תחרות הלוגואים הגדולה

Miss CB

New member
רעיון לא רע בכלל! ../images/Emo18.gifשימו לב!

אוקיי החוקים השתנו טיפטיפה: ברגע שבחרתם לאיזה לוגו להצביע, שרשרו אליו מין "
" כזה, ותמלמלו מה שבא לכם בפנים העיקר שהכותרת תכיל
ברור
ולא, אסור להצביע לעצמכם

pink floydror

New member
ציףציף, יש לי שאלה,

יש סיכוי שאת נותנת לי להעלות עכיו לוגו?! בבקשה בבקשה בבקשה..?!

Paranoid Y

New member
חיחיחיחי, תחרות נחמדה ../images/Emo13.gif

ומועמדים ראויים
... ואני זוכר שפעם שעשיתי לוגו לפורום אגדות רוק, עשיתי גם אחד לפורום הזה.. אבל לא היה מנהל... אז זה שקע במעמקי המחשב... אם אמצא אותו.. אוכל להראות לכם
.. בהצלחה לכולם!!

emmily plays

New member
יההה!!!!

זה הכי טוב שראיתי עד כה לא מקושקש וברור וכל אלמנט מופרד מחבריו... ומקורי גם... האחרים מצויינים אבל זה הכי הכי...

אפשר להוסיף ../images/Emo35.gif ../images/Emo66.gif

יש לי רעיון, אבל אני לא כ"F יודעת להשתמש בתוכנות.... אני אבקש מאח שלי שיכין. אפשר להוסיף עד הערב

OzzzzzY

New member
בקשר לעיצוב הלוגו...

לדעתי , הלוגו לא חייב להיות עם יותר מידי אפקטים של גראפיקה או עם הרבה אלמנטים וסמלים של הלהקה , ככה הלוגו הופך להיות למורכב מידי... לדעתי , מספיק לשים תמונה יפה של כל חברי הלהקה(!!!), לעצב אותה בצורה יפה כדי שהיא לא תהיה משעממת , אפשר להוסיף טקסט , וזהו...זה מספיק... אם היה לי זמן (וגם קצת ידע בגראפיקה) הייתי עושה אחד כזה

Miss CB

New member
זו דעתך...

בשביל זה יש פה תחרות, כל אחד עם טעמו הוא מכין משהו ואז בוחרים. יש שדוגלים בפשטות (חיפשתי מילת "-יזם" אבל לא הצלחתי להיזכר בנכונה... סימפליזם? פשוטתטיזם?
) ויש שחושבים שזה צריך להיות מיוחד ובולט מאוד עם המוווון אפקטים! נראה בסוף מה תהיה התוצאה.. .יש פה כמה דברים מאוד מעניינים! מה שמזכיר לי...
ת צ ב י ע ו
מי שמצביע משפיע!

אפשר להציע רעיון?

יופי. אז כך : יש לפחות 10 לוגואים (או יותר),ואמור ,כביכול,להבחר רק לוגו 1. אחרי כמה זמן,יימאס כבר לראות את אותו לוגו שוב ושוב. אז מה שצריך לעשות,לדעתי,זה פשוט לשים לוגו,וכל חודש (או יותר ) ציףציף תחליף לוגו,ללוגו אחר שעיצבו פה.כשייגמרו הלוגואים (שזה יקרה עוד הרבה זמן),אפשר לעשות או מההתחלה אותו סבב של לוגואים,או שפשוט אנשים יעשו עוד לוגואים בנתיים ,והם יכנסו. *ניסוח גרוע,אבל זה מה שיש* מה דעתכם?

Miss CB

New member
../images/Emo41.gif והמנצח הוא... ../images/Emo41.gif

טוב כולם עייפים היום כנראה. שמתם לב שיש יותר לוגואים ממצביעים?
ובכן אני מודיעה בזאת על המנצח בתחרות הלוגואים הגדולה, הוא
The Machine
עם שלושה קולות שלמים!
במקום השני, הנדריקסית מס. 2 עם שני קולות! במקום השלישי יש תיקו בין פינוקיו שמי וtin ker bell עם קול אחד לכל אחד! אני רוצה לשבח את כל המשתתפים, אלו שניצחו -
וגם האחרים שהשקיעו -edlessme ו- pink floydror! היו פה דברים ממש יפים, בהחלט כמות מכובדת של אופציות...
חבל שהשתתפות הייתה קטנה...
לא נורא.
אז קבלו במחיאות כפיים סוערות את הלוגו המנצח!
כרגע הוא יעמוד בשער הפורום, בהמשך אולי יתחלף - זה כבר תלוי בציףציף. בנתיים, מר מכונה, קבל ח"ח כי פרסים אין לי

ברכות למנצח

ולכל המשתתפים. כל הלוגואים יועלו, בסופו של דבר, לעמוד הראשי של הפורום - תוך מתן קרדיט למעצבים. כרגע הם יועלו לגלריית Fan Art שבגלריות הפורום (האם את יכולה לעשות זאת, Miss CB, שכן התמונות כבר במחשב שלך? אם לא, אני אעשה זאת). כשיימאס לנו, נעשה תחרות חדשה.

למעלה