+
S shui chan New member 18/11/05 #10 ../images/Emo41.gifהציור של- קיפי ונוע../images/Emo41.gif כי אם תיאור אמיתי של השמות משתמשים זה יוצא ארוך מידי.
../images/Emo41.gifהציור של- קיפי ונוע../images/Emo41.gif כי אם תיאור אמיתי של השמות משתמשים זה יוצא ארוך מידי.
D dark max New member 19/11/05 #49 ../images/Emo45.gif ../images/Emo11.gif XDD, שניים רבים - השלישי לוקח
S shui chan New member 18/11/05 #11 איך מצביעים? O: בעזרת סימון פשוט של . אני זמכירה שוב מותר להצביע רק ל-2 ציורים [וכן אני יודעת שזה ממש קשה כי הציורים כל כך יפים ;;~] זהו צאו לדרך =] ולכל המשתתפים - קבלו ח"ח מבחינתי כולכם ניצחתם ^_____^ ולמנצח מחכה כמובן הפרס הגדול!!!111אחדשתים
איך מצביעים? O: בעזרת סימון פשוט של . אני זמכירה שוב מותר להצביע רק ל-2 ציורים [וכן אני יודעת שזה ממש קשה כי הציורים כל כך יפים ;;~] זהו צאו לדרך =] ולכל המשתתפים - קבלו ח"ח מבחינתי כולכם ניצחתם ^_____^ ולמנצח מחכה כמובן הפרס הגדול!!!111אחדשתים
S shui chan New member 18/11/05 #28 מ-ק-פ-י-צ-ה-!!!!!!!!11אחדאחדonetwo [כי קיפי גרמה גם יל לרשום ככה ^___^= ] חברה.. אנשים השקיעו פה!! לא כל כך קשה להוסיף 2 סימני כאלה - עכשיו כל מי שעוד לא הגיב שיגיב -__-;
מ-ק-פ-י-צ-ה-!!!!!!!!11אחדאחדonetwo [כי קיפי גרמה גם יל לרשום ככה ^___^= ] חברה.. אנשים השקיעו פה!! לא כל כך קשה להוסיף 2 סימני כאלה - עכשיו כל מי שעוד לא הגיב שיגיב -__-;
S shui chan New member 18/11/05 #45 התחרות בעיצומה =] מחר בערב תוצאות סופיות. ככה שכל מי שלא הגיב זה הזמן O:
S shui chan New member 19/11/05 #53 התחרות תיסגר היום בערב O: זה הזמן להצביע כל מי שעוד לא הספיק\שכח\לא רוצה שארביץ לו בישבן. ^____^