תמונות מארה"ב

זהו..

אני יודע שזה הרבה תמונות, אני עוד צנזרתי, ולא את כל התמונות הקטנתי.. ערב טוב

e dor

New member
יפה מאד !

כל הכבוד לך שהעלית את כולם ותודה לך.

בבקשה..

יש עוד מלא תמונות.. פשוט זה המון עבודה להקטין אותם.. במיוחד שמשתמשים בצייר

ארזS

New member
אוההה...איזו הפצצה../images/Emo45.gif

יופי של תמונות. ולמה אתה משתמש בצייר ? יש מלא תוכנות אחרות הרבה יותר טובות, ובחינם ! אנא קרא באגף המאמרים פה המלצות שלי בנושא.

יש לי את התוכנה

של הווינדוס, אבל מתי שאני מבצע את הפעולה resize אז זה מוריד את האיכות והתמונה לא יוצאת בפוקוס יש פה כמה תמונות שהקטנתי ככה כי לא וויתרתי עליהם, אבל יש מלא תמונות שפסחתי עליהם בגלל שהם גדולים מידי להקטנה בצייר

ארזS

New member
אני לא יודע מה הבעייה

כי בדרך כלל כשאני מקטין את התמונות הגדולות שלי (תמיד אני מצלם בגודל הרב ביותר) האיכות רק משתפרת. מקסימום עושים איזה Sharpen קטנצ'יק. להקטין בצייר זה לא טוב לדעתי.

יש את התוכנה שבווינדוס

וזה מקטין את האיכות תסתכל בתמונה השנייה למשל זה מה שזה עושה..

ארזS

New member
עזוב את התוכנה שבווינדוס !

קרא את זה ואם תפעל על פי המוצע לא תתאכזב.

נו אז מה אתם אומרים?

יש מצב לאיירליינרס? תחשבו שהצייר הוריד מאוד את האיכות של התמונה. עוד בעיה, ניסיתי להעלות תמונות לאיירליינרס אבל אני לא זוכר בדיוק את התאריכים, המטוס, ואת מקום האירוע וקשה לי עם האנגלית שלחתי תמונות והסקרין סייבר שלהם אמר שמפאת חוסר פרטים הוא לא יכול להעלות את התמונה, ואם אני רוצה שהתמונות יעלו לאתר אני צריך לשחזר את הפרטים הנכונים ולכתוב אותם ולשלוח אותם שוב לאתר אז מה אתם אומרים?

tcu6

New member
גל תודה על התמונות וארז תודה על

הקישור להסבר על הצילום. הכרתי רק את אירפאן, איתה אני משתמש באופן קבוע.

Aviation Addict

New member
../images/Emo51.gif על התמונות המעניינות

שהעלית. חבל על השימוש ב"צייר" של וינדוס שרק הורס תמונות, עדיף להשתמש עם כל תוכנה אחרת להקטנת תמונות, ראה את המאמר שארז כתב.

למעלה