תזכורת TIME

הברכה שלי!!!!! רק תיתרגמו אותה..

אבל יש בעיה אין לי כוח!!!!! ליכתוב.!!!!11 טוב אז אני יכתוב בכל זאת...... לדאגי אמ.... מה קורה גבר?! אה.. בן 18..סחטן גדלתה בשנה.. איזה כייף לך... שיהיה לך המון מזל טובבב עד 120 שנה... אתה יודעע משו... אני רוצה אותך.. טוב בטח זה לא חדש לך.. כי חצי יקום בערך רוצה אותך... אז מה אני כבר יאחל לך או יגיד לך... שיהיה לך חיים מאושריפ שיהיה לך טובבב והמון בריאות ואושר... ו......המוון מזל טובבבב ליומולדת ה18 שלך... הייתה מאמין אתה כבר בן 18... אני בשוקק אתה פשוט גדל בצורה מטורפת!!!! טוב עוד משו שכבר חצי יקום אמר לך כבר... אני אוהבת אותך... איזה אושר.. טוב נווו דאגי שיהיה לך המשך יום נעים ויומולדת מאוד שמח מקווה שאפגוש אותך מתי שהוא בעתיד...לך תדעע טוב עד אז... שיהיו לך חיים מאושרים מאוהבת בך ליטל לוי מישראל אז יאאלה ביי גבר היה נחמד ל"שוחח" איתך.. טוב תודו שזה הברכה הכי מפגרת שיש ביקום... אבל זה עדיין משו.. בהצלחה למתרגמת...

Hip Hop star

New member
את עושה צחוק?!../images/Emo2.gif

תחברי!
................................. זה ממש מפגר!

חחחחחחח עכשיו

סתםםם הברכה שלי היא... לא אומרת!!!!!!11 אבל כתבתי אותה היום בשיעור הבנת הניקראא וממש היתאהבתי בה...

SPFAN

New member
תסלחו לי אם אני לא אכתוב לו? ;[

מה לעשות ש"דאגי תעשה לי ילד" זה לא ממש הקטע שלי

DesertRose7

New member
חבל שאתה חושב שככה זה הולך..

אם מישהו בוחר לכתוב את זה.. שיהיה לו בכיף.. אבל חוץ מזה חסר מה לכתוב?!

Love Bem

New member
אני יודעת שזה לא מעניין אבל..

גם לי יש יום הולדת באותו יום! איזה באסה אתם בטח תתיחסו אליו ולא אלי

אז מעכשיו מזל טוב כי לא בטוח

שאני יתיחס אלייך... צטערת מעכשיו!!!1 אבל אני ינסה להיתיחס אלייך איך שהוא.... קיצר מזל טוב! וחוץ מי זה את צריכה להיתעודד שיש לך יומולדת שיש למישו מקסים כמוהו יומולדת... כי יומולדת יש רק פעם בשנה!!!!!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifחן סורי שאני עושה לך את זה *שוב../images/Emo122.gif* אבל יש מצב שאת פוגשת אותי השבוע כדי שאני אתן לך את הברכה שלי../images/Emo35.gif ביום חמישי אותי../images/Emo35.gif או שישי../images/Emo35.gif או מתישהו../images/Emo35.gif דברי איתי../images/Emo99.gif

למעלה