זה יהיה בקצרה היום כתבתי לי בבית ספר כמה דברים שאני רוצה ליכתבו לו אבל זה בעברית וכפי שאני יודעת הוא לא יודעע מילה בעבריתת... וגם אני לא יודעת מה להחליט זה או זה... אז חוץ משיהיה לו יומולדת שמחח עד לעננים... ושיהיה לו רק בריאות ועושר ואושר ושיצליח בכל מה שהוא לא רוצה ושהוא רוצה... ושיהיו לו חיים מאושרים ומזלל טוב ושאני מאוד אוהבת אותו ורוצה אותו (כמו עוד חצי יקום בערך) אזזזזז אין לי ממש מה ליכתוב לו.... ושזה יהיה מימני ליטל לוי.. יווווווווווווווווו ראיתם מרוב שאני מדברת יצארתי פה ברכה!!!!!!! חחחח אבל בעברית... נוווו שיהיה...

למעלה