2
A AgAm00sH New member 22/8/03 #34 למה אין תמונות של אגמי? אוף ... ד"א היי אני חדשה ואני חולה על אגם רודברג עוד לפני שהכירו אותה בכלל נכנסתי סתם לאתר של רוברטו ראיתי ת'תמונות שלה ונהייתי מעריצה שרופההה והיא כזאת חמודהה עכשיו כבר כולם מכירים אותה אהממ אני מעיין בת 13 מר"ג
למה אין תמונות של אגמי? אוף ... ד"א היי אני חדשה ואני חולה על אגם רודברג עוד לפני שהכירו אותה בכלל נכנסתי סתם לאתר של רוברטו ראיתי ת'תמונות שלה ונהייתי מעריצה שרופההה והיא כזאת חמודהה עכשיו כבר כולם מכירים אותה אהממ אני מעיין בת 13 מר"ג
M miss_t New member 22/8/03 #36 תמונות מאוד יפות../images/Emo70.gif אהבתי! יש לה מבט יוצא דופן והיא יצאה מעולה בתמונות.... אבל בתמונה שהיא חייכה בה, זה לא יצאה משהו... רק אני חושבת ככה?
תמונות מאוד יפות../images/Emo70.gif אהבתי! יש לה מבט יוצא דופן והיא יצאה מעולה בתמונות.... אבל בתמונה שהיא חייכה בה, זה לא יצאה משהו... רק אני חושבת ככה?
מ מממאאמייייי New member 22/8/03 #38 אגם היא פוטוגנית../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif טוב.. אני לא בדיוק מחדשת לאף אחד מכם..
אגם היא פוטוגנית../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif טוב.. אני לא בדיוק מחדשת לאף אחד מכם..