תמונות חדשות/ישנות
אז היה לנו את אדם

חחחחחחחחחחחחחח מה זה השפם הזה ?

לא יפה אדם, תוריד ! למרות שבכל זאת הוא נראה מעולה

אדם וגאגא עושים שיתוף פעולה?!?!

@ruthanne353 so inspired by my friend jeff, just dropped into his session with lady gaga & adam lambert, sounds amazin! its the year of the jeff יאי D:

MIDNIGHT SKY

New member
אני עדיין לא יודעת אם להאמין לזה או לא...

אבל זה יכול להיות מגניב.

mayarel

New member
או מגניב או קטסטרופה ../images/Emo6.gif

שום דבר באמצע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
זה יהיה מגניבבבבב

כל דבר שליידי גאגא עושה הופך להיות להיט ועוד עם אדם ביחד?!?! מקווה שזה נכון

nini18

New member
אולי דייי כברררר וואי שתחזור כבר האופטימיות

לפורום הזה........ כל דבר לא טוב פה לאחרונה שלא היה אדם בכינו עכשיו שיש אתן אומרות חשיפת יתר, תפגע לו הקרירה ובלה בלה בלה... התמונות מדהימות אדם נראה שם פיצוץ וגם הדוגמנית (הייתי מתחלפת איתה בשניה) ...... שישתף פעולה עם מי שהוא רוצה הרי כל מה שהוא נוגע בו הופך זהב. האלבום שלו יהיה מדהים גם עם הוא ישיר את ספר הטלפונים בגרסת האוס.. אפילו השפם נראה לי כבר מדהים..וערס הוא נראה בטוח!! החולצה המכופתרת, השרשרת וכו' אבל הוא מדהים.. כל כך הרבה שליליות יש פה לאחרונה. דייי שתחזור החיוביות והאופטימיות לפורום הזה. מה קורה לכולם?? זה אדם פאקינג למברט
קצת אמונה..... אהה ואני מבינה שלכל אחד דיעה משלו ואני מכבדת אותה מאוד ובלה בלה בלה אבל די כבר עם השליליותתתתת......

../images/Emo45.gif לגמרי :) גם אני אופטימית ../images/Emo24.gif

וכולן יהיה בסדר זה אדם והוא מלך
וכל דבר שהוא יעשה יהיה בהתאם :)

mayarel

New member
../images/Emo25.gif זה מאהבה את יודעת..

קשה עם כל הציפיה הזו וכל חוסר הוודאות. זה מה שדפוק בלהעריץ כוכב ריאליטי. אני ב-ח-י-י-ם לא עושה את זה שוב..
אבל סך הכל היה המון חיובי, יחד עם הביקורת.. אז לבחור את מה להשאיר איתך

lama ken

New member
וואו... אני נשבעת שכתבתי את תגובתי לפני

שראיתי את שלך!!
חשבנו בדיוק אותו דבר.

lama ken

New member
תאמיני לי זה הכל מאהבה ../images/Emo24.gif

מה לעשות חלקנו קצת פולניות... לאהוב=לדאוג
אני דואגת לו כי רוצה שהוא יצליח יותר מכולם ויהיה מאושר ויממש את כל הפוטנציאל שלו... אז מלחיץ אותי כשהוא עושה או מדבר על לעשות דברים מסוימים. גם כל הציפיה המורטת עצבים הזאת לסינגל, לאלבום, האם אני אוהב אותו, האם המקרים יאהבו אותו... זה רק מוסיף למתח ולדאגה לפולנים כמוני (לפחות TFM כבר יצא). אבל מבינה אותך. אני אנסה לשנן לי את המנטרה "זה אדם פאקינג למברט" ולהזכיר לעצמי שעד היום הוא לא אכזב אותי.

nini18

New member
אני לרגע לא מפקפקת באהבה שלכן אליו

אבל יהיה נחמד שתהייה פה יותר אווירה אופטימית.. תראי בענין האלבום ירדתי לגמרי מהרוק. כי זה לא יהיה אין מה לעשות כרגע הוא אוהב לשמוע רוק ולשיר פופ. אני עדיין חושבת שאני יאהב את האלבום ושהאלבום יהיה הצלחה, גדולה. נגד ביקורות שליליות גם אין מה לעשות קחי למשל את ג'ים מMTV לא מת על השיר של אדם אבל מרייר על השיר של אליסון נראה לך שאחד כזה הביקורת שלו בכלל תזיז לי לטוב או לרע. בקשר לפולניות נו אני הכי מכירה את זה חחח ואני הכי דואגת אבל מצד שני גם לא נעים לי לראות שפה בפורום של הפנטיות יש לאחרונה כל הזמן ביקורות שליליות על מה שהוא עושה. זה גם חלק מהפולניות שהBB שלי תמיד מושלם חחח

t r e c o o l

New member
אני מרשה לך לסטור לי וירטואלית

כל פעם שאני מעירה הערה שלילית..חחח אני צרכה להפנים כבר שזה מה שהוא אוהב ויעשה, ואני קצת איטית אז יקח לי זמן.. ואת צודקת זה אדם פאקינג למברטטטטט!!!! הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה! איך אפשר להגיד משו שלילי על זה
http://www.youtube.com/watch?v=KmY7F1wSQyU לא יודעת מה עבר עלי מקודם..

למעלה