D dorkiflitz New member 29/9/07 #24 כי זה ממש מעצבן! אני כותבת מודגש וברור ל-א להגיב עד שאני מסיימת כי אחר כך זה דופק את כל הסדר! ועוד לא סיימתי לשים את התמונות! זה מה שמפריע לי..
כי זה ממש מעצבן! אני כותבת מודגש וברור ל-א להגיב עד שאני מסיימת כי אחר כך זה דופק את כל הסדר! ועוד לא סיימתי לשים את התמונות! זה מה שמפריע לי..
D dorkiflitz New member 29/9/07 #27 ../images/Emo26.gifמתנה מהמעריצים!!../images/Emo36.gif הביאו להם מדליות כאלה..
D dorkiflitz New member 29/9/07 #29 ../images/Emo26.gifתקריב של המדליה כתוב עליה "אתה הגיטריסט הכי טוב בעולם" וככה לכל אחד.. שלנו יותר יפפפפפפפפפה!!!!
../images/Emo26.gifתקריב של המדליה כתוב עליה "אתה הגיטריסט הכי טוב בעולם" וככה לכל אחד.. שלנו יותר יפפפפפפפפפה!!!!
D dorkiflitz New member 29/9/07 #30 ../images/Emo57.gifשני דיסקים של פלטינה!../images/Emo57.gif כפרעליהההההם. כאן זה עם העורכת הראשית של בראבו שנתנה להם.. יש לה ראסטות! איזה יפות הן.. חחח
../images/Emo57.gifשני דיסקים של פלטינה!../images/Emo57.gif כפרעליהההההם. כאן זה עם העורכת הראשית של בראבו שנתנה להם.. יש לה ראסטות! איזה יפות הן.. חחח