[כולם ביחד]: אוהבים אותך אלעד...
G GreeCheeMan New member 4/6/03 #22 ../images/Emo45.gif למרות שהספקתי לשכוח כבר חלקים גדולים בעיקר מהעונות המוקדמות יותר, אני עדיין ינסה להשתתף.
../images/Emo45.gif למרות שהספקתי לשכוח כבר חלקים גדולים בעיקר מהעונות המוקדמות יותר, אני עדיין ינסה להשתתף.
K King Of Kromags New member 5/6/03 #28 ../images/Emo41.gif מתקדמים לשלב הבא... אני מבקש לשלוח לי מסר עם הפרטים הבאים: 1)שם משתמש + שם אמיתי 2)ססמה שתשמש אותו במהלך התחרות 3)כתובת אימייל
../images/Emo41.gif מתקדמים לשלב הבא... אני מבקש לשלוח לי מסר עם הפרטים הבאים: 1)שם משתמש + שם אמיתי 2)ססמה שתשמש אותו במהלך התחרות 3)כתובת אימייל
T taltal girl New member 6/6/03 #29 בזע... ../images/Emo25.gif זה הסיפור: אני לא יכולה לשלוח מסרים (עזוב, המחשב שלי דפוק). יש מצב שאני נותנת לך את הפרטים בצורה אחרת?
בזע... ../images/Emo25.gif זה הסיפור: אני לא יכולה לשלוח מסרים (עזוב, המחשב שלי דפוק). יש מצב שאני נותנת לך את הפרטים בצורה אחרת?
C Charmed Gal New member 6/6/03 #31 ../images/Emo45.gif...../images/Emo9.gif../images/Emo56.gif|קמי||שטרודל|../images/Emo185.gif אפשר עוד להצטרף או שמאוחר מידי?
../images/Emo45.gif...../images/Emo9.gif../images/Emo56.gif|קמי||שטרודל|../images/Emo185.gif אפשר עוד להצטרף או שמאוחר מידי?
C Charmed 4ever. New member 7/6/03 #33 דבי, גם אני רוצה ../images/Emo173.gif אתה יודע את הפרטים שלי... וגם את הסיסמא. אני לא שולחת מסר.