תחרות הלוגואים הגדולה

Miss CB

New member
../images/Emo41.gif תחרות הלוגואים הגדולה ../images/Emo41.gif

אני חושבת שאין ממש צורך בהקדמה, כולכם בטח שמעתם על התחרות שבמהלכה כל מי שמעוניין יכול להכין לוגו לפורום... והיום אנחנו נבחר אחד! אוקיי אז הנה הם, החל מההודעה הבאה, אחד אחד. תסתכלו על כולם, תתרשמו, תקחו שוחד וכו' (סתם סתם! אסור
) ותבחרו איזה לוגו אתם הכי אוהבים. את הבחירות ללוגו יש לשרשר לשרשור זה בלבד, אני לא אתחיל לחפש בחירות ברחבי הפורום. כמובן שמצביעים רק פעם אחת, גם לאורחי םמותר להצביע (ורצוי גם להצטרף אח"כ... תמיד שמחים לקבל חדשים, חבר'ה!) וזהו בערך
בהצלחה לכולם, May the best logo win

meandmeandme

New member
אין ברירה אלא להצביע לזה..

לפי דעתי היו צריכים להקבע מספר חוקים לפני תחילת הפרויקט. משהו כמו שצריך להיות כתוב פורום פינק פלויד ותפוז ואת מספר הפורום ומשהו כזה. תמונה שכתוב עלייה פינק פלויד היא לוגו לפינק פלויד ולא לוגו לפורום פינק פלויד בתפוז.

TheMachine

New member
אני חושב אחרת ...

לגבי מה שאמרת שצריך להיות מספר הפורום אז אני חושב שלא צריך להיות וגם הכתובית של "פורום פינק פלויד" לא צריכים להיות מכיוון שאתה נמצא כבר בעמוד של הפורום ואתה יודע שהגעת לפורום של פינק פלויד ואת מי בדיוק מעניין מה המספר של הפורום הזה. זה לא איזה באנר שאתה מפרסם באיזה אתר שמישהו צריך לדעת שזה קשור לפורום של פינק פלויד ושהמספר שלו הוא 648. אז לדעתי לכתוב את המספר של הפורום בלוגו זה מיותר...

Miss CB

New member
לווא דווקא;

כמו שאמרו פה לפני, אתה כבר בפורום אז אין צורך שיגידו לך את זה שוב. לוגו לפורום פינק פלויד צריך מן הסתם לשלב כל מיני אלמנטים של פינק פלויד - אפשר בציורף שם הפורום ואפשר בלי.

meandmeandme

New member
לדעתי זו טעות... כי אם כך

אז אינכם מחפשים לוגו.. אלא שלט כניסה. לוגו זה משהו שאמור להיות הסמל המייצג של הפורום. סימן גרפי שאפשר לקשר אותו מיידת למקום. מה שאתם מגדירים זה למעשה תמונת פתיח, או משהו כזה.. לא לוגו.

edlessme

New member
../images/Emo127.gif ++

ניראה עשוי במלאכת יד.. מה שרק מוסיף בעיניי...

OzzzzzY

New member
../images/Emo127.gif

זה הכי יפה לדעתי , רק חבל שלא כל חברי הלהקה מופיעים בלוגו...

PINK FLOYD FAN

New member
הכי אהבתי

זה מראה כאילו שדיויד גילמור יריבים ובאמצע עומדת הלהקה וזה רעיון גאוני

Miss CB

New member
מספר 8 - tin ker bell

זה האחרון, אתם יכולים עכשיו להתחיל להצביע. יש לכם עד 22:00 ואז הקלפי נסגר!!

מותר להצביע לעצמך?

ועוד הצעה - עדיף שחברי הפורום ישרשרו את הודעתם ללוגו שהם מעדיפים, וכותרת ההודעה תכלול רק "
". בגוף ההודעה, אפשר לכתוב סיבות או מה שבא לכם. ההצעה נועדה בשביל מיס סיבי, כדי לא להקשות עליה את החיים.

למעלה