תחרות מילון המונחים של פורום מכבי כדורסל!

אבי83808

New member
כל הכבוד לך

אני לא משהו בדברים האלה. אני זוכר שחקנים אבל לא יותר מדיי, אז אני לא יודע אם אצטרף.

יו45

New member
מה זה יכול להזיק?

זה משחק! אם תצליח מה טוב ואם לא גם טוב. אני בפנים ואם יהיה לי רעיון אני אעלה אותו.

Thierry Henry

New member
גם שחקנים יעזרו לך.

כמו שציינתי בדוגמא, אנתוני פארקר.. אם אתה זוכר את כל השחקנים לדורותיהם, מה טוב

Big Joni1

New member
רק הייתי חייב לתקן...

בפיסקה השנייה - "המונח אנתוני פארקר" ולא "המנוח". תודה לאל אנתוני שלנו עדיין בחיים... (טפו טפו טפו).. כל הכבוד על היוזמה! בהצלחה!

רק הייתי חייב להוסיף...

הצבע האדום פשוט זוועה...לא מסתדר לי ברקע יחד עם הכותרת: פורום-מכבי ת"א כדורסל!!!

אח שלי אל תיקח את ההערות באופן אישי

סתם משהו שאני מתייחס אליו באופן קיצוני...הריי מכבי ת"א זה אף פעם לא מסתדר עם אדום...מכאן הכל נובע....פורום כחול צהוב ופתאום אתה מקבל אדום לפנים...אבל שום דבר לא נגדך זה אך ורק לצבע המגעיל הזה....

י ו ת ם ם

New member
סחטיין על היוזמה../images/Emo45.gif

אני בפנים!!! לא הבנתי איך זה יעבוד.. כולם יעתיקו ויהיה לכולם אותם מונחים על כל אות... וזה לא פייר שמי שעונה ראשון יקח כי יש כאלה שלא יהיו על המחשב וכשהם יחזרו כבר יהיו תפוסים כל המונחים...

trigotrigo

New member
ניחוש שלי? יצירתיות :)

אבל צריך באמת לחשוב איך זה לא הולך הכל לטובת בנאדם אחד או שניים שבמקרה היו על המחשב באותו הרגע..

Thierry Henry

New member
התחרות תחל בשבוע הבא, כנראה ביום שני.

וזאת בגלל שאנחנו מנסים לסגור חסות של המועדון לתחרות והמצב נקלע לצערי לבעייה קטנה מצד תפוז.

סטאר 26

New member
הגיע הזמן להיפרד כבר מניקולה וויצ'יץ!

עם כל הכבוד לו הוא רוב הזמן פצוע.מילא היה שחקן של כמה אלפים ניחא.אבל רבק הוא לוקח 1.1 מיליון דולר בעונה לא חבל הוא לא תורם כבר שנתיים פצוע הבחור.שנתיים לא תורם כלום רק נפצע ככה הוא רצה לשחק באן בי אי נו באמת.

למעלה