תינוקות גוש קטיף

jesenia

New member
אם היית קוראת את תגובתי למעלה

היית מבינה שלא על המקרים הקיצוניים אני מדברת. שימי לב למשפט המסכם בהודעתי - בגבולות שהדמוקרטיה מציבה. הכאת ילדים היא לא חוקית ולכן זה לא שייך לתפישה אותה הצגתי.

jesenia

New member
מוזרה מאוד

הדאגה הפתאומית לבריאות נפשם של התינוקות, הילדים, שחיים במציאות של מלחמה שנים רבות. אז זה מה שיצלק את נפשם הרכה? עד היום הם היו מוגנים ומעכשיו נפשם בסכנה? נו באמת (הציניות מופנית כלפי ערוץ 2 הדרמטי מידי, שם מצפים בכליון עיניים למשהו עסיסי ונלאצים להסתפק בתמונות הגבר שאחז בחוזקה באחיינו בעד חלון ביתו). נותנים להם פחות מידי קרדיט בדבר החוסן הנפשי שלהם (ילדים ומבוגרים כאחד). איך אני אוהבת שמנתחים את כישורי ההורות של הזולת. ככה מרגישים מצוין עם עצמנו (אני במיוחד 'אוהבת' לראות אנשים בלי ילדים מעבירים ביקורת).

פלגיה

New member
../images/Emo45.gif כתבת יפה מאוד

ילדי גוש קטיף נתונים במצב מלחמה כבר כמעט חמש שנים, ונפשם לא פגועה, בזכות החוסן של הוריהם ושל הקהילה.

nubi

New member
וגם אז היתה לי

ביקורת נוקבת על ההורים האלה. אבל עזבו, אני מנסה לשמור על שתיקה בימים אלו. לא מתאים לי להתווכח על זה ברשת.

אין פה בסה"כ

האיש הוציא תינוק מחוץ לחלון. התינוק היה יכול ליפול. זה מה שהתמונה מראה. איש מסכן חיי תינוק שאח"כ הסתבר שהוא אפילו לא בנו אלא אחיינו. לא משנה פה דיעות פוליטיות ומי צודק. היה פה סיכון חיים של חסר ישע וכאן לדעתי עובר הגבול של מותר ואסור ומוסרי. אנשים מבוגרים יכולים לעשות מה שהם רוצים ולהזיק ולהקריב את עצמם אבל לא לקחת החלטות כאלה על חיי תינוקות וילדים רכים. בחיי שאני מבינה את הקושי והעצב והשבר הגדול שהם עוברים, אבל אני לא מבינה אדם שלוקח תינוק ומחזיק אותו מחוץ לחלון ואני לא מבינה איך הוא חשב שזה יקדם את מטרתו או יגרום למישהו להזדהות איתו יותר.

למעלה